Raja 94 Napisano 4 Październik 2013 (edytowane) 100% i wszystkie trofea oprócz 70 złotych w 30h? Edytowane 4 Październik 2013 przez tenisista Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 5 Październik 2013 Z tego co zauważyłem po patchu mamy mniejszy procent zwrotu z misji Lestera... jak zarobię 100 baniek to będzie dobrze :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raja 94 Napisano 5 Październik 2013 Udało się zdobyć 70 złotych medali ! Wszystkie trofea offline zdobyte i można z czystym sumieniem brać się za online Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NaLandy 9 Napisano 5 Październik 2013 Mam pytanie dotyczące przelotów pod mostami, czy przelot zalicza dopiero gdy przelecę bezbłędnie czy mogę zahaczyć o ścianę lub ziemię? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raja 94 Napisano 5 Październik 2013 Bezbłędnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ognista sucz 26 Napisano 5 Październik 2013 Jakim autem robiliście skok 48,chodzi mi o ten do więzienia bo mnie szlag zaraz trafi.(skoki kaskaderskie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xenomorph 129 Napisano 5 Październik 2013 (edytowane) Wszystko motocyklem robiłem, ale pewnie każdym samochodem się da. Ktoś polecał taksówkę, bo szybko dojeżdża, no i podobno sprawdza się nieźle. Pozdrawiam Edytowane 5 Październik 2013 przez xenomorph Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ognista sucz 26 Napisano 5 Październik 2013 Każdym autem się nie da...uwierz mi próbuję o dwóch godzin zaliczyć 48:)Zaraz taxi sprawdzę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 5 Październik 2013 Panowie poradzcie most numer 12 stawiam że to jego mi brakuje jak to zrobić wszystkie inne zrobiłem Maverickiem ze szpitala ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ognista sucz 26 Napisano 5 Październik 2013 Most 12 robisz Buzzardem.Kosztuje dwa melony.Wszystkie mosty zaliczasz nim bez problemu...wiem bo sam przez to przeszedłem:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Loghain 2 Napisano 6 Październik 2013 Witam wszystkich forumowiczów. Zwracam się z dość nietypową prośbą. Nie mogę wykonać 7 z 13 skoków spadochronowych. I to nie przez to, że nie mogę go wykonać tylko po proste nie mogę znaleźć sposobu na uruchomienie tego skoku. Na legendzie przy mapie ten skok właśnie jest oznaczony jako 7 skok. Jest to jedna z tych gór na którą nie ma dostępu, próbowałem ze sterowca ale też nie udało mi się :/ szukałem również na youtube i też nie mogłem znaleźć. Proszę o pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 6 Październik 2013 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów. Zwracam się z dość nietypową prośbą. Nie mogę wykonać 7 z 13 skoków spadochronowych. I to nie przez to, że nie mogę go wykonać tylko po proste nie mogę znaleźć sposobu na uruchomienie tego skoku. Na legendzie przy mapie ten skok właśnie jest oznaczony jako 7 skok. Jest to jedna z tych gór na którą nie ma dostępu, próbowałem ze sterowca ale też nie udało mi się :/ szukałem również na youtube i też nie mogłem znaleźć. Proszę o pomoc.Szukaj pieszo w tych terenach. Pare skokow to lezacy na ziemi plecak spadochronowy :) Widoczny dopiero przy bliskim podejsciu. Edytowane 6 Październik 2013 przez kevcio23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xenomorph 129 Napisano 6 Październik 2013 Panowie poradzcie most numer 12 stawiam że to jego mi brakuje jak to zrobić wszystkie inne zrobiłem Maverickiem ze szpitala ? Maverickiem ze szpitala jak najbardziej się da. Sam nim robiłem, więc wiem. Każdym autem się nie da...uwierz mi próbuję o dwóch godzin zaliczyć 48:)Zaraz taxi sprawdzę. Da się, ale fakt, łatwo może nie być. Spróbuj w takim razie motocyklem. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 6 Październik 2013 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów. Zwracam się z dość nietypową prośbą. Nie mogę wykonać 7 z 13 skoków spadochronowych. I to nie przez to, że nie mogę go wykonać tylko po proste nie mogę znaleźć sposobu na uruchomienie tego skoku. Na legendzie przy mapie ten skok właśnie jest oznaczony jako 7 skok. Jest to jedna z tych gór na którą nie ma dostępu, próbowałem ze sterowca ale też nie udało mi się :/ szukałem również na youtube i też nie mogłem znaleźć. Proszę o pomoc. ja go zdobyłem za pomocą heli, heli natomiast zdobyłem w miejscu innego skoku z wykorzystaniem śmigła - czyli w tym przypadku skok obok, podjedź, strzel pilotowi w głowę, przytrzymaj trójkąt a wejdziesz bez uruchomienia tego skoku, no i doleć do punktu obok ;) Edytowane 6 Październik 2013 przez KrisPora_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tata_arek 79 Napisano 6 Październik 2013 Ja go robiłem Bravado Buffalo- tym, którego ma Franklin. Polecam zrobić zapis przed skokiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xenomorph 129 Napisano 6 Październik 2013 Nie będę oryginalny, motocyklem spokojnie się wjedzie. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 7 Październik 2013 Nie wyskakują mi trzy zadania nieznajomi i dziwacy tj A Starlet in Vinewood The Final Frontier The Last One Zakończyłem grę oczywiście wyborem C, jeżdżę w te miejsca, ale nic to nie zmienia, nie chcą się ukazać. Ostatni nieznajomy, który się ukazał to kobieta zlecająca odszukanie części samolotu w oceanie. Dalej nic. :shok: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 7 Październik 2013 A Starlet in Vinewood - wyskakuje po zebraniu 50 fragmentów listu. The Final Frontier - wyskakuje po zebraniu 50 fragmentów statku kosmicznego. The Last One - pojawi się po ukończeniu gry na 100%. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 7 Październik 2013 Zauważyłem, że po patchu nie działa już sposób z szybkim bogaceniem się na misjach Lestera :( Aktualnie zrobiłem tą z Vapidem, zgodnie z poradnikiem po misji kupiłem za wszystko akcje VAP i procent stoi równo na 0 :( czekałem tydzień w grze i nic :( Dramat Pany dramat :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 7 Październik 2013 (edytowane) Zauważyłem, że po patchu nie działa już sposób z szybkim bogaceniem się na misjach Lestera Aktualnie zrobiłem tą z Vapidem, zgodnie z poradnikiem po misji kupiłem za wszystko akcje VAP i procent stoi równo na 0 czekałem tydzień w grze i nic Dramat Pany dramat nie, spokojnie, ja dziś zrobiłem wszystkie misje z Lesterem, i wszystkie 6 wskazówek -kasa weszła u wszystkich 3 bohaterów, patcha pobierałem w kroku 3cim potrzebowałem troszkę więcej czasu bo 2 i pół dnia Edit: po zastanowieniu, taka mała rada, ja nie sypiałem, dawałem się zabić i trafiałem do szpitala (zgon) - ok 12 h - kasy i tak nie pobiera bo zainwestowana ;) @Dilerus - dzięki wielkie, bo bym się zaczekał, plusik Edytowane 7 Październik 2013 przez KrisPora_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 8 Październik 2013 czy misje fabularne na zloto musza zostac od razu spelnione wszystkie warunki? przeciez to kuzwa absurd :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 611 Napisano 8 Październik 2013 Nie. Jesli masz zrobione jakies wymagania, to wystarczy dobic brakujace. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 9 Październik 2013 to dziwne, w jedne z pierwszych misji z franklinem brakowalo mi tylko celnosci powyzej 75 procent, uzyskalem wynik 90. szkoda tylko ze zniknela mi reszta wymagan i tadam ! rezultat braz.. ja j.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xenomorph 129 Napisano 9 Październik 2013 (edytowane) Niemożliwe, bo powtarzając misję, dopiero po powrocie do normalnej gry, zobaczysz, że jest złoto. Pozdrawiam Edytowane 9 Październik 2013 przez xenomorph Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 9 Październik 2013 (edytowane) Dokładnie w podsumowaniu danej misji nie wyskoczy Ci złoto, jeżeli spełniłeś tylko jeden warunek w danym run'ie. Sprawdż w menu w zakładce "Gra" - tam jest wyświetlane podsumowanie misji po zsumowaniu osiągnięć ze wszystkich przejść. Edytowane 9 Październik 2013 przez Dilerus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach