DigitalMan_PL 1527 Napisano 10 Grudzień 2013 Ja tyż się piszę na granie w grę ;) jak będę offline to ślij zapro do gry ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bizoner 2 Napisano 10 Grudzień 2013 (edytowane) Zapraszać mnie psn: bizzoner Edytowane 10 Grudzień 2013 przez bizoner Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogurt2006 65 Napisano 10 Grudzień 2013 PS2. Długo was łączyło z pokojem? Trwało to trochę dłużej niż na oficjalnie serwery ale nie było źle. Ja raczej odpadam ale może koło 20 się pojawię. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 10 Grudzień 2013 Ustawiłem chyba wszystkie tryby w warzone jakie są i jeden mecz trwał z 40 minut. Teraz zmniejszyłem do 5 misji, jak coś to wbijać - "Polskaaa". PS. Było nas 6. Kurier przyjechał po 19 zanim poustawiałem wszystko itd było koło 21 a nie chcę na noc zaczynać pierwszy raz grać bo wiem jak się skończy wstanie do roboty ;) Od jutra jak coś piszcie chętnie pogram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 11 Grudzień 2013 Przypominam, że o 18:00 startujemy, pokój "Polska!!!". Zapraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 11 Grudzień 2013 jak tylko teść wyjdzie to dolaczę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 11 Grudzień 2013 Gracie bo nie mogę znaleźć pokoju??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 11 Grudzień 2013 Super gierka a gra w nią raptem niecałe 2 tys graczy. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paszczakus 6 Napisano 12 Grudzień 2013 Super gierka a gra w nią raptem niecałe 2 tys graczy. jakie 2 tys jak na samym deathmatchu jest po 1600 gier razy 24 graczy to sobie policz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 12 Grudzień 2013 Niestety w menu wyboru trybu pokazana jest ilość graczy, a nie ilość gier więc jest tak jak pisze Nath. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 1526 Napisano 12 Grudzień 2013 Panowie gdzie jest K/D Ratio ,bo nigdzie nie mogę znalezc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 12 Grudzień 2013 Na stronie z wyborem trybu lub w Mu Career na dole jest info co wcisnąć żeby wyświetlić playercard, na tej 'karcie' będziesz miał statystyki. Zawsze możesz też obejrzeć swój profil na oficjalnej stronie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 1526 Napisano 12 Grudzień 2013 Wykminiłem "Kartę gracza".Możesz podać tą oficjalną stronkę? Multi całkiem spoczko ,tylko trzeba się przyzwyczaić i obadać mapki.Na razie jadą mnie jak młodego:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 12 Grudzień 2013 Tutaj: http://shadowfall.killzone.com/ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cygan831 16 Napisano 14 Grudzień 2013 Bartez831 18++++ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AjaS 2 Napisano 14 Grudzień 2013 (edytowane) jestem graczem BFa ale jak nic napaliłem się na MP w KZ kiedyś grałem w KZ2 i 3 i mam miłę wspomnienia a tu jakoś tak dziwnie może macie jakieś teorię !! - mam słabszy net ale w BFa da się pograć a w KZ jakoś tak dziwnie animacja jak by nie może się zdecydować goście jakieś tańce wyprawiają jakoś to wygląda nie realistycznie w porównaniu do BFa - nie ma serwerów dedykowanych ktos jeden tam hostuje grę no fajnie ale pytanie jacy ludzie ze świata grają przykładowo na mapie wolał bym grać z Europą tylo albo mieć taki wybór a tu wydaje się jak bym grał z zlagowanymi burgerami ;/ - i jedno co mi się nie podoba że tak znowu porównam do BFa tak w głośnikach zawsze się coś dzieje słychać jak soldaty się wydzierają coś tam gadają jeden umiera inny strzela i komentuje odczuwa się że się nie jest sam a w KZ:SF no owszem idą komunikaty o misji ale soldaty to wszyscy niemowy słychać że ktoś strzela i tyle cisza - te roboty jak dla mnie powinni je w trybie MP wyciąć !!! Edytowane 14 Grudzień 2013 przez AjaS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boryso 3 Napisano 15 Grudzień 2013 Witam. Po długiej przygodzie z Call of duty na ps3, postanowiłem przerzucić się na multiplayer w Killzone shadow fall. Chętnie pogram z kimś doświadczonym i nieco się podszkolę, bo jak na razie jestem mięsem armatnim. Nick PSN: thabo83 pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
W11 4 Napisano 16 Grudzień 2013 Jeśli mogę - to moje 3 grosze wtrącę. Może zbytnio przyzwyczaiłem się do multi w CoD i Uncharted 3, ale imho rozgrywka w Killzonie jest cholernie chaotyczna i niezorganizowana. Jeśli chodzi o serię Call of Duty - 3 strzały zabijają, generalnie gra polega na tym kto pierwszy wciśnie spust - i jako rozgrywka na refleks i spostrzegawczość jest miodna. Bardzo, ale to bardzo mi się podobało Modern Warfare 2. Druga sprawa, Uncharted 3 - tutaj model multi jest całkowicie inny, gracze mają o wiele więcej HP, gra jest nastawiona bardziej na team play i taktykę aniżeli na bieganie w stylu rambo. I tutaj dochodzimy do sedna sprawy - Killzone - nie wiem czemu, nie mogę się przyzwyczaić. Napieprzają we mnie z lewej, z prawej, nawet nie zdążę spojrzeć skąd, jak i gdzie :-D Walki są strasznie chaotyczne, brak obsługi rozgrywki ze znajomymi, brak obsługi headsetów, oraz sam model walki jakoś mi nie przypasował. KD ratio mam 1:1. Nie chodzi o to ze gram jak noob - chodzi o to ze w moim odczuciu rozgrywka nie jest sprawiedliwa dla wszystkich. Spędziłem w multi ponad 20 godzin więc jako taką opinię mam wyrobioną. Pytanie - może robię coś źle? Na jakim ustawieniu czułości pada gracie? Ja mam 40% w pionie i 60% w poziomie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r0oFie 11 Napisano 16 Grudzień 2013 Spróbuj zagrać w Classic Warzone. Dla mnie rozgrywka w 24 osoby też jest strasznie chaotyczna natomiast 7 vs 7 gra się przyjemnie. Sterowanie X - 80% Y - 50% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
W11 4 Napisano 16 Grudzień 2013 O, tego trybu nie próbowałem! Dzięki, spróbuję! :) Jeszcze jedno pytanie - czy jest możliwość stworzenia party ze znajomymi? powiedzmy 7 osób z naszego PSN vs. 7 osób "ze świata"... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogurt2006 65 Napisano 16 Grudzień 2013 Tak. Wystarczy założyć imprezę, zaprosić kumpli z którymi chcesz grać i razem wejść na serwer. Działa idealnie a do tego masz voice chat z kumplami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
W11 4 Napisano 16 Grudzień 2013 Dzięki Yogurt! Nie wiedziałem że można użyć HSa w ten sposób. Szczerze powiedziawszy muszę oblookać funkcje nowego systemu PS4, pierwsze słyszę o czymś takim jak Impreza (zetknąłem się z tym na mojej Vicie, ale w życiu nie korzystałem). Jak pozwolisz wyślę Ci inva i może razem coś powalczymy! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogurt2006 65 Napisano 16 Grudzień 2013 Nie ma problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 16 Grudzień 2013 Mój nick: Talk0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r0oFie 11 Napisano 16 Grudzień 2013 Też mnie możecie dodać, z chęcia popykam z jakąś zgraną grupą. Nick w sygnaturze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach