SephiroT 5981 Napisano 30 Kwiecień 2014 ...stream w jakości niby HD działa nadal kiepowato ale już znośnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazikosky 270 Napisano 30 Kwiecień 2014 Czy te notification pokazują czy dany użytkownik odpalił grę albo się zalogował? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redlumek 41 Napisano 30 Kwiecień 2014 Ktoś mi wytłumaczy po co się wyłącza DHCP? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacekj24 22 Napisano 30 Kwiecień 2014 Żeby router nie przydzielal konsoli automatycznie adresu ip z serwera dhcp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 30 Kwiecień 2014 (edytowane) Ktoś mi wytłumaczy po co się wyłącza DHCP? ...chyba chodziło ci nie o DHCP a o HDCP - szyfrowanie sygnału HDMI - wyłączenie pozwala na przechwytywanie sygnału przez urządzenia zewnętrzne do nagrywania i streamowania obrazu ;) Edytowane 30 Kwiecień 2014 przez SephiroT 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
peka71 51 Napisano 30 Kwiecień 2014 Funkcja zgrywania np. filmów na pendrive działa, ale zgrywanie 15 min filmu trwa wieki... (ok.25 min) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 30 Kwiecień 2014 Ile mb taki film zajmuje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 30 Kwiecień 2014 (edytowane) Mój 17 sekundowy zajmował 17mb Jakość jest lepsza niż na YT. ...czyżby był przelicznik 1mb = 1 sekunda? Edytowane 30 Kwiecień 2014 przez SephiroT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrekoka 34 Napisano 30 Kwiecień 2014 Dodano opcję redukcja zniekształceń w ustawieniach wideo. Albo jestem ślepy albo u mnie tego nie ma.Jest tylko Deep Colour. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boryso 3 Napisano 30 Kwiecień 2014 Witam. Po jakimś czasie po dzisiejszej aktualizacji moje Goldy odmówiły posłuszeństwa. Tzn podczas imprezy pozostali gracze słyszą mnie doskonale a ja ich zupełnie nie słyszę. Dodam że kombinowałem z opcjami i nic nie przyniosło właściwego skutku. Ma ktoś podobnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 30 Kwiecień 2014 Całkiem możliwe że PSN nie wyrabia. Dzisiaj kolega nie mógł do mojej imprezy dołączyć. W końcu w dzień wymiany gier w Plusie zawsze są problemy ;) Zrób kilka restartów, poczekaj do jutra i jak nie przejdzie to zaczniemy się martwić i pomyślimy co zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redlumek 41 Napisano 30 Kwiecień 2014 ...chyba chodziło ci nie o DHCP a o HDCP - szyfrowanie sygnału HDMI - wyłączenie pozwala na przechwytywanie sygnału przez urządzenia zewnętrzne do nagrywania i streamowania obrazu ;)Tak pisałem na szybko z telefonu temu popełniłem błąd. Czyli to będzie opcja która wykorzysta mniej niż promil użytkowników. .. Nie wiem po co było tyle krzyku. No chyba ze chodzi o to aby ludzie co robią filmy/poradniki itp na YT mieli łatwiejsza pracę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boryso 3 Napisano 30 Kwiecień 2014 (edytowane) Całkiem możliwe że PSN nie wyrabia. Dzisiaj kolega nie mógł do mojej imprezy dołączyć. W końcu w dzień wymiany gier w Plusie zawsze są problemy ;) Zrób kilka restartów, poczekaj do jutra i jak nie przejdzie to zaczniemy się martwić i pomyślimy co zrobić. Też nie mogłem dołączyć do imprezy kumpla. Dopiero za którymś razem się udało. Restarty jak na razie nie pomogły. Dziś wyjeżdżam i wracam w niedziele. Zobaczymy co będzie jak wrócę ... Dzięki za rady Edytowane 30 Kwiecień 2014 przez boryso Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 1526 Napisano 30 Kwiecień 2014 Panowie na czym bedzie polegało to wsparcie paypala dla psstore? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 30 Kwiecień 2014 Nie u nas. To jest tylko dla USA. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boryso 3 Napisano 30 Kwiecień 2014 (edytowane) Dodam że w opcji dostosowywania urządzenia jak przełącze dźwięk na czat z imprezy to słyszę graczy ale jak przełącze na całość dźwięku to słychać tylko dźwięki z menu lub gry. Edytowane 30 Kwiecień 2014 przez boryso Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chazy_Chaz 133 Napisano 30 Kwiecień 2014 a co z UK ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gnom 75 Napisano 30 Kwiecień 2014 (edytowane) No i super po updejcie mam w COD ce-34878-0....Jak się okazuje nie jestem sam... do tego wśród posiadaczy konsol pojawai się nowy blad WS-37504-9 . Dziekuje Ci Sony... a zapomniałem, teraz mogę zmontować sobie film... ale ku48a z czego jak zjebany ten update. Edytowane 30 Kwiecień 2014 przez gnom 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 30 Kwiecień 2014 No i super po updejcie mam w COD ce-34878-0.... Jak się okazuje nie jestem sam... do tego wśród posiadaczy konsol pojawai się nowy blad WS-37504-9 . Dziekuje Ci Sony... a zapomniałem, teraz mogę zmontować sobie film... ale ku48a z czego jak zjebany ten update. U mnie w CODzie to samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 30 Kwiecień 2014 Inne gry działają, więc może to nie wina update tylko gra jest badziewnie napisana? Co update to problem abo z COD albo z BF. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 30 Kwiecień 2014 Bf dziala :p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrekoka 34 Napisano 30 Kwiecień 2014 Wiele osób chciało żeby było powiadomienie że ktoś się loguje a jest powiadomienie,jak przyjaciel dołączył do imprezy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 30 Kwiecień 2014 Wcześniej też było. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrekoka 34 Napisano 30 Kwiecień 2014 Na mojej plejce nie widniało,aż do dziś ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 30 Kwiecień 2014 Wiele osób chciało żeby było powiadomienie że ktoś się loguje a jest powiadomienie,jak przyjaciel dołączył do imprezy :)u mnie pokazuje jak ktos dolaczyl nawet nie do mojej imprezy :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach