Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

...stream w jakości niby HD działa nadal kiepowato ale już znośnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żeby router nie przydzielal konsoli automatycznie adresu ip z serwera dhcp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś mi wytłumaczy po co się wyłącza DHCP?

...chyba chodziło ci nie o DHCP a o HDCP - szyfrowanie sygnału HDMI - wyłączenie pozwala na przechwytywanie sygnału przez urządzenia zewnętrzne do nagrywania i streamowania obrazu ;)

Edytowane przez SephiroT
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Funkcja zgrywania np. filmów na pendrive działa, ale zgrywanie 15 min filmu trwa wieki... (ok.25 min)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój 17 sekundowy zajmował 17mb :biggrin:

Jakość jest lepsza niż na YT.

...czyżby był przelicznik 1mb = 1 sekunda?

Edytowane przez SephiroT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dodano opcję redukcja zniekształceń w ustawieniach wideo.

Albo jestem ślepy albo u mnie tego nie ma.Jest tylko Deep Colour.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Po jakimś czasie po dzisiejszej aktualizacji moje Goldy odmówiły posłuszeństwa. Tzn podczas imprezy pozostali gracze słyszą mnie doskonale a ja ich zupełnie nie słyszę. Dodam że kombinowałem z opcjami i nic nie przyniosło właściwego skutku. Ma ktoś podobnie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Całkiem możliwe że PSN nie wyrabia. Dzisiaj kolega nie mógł do mojej imprezy dołączyć. W końcu w dzień wymiany gier w Plusie zawsze są problemy ;)

Zrób kilka restartów, poczekaj do jutra i jak nie przejdzie to zaczniemy się martwić i pomyślimy co zrobić. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...chyba chodziło ci nie o DHCP a o HDCP - szyfrowanie sygnału HDMI - wyłączenie pozwala na przechwytywanie sygnału przez urządzenia zewnętrzne do nagrywania i streamowania obrazu ;)

Tak pisałem na szybko z telefonu temu popełniłem błąd. Czyli to będzie opcja która wykorzysta mniej niż promil użytkowników. .. Nie wiem po co było tyle krzyku. No chyba ze chodzi o to aby ludzie co robią filmy/poradniki itp na YT mieli łatwiejsza pracę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Całkiem możliwe że PSN nie wyrabia. Dzisiaj kolega nie mógł do mojej imprezy dołączyć. W końcu w dzień wymiany gier w Plusie zawsze są problemy ;)

Zrób kilka restartów, poczekaj do jutra i jak nie przejdzie to zaczniemy się martwić i pomyślimy co zrobić.

Też nie mogłem dołączyć do imprezy kumpla. Dopiero za którymś razem się udało. Restarty jak na razie nie pomogły. Dziś wyjeżdżam i wracam w niedziele. Zobaczymy co będzie jak wrócę ... Dzięki za rady Edytowane przez boryso

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie na czym bedzie polegało to wsparcie paypala dla psstore?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dodam że w opcji dostosowywania urządzenia jak przełącze dźwięk na czat z imprezy to słyszę graczy ale jak przełącze na całość dźwięku to słychać tylko dźwięki z menu lub gry.

Edytowane przez boryso

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i super po updejcie mam w COD ce-34878-0....
Jak się okazuje nie jestem sam... do tego wśród posiadaczy konsol pojawai się nowy blad WS-37504-9 . Dziekuje Ci Sony... a zapomniałem, teraz mogę zmontować sobie film... ale ku48a z czego jak zjebany ten update.

Edytowane przez gnom
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i super po updejcie mam w COD ce-34878-0....

Jak się okazuje nie jestem sam... do tego wśród posiadaczy konsol pojawai się nowy blad WS-37504-9 . Dziekuje Ci Sony... a zapomniałem, teraz mogę zmontować sobie film... ale ku48a z czego jak zjebany ten update.

U mnie w CODzie to samo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Inne gry działają, więc może to nie wina update tylko gra jest badziewnie napisana?

Co update to problem abo z COD albo z BF.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiele osób chciało żeby było powiadomienie że ktoś się loguje a jest powiadomienie,jak przyjaciel dołączył do imprezy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiele osób chciało żeby było powiadomienie że ktoś się loguje a jest powiadomienie,jak przyjaciel dołączył do imprezy :)

u mnie pokazuje jak ktos dolaczyl nawet nie do mojej imprezy :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi