hakom 0 Napisano 19 Luty 2015 Ok dzieki za odp. Ale wywnioskowałem ze mozna zrobić kopie lecz sie nie opłaca to przez łącz tak? Czy nie ma takiej opcji?? Juz sie pogubiłem, przepraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 19 Luty 2015 Devi wywnioskowali to za nas. Gry dużo ważą, jest z tym pełno roboty, obecne łącza są szybkie, nie ma takiej potrzeby - nie dodajemy takiej opcji i tyle. Do tej pory dostęp do dysku zewnętrznego jest bardzo ograniczony (potencjalne exploity). Nie ma i nie będzie takiej opcji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Twinskillers 87 Napisano 20 Luty 2015 (edytowane) Seagate Expansion Portable 1,5TB USB 3.0 STBX1000201 rozbieralna obudowa?@VulcanTak, miałem 2TB w tej obudowie, rozbieralna jak najbardziej, ale włącz sobie tutka na youtube, no i siły trzeba nieco włożyć. Ja rozebrałem przełożyłem dysk do PS4, a dysk z PS4 powędrował do tej obudowy. Ciekawostka jest taka, że kupiłem dysk 2TB w cenie 348zł, a dysk, który był w środku, czyli Samsung 2TB kosztuje luzem od 462zł :)<br/> Była promocja za 249 PLN. Zamówiłem. Edytowane 20 Luty 2015 przez Twinskillers Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 20 Luty 2015 (edytowane) Devi wywnioskowali to za nas. Gry dużo ważą, jest z tym pełno roboty, obecne łącza są szybkie, nie ma takiej potrzeby - nie dodajemy takiej opcji i tyle. Do tej pory dostęp do dysku zewnętrznego jest bardzo ograniczony (potencjalne exploity). Nie ma i nie będzie takiej opcji. Jakos na xbox one mozna wrzucic gry na dysk zewnetrzny.:) Jak sie chce, to wszystko mozna. ;) Edytowane 20 Luty 2015 przez wili23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 20 Luty 2015 @Wili23, masz rację, jak się chce. ...a Sony nie chce. Zrozumcie to wreszcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Twinskillers 87 Napisano 21 Luty 2015 Teraz mam duuuuużo miejsca 1.5 TB i dużo ściągania :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek ps4 2 Napisano 1 Marzec 2015 Czy dysk z ps4 podejdzie do ps3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 1 Marzec 2015 podejdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrykos 21 Napisano 2 Marzec 2015 Podobno nie ma dysku 2TB który ma wiecej niż 5400obr/min i zmięściłby się do PS4, czy to prawda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrykos 21 Napisano 6 Marzec 2015 Jaki dysk 2TB polecacie do konsoli z jakich korzystacie? Ktoś posiada hybrydowy dysk? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 6 Marzec 2015 Poczytaj pierwszy post :) Ja mam hybryda, a dysk 2 TB działa jak każdy normalny dysk. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 6 Marzec 2015 ...tylko upewnij się ze nie jest za wysoki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Razor87PL 4 Napisano 6 Marzec 2015 Czy ten dysk będzie pasował?: http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5142857739 Wysyłane z mojego HTC Wildfire S A510e za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chazy_Chaz 133 Napisano 6 Marzec 2015 Czy ten dysk będzie pasował?: http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5142857739 Wysyłane z mojego HTC Wildfire S A510e za pomocą Tapatalk 2 100mm x 70mm x 9mm - make sure your notebook has enough room for this drive. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Razor87PL 4 Napisano 6 Marzec 2015 No to będzie pasował czy nie? Wysyłane z mojego HTC Wildfire S A510e za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiaczek506 2 Napisano 6 Marzec 2015 Witam Jeśli wymienię dysk czy będe mógł wracać do tego wcześniejszego wkładając go tylko? Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 6 Marzec 2015 Tak, będziesz mógł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiaczek506 2 Napisano 6 Marzec 2015 Tak, będziesz mógł.No to super dzięki :)Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiaczek506 2 Napisano 7 Marzec 2015 (edytowane) Mam na dysku 10 gier cyfrowych kupionych na allegro chcę wymienić dysk więc te gry mi przepadają, oder... Jeśli tak to mogę go odsprzedać lub nawet sprezentować Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Edytowane 7 Marzec 2015 przez misiaczek506 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 7 Marzec 2015 Nie odsprzedasz tych gier, bo dysk jest szyfrowany dla Twojej konsoli. Możesz go sobie zostawić i zmieniać dyski w zależności od tego w co chcesz grać. Po wsadzeniu dysku do jakiejkolwiek innej konsoli zostanie sformatowany i na nowo zaszyfrowany. Jak by dało się coś z tym zrobić to ludzie by już dawno na allegro sprzedawali dyski pełne gier ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiaczek506 2 Napisano 8 Marzec 2015 Nie odsprzedasz tych gier, bo dysk jest szyfrowany dla Twojej konsoli. Możesz go sobie zostawić i zmieniać dyski w zależności od tego w co chcesz grać. Po wsadzeniu dysku do jakiejkolwiek innej konsoli zostanie sformatowany i na nowo zaszyfrowany. Jak by dało się coś z tym zrobić to ludzie by już dawno na allegro sprzedawali dyski pełne gier ;) No tak, racja, dziękuje za odpowiedź, pozdrawiam Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregor_TSK 226 Napisano 8 Marzec 2015 Zapytam z ciekawości,bo kiedyś rowniez bedzie czekala mnie wymiana dysku. Gdyby zrobic obraz np. Clonzilla dysku z ps4 i przenieść go na większy dysk ? Powinno działać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 8 Marzec 2015 Przeczytaj kilka stron wstecz. Na starym sofcie podobno się dało. Teraz było to testowane kilka tygodni temu i nie działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrykos 21 Napisano 11 Marzec 2015 Dysk wymieniony na 2TB, jestem pozytywnie zaskoczony łatwością wymiany dysku jak i czasem całej wymiany. Wszystko moment instalacja także bez problemu. Dla pewności dezaktywowałem i aktywowałem na nowo użytkowników. Takie pytanie bo wcześniej konsola pobierała jednocześnie 4 pliki i jeszcze dzisiaj tak było ale po którymś odpaleniu pobiera teraz maks 2. Ogólnie nie przeszkadza mi to ale z ciekawości pytam czy można to zmienić i w ogóle skąd ta zmiana? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Misiek_ud 2 Napisano 13 Marzec 2015 Dysk wymieniony na 2TB, jestem pozytywnie zaskoczony łatwością wymiany dysku jak i czasem całej wymiany. Wszystko moment instalacja także bez problemu. Dla pewności dezaktywowałem i aktywowałem na nowo użytkowników. Takie pytanie bo wcześniej konsola pobierała jednocześnie 4 pliki i jeszcze dzisiaj tak było ale po którymś odpaleniu pobiera teraz maks 2. Ogólnie nie przeszkadza mi to ale z ciekawości pytam czy można to zmienić i w ogóle skąd ta zmiana? Witam, Przy wymianie dysku i dezaktywacji konsoli jako podstawowej teraz musiałeś się zalogować jako konto normalne...jeśli dobrze to rozumiem. Dopiero po pół roku możesz przejść na konto podstawowe? Jak to wtedy zrobić? No i przede wszystkim, czy dezaktywacja konta podstawowego jest wymagana przy zmianie dysku? Czy nikt nie próbował bez? Czytałem forum, że ktoś próbował, ale po problemach innego typu ostatecznie dezaktywował i aktywował na nowo. Jak to w końcu jest? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach