LordKrysto 52 Napisano 13 Marzec 2015 Witam, Przy wymianie dysku i dezaktywacji konsoli jako podstawowej teraz musiałeś się zalogować jako konto normalne...jeśli dobrze to rozumiem. Dopiero po pół roku możesz przejść na konto podstawowe? Jak to wtedy zrobić? No i przede wszystkim, czy dezaktywacja konta podstawowego jest wymagana przy zmianie dysku? Czy nikt nie próbował bez? Czytałem forum, że ktoś próbował, ale po problemach innego typu ostatecznie dezaktywował i aktywował na nowo. Jak to w końcu jest? Jak deaktywujesz konto przez konsolę to nie ma limitu raz na pół roku - ten limit dotyczy tylko, gdy robisz deaktywację WSZYSTKICH konsol przez stronę WWW. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 13 Marzec 2015 Dysk wymieniony na 2TB, jestem pozytywnie zaskoczony łatwością wymiany dysku jak i czasem całej wymiany. Zapodaj jakimś linkiem do tego dysku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrykos 21 Napisano 14 Marzec 2015 (edytowane) Zapodaj jakimś linkiem do tego dysku. http://www.x-kom.pl/?show_prod=178869 Wcześniej już była mowa o tym dysku, kupujesz zewnętrzny Seagate w którym jest "ukryty" dysk Samsunga :) Edytowane 14 Marzec 2015 przez Patrykos 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiaczek506 2 Napisano 14 Marzec 2015 Czy wracając do poprzedniego dysku z grami cyfrowymi muszę wcisnąć przycisk przytrzymując go 7 sekund uruchamiając tryb awaryjny i jaką opcję w trybie awaryjnym wybrać czy wystarczy uruchomić konsolę normalnie? Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 14 Marzec 2015 Odbudowanie bazy danych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiaczek506 2 Napisano 14 Marzec 2015 Odbudowanie bazy danych.Ok dziękuję, pozdrawiam Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Misiek_ud 2 Napisano 14 Marzec 2015 Dysk na 1,5TB wymieniony prawie bez problemu. Na nowym sofcie, po pierwszym resecie, konsola zapomniała danych Wi-Fi i godzinny. Konto PSN pamiętała. Trochę problematyczne jest przywracanie saveów z pena, ale pewnym sposobem można sobie poradzić. Co najważniejsze, nie trzeba dezaktywować konta z poprzednim dyskiem. Logowanie z nowym dyskiem i aktywacja jako podstawowe przechodzi bez problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiaczek506 2 Napisano 19 Marzec 2015 (edytowane) Witam Wróciłem do starego dysku i wszystkie gry mają kłudki, nie mogę ich uruchomić Czy to już koniec? Dysk na 1,5TB wymieniony prawie bez problemu. Na nowym sofcie, po pierwszym resecie, konsola zapomniała danych Wi-Fi i godzinny. Konto PSN pamiętała. Trochę problematyczne jest przywracanie saveów z pena, ale pewnym sposobem można sobie poradzić. Co najważniejsze, nie trzeba dezaktywować konta z poprzednim dyskiem. Logowanie z nowym dyskiem i aktywacja jako podstawowe przechodzi bez problemu. Edytowane 19 Marzec 2015 przez misiaczek506 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 19 Marzec 2015 Witam Wróciłem do starego dysku i wszystkie gry mają kłudki, nie mogę ich uruchomić Czy to już koniec? To prawda Bazę danych odbudowałeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiaczek506 2 Napisano 19 Marzec 2015 Tak kliknąłem odbuduj bazę danych A szkoda bo wydałem chyba ponad tysiąc i praktycznie mało co grałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Misiek_ud 2 Napisano 19 Marzec 2015 Na co wydałeś ten tysiąc? Jak w PS Store to możesz zainstalować jeszcze raz. Jak zombiaki to masz pecha. Pamiętam, że ktoś pisał o zmianie dysku na stary i wszystko chyba mu działało. Poszukaj post i może się go podpytaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiaczek506 2 Napisano 19 Marzec 2015 Kupiłem na Allegro, dzięki za odp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malakay 303 Napisano 25 Marzec 2015 hej panowie, da się dokupić dysk zewnętrzny do ps4? żeby zrobić np kopie zapasowe gier, albo żeby powiększyć miejsce na gry ogólnie ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 25 Marzec 2015 Żeby powiększyć raczej nie. Jutro noway aktualizacja i ponoć można będzie robić backup Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 25 Marzec 2015 hej panowie, da się dokupić dysk zewnętrzny do ps4? żeby zrobić np kopie zapasowe gier, albo żeby powiększyć miejsce na gry ogólnie ... Jedynie kupując większy dysk do PS4. Kopie zapasowe będzie można od jutra robić ale to tylko kopie zapasowe a nie rozszerzalna część dysku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Franusss 0 Napisano 26 Marzec 2015 Witam, Mam zamiar kupić Nyko Data Bank, czy ktoś może wie czy da się zrobić klonowanie dysk PS4 ? Mówię tutaj podłączeniu obu takich dysków do komputera i za pomocą odpowiedniego programu zrobić klonowanie fabrycznego 500GB na dokupiony 2TB. Wie ktoś coś na ten temat ? - pytam ponieważ mam kilka gier z allegro i jak wiadomo po usunięciu ich z dysku pójdą do kosza na stałe. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 26 Marzec 2015 Nie da się. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 27 Marzec 2015 Robisz backup i przywracasz go na nowym dysku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 27 Marzec 2015 Chyba nie do końca przechodzą licencje w czasie backupu - ktoś już gdzieś płakał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 27 Marzec 2015 Robisz backup i przywracasz go na nowym dysku. Jemu chodziło o sloty do których (kont) nie ma dostępu więc nie przejdzie ponownej aktywacji licencji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lil_imik 24 Napisano 27 Marzec 2015 Szukam jakiegoś dobrego dysku do ps4.Ktoś poleca coś cena w sumie nie gra roli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 27 Marzec 2015 (edytowane) SAMSUNG 840 EVO 1TB - będziesz zadowolony Edytowane 27 Marzec 2015 przez m0rph Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lil_imik 24 Napisano 27 Marzec 2015 SAMSUNG 840 EVO 1TB - będziesz zadowolony Szukam coś z 2TB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 27 Marzec 2015 SanDisk 2TB Optimus Eco - też będziesz zadowolony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lil_imik 24 Napisano 27 Marzec 2015 SanDisk 2TB Optimus Eco - też będziesz zadowolony No w końcu coś konkretnego :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach