whitemichax 0 Napisano 16 Kwiecień 2014 Także zapraszam do wspólnej gry ( cptMichaaX) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 5 Maj 2014 Psn id eloszki , headset mam - gram raczej weekendami w tygodniu ewentualnie wieczorami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marekrybnik 0 Napisano 8 Maj 2014 Też pogram z Polakami HS mam PSN: marekrybnik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
McKay 3 Napisano 8 Maj 2014 PSN : Pytek1925 , HS jest :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 8 Maj 2014 Ja Was zapraszam a tu brak odpowiedzi. Co jest? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 8 Maj 2014 To ile tych zaproszeń wyslaleś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 8 Maj 2014 (edytowane) Do Ciebie rowniez :) . Z 10 moze ale kompletna cisza lub appka z app stora nie dziala i nie wysyla zaproszen... Edytowane 8 Maj 2014 przez Eloszki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 8 Maj 2014 Dla pewności wysylaj z poziomu konsoli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 8 Maj 2014 Sprawdzilem rowniez na konsoli. Wszytskie zaproszenia sa w wyslanych rowniez na konsoli. Z mojej strony wszystko " wyszlo" czekam tylko na chetnych graczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 8 Maj 2014 Az sprawdzę dzisiaj na konsoli czy cos miałem. Dla pewności wyślij jeszcze raz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 8 Maj 2014 Poczekam do jutra czy moja lista sie zapelni. Jezeli nie to oczywiscie wysle jeszcze raz. Na dzisiaj i tak juz koncze bo nie mam juz nerwow :). Dzieki i pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 9 Maj 2014 Do mnie przyszło :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 9 Maj 2014 Bardzo sie ciesze. Jeszcze 3 h i bede mogl zasiasc do konsoli. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tangul 41 Napisano 15 Maj 2014 Eloszki jak mozna to Ci wyle zapa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 15 Maj 2014 @eloszki Nieraz dolaczysz do imprezy jak gram w bf i od razu wychodzisz. Dlaczego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 16 Maj 2014 Może z nubami nie gra ? :P ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 16 Maj 2014 No chyba że tak :p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s4lc 0 Napisano 16 Maj 2014 jak chcecie mieć w znajomych łatwy cel do zabicia to zapraszam :) Psn ID: SzUPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 16 Maj 2014 Jakos mi rura zmiekla. :). A tak na powaznie to mowilem cos ale nie bylo zadnych odpowiedzi wiec myslalem ze mi sie headset spierdzielil. Potem jak probowalem to juz bylo 8 osob. Dzisiaj wieczorem sprobuje dolaczyc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
subek 3 Napisano 17 Maj 2014 Też chętnie pogram, mam HS, id subeek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Milusass 9 Napisano 20 Maj 2014 (edytowane) Cześć, chętnych do wspólnej gry zapraszam i tym samym przyjmuję zaproszenia do znajomych. Jestem jakby to DICE określiło, weteranem serii (od Bad Company na PS3), wiem co i jak, gram zespołowo. Pozdrawiam <== PSNid Edytowane 20 Maj 2014 przez Milusass Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
subek 3 Napisano 21 Maj 2014 Panowie co taka posucha? Chyba z dziesięć osób dodałem i ciężko trafić na kogokolwiek wieczorem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 21 Maj 2014 Panowie co taka posucha? Chyba z dziesięć osób dodałem i ciężko trafić na kogokolwiek wieczorem :) Większość z nas pracuje,część jeszcze się uczy i stąd mało ludzi,ja też pograłem trochę metra i blokady i teraz czas dla córki,przygotowanie obiadu...,a i jeszcze praca przecież. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
subek 3 Napisano 21 Maj 2014 No jak każdy ale dzieciaki do spania i można godzinkę wieczorem pyknąć ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tangul 41 Napisano 21 Maj 2014 (edytowane) Ja tam codziennie wieczorkiem lupie exp na blokadzie. ;D Edytowane 21 Maj 2014 przez Tangul Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach