marcinos9 0 Napisano 15 Luty 2014 nie ma komunikacji bf jak np killzone podczas gry? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 15 Luty 2014 Ma ale nie wiem jak chcesz usłyszeć siebie i przeciwnika xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinos9 0 Napisano 15 Luty 2014 zwykla komunikacja, przeciwnik slyszy mnie jak przeciwnikow. gdzie to ustawic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moski_81 3 Napisano 15 Luty 2014 Haha :woot: Nie ma takiej funkcji która by umożliwiała aby przeciwnik cię usłyszał Chyba że ustawisz się z kumplem w przeciwnych zespołach będąc wczesniej z nim w "pokoju imprezy" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 15 Luty 2014 Oficjalnie tak,ale na PS3 w BF3 był błąd,który umożliwiał podsłuchiwanie chat'u glosowego przeciwnika,ale niestety oni nie byli w stanie nas usłyszeć :D ponad 800h w grze robi swoje hehe 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lightbringer 403 Napisano 15 Luty 2014 PLasgoogle Dziś Pana spotkałem na szturmie i nawet 2 razy zabiłem używając karabinu FAMAS skonfigurowanego według Pańskich wskazań :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 15 Luty 2014 Oooo to mógłbym powiedzieć,ze miło mi to słyszeć :) hehe a na jakiej mapie?Może skojarze. btw.Ktos kiedyś poradził aby spróbować gry na Azjatyckich serwerach i muszę przyznać ze na pewno nie było gorzej niż na Europejskich co jest trochę dziwne bo według battlelog'a na EU mam +\- 70ms a w Azji 300ms.Daje do myślenia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 15 Luty 2014 Pewnie cie ladnie wyzywali, ze jestes zlagowany :d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lightbringer 403 Napisano 15 Luty 2014 Operacja blokada :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 15 Luty 2014 To wiem o co chodzi z tą blokadą hehe chyba po tej rundzie wyemigrowałem do Azji. Właśnie sprawa z serwerami w tej grze to jakaś kpina(Pomijam tickrate serwerów bo to już wszyscy wiemy),według mnie powinni wprowadzić blokadę regionów tzn.Jestes z EU to graj w EU.Do tego jeszcze każdego klienta z pingiem +100ms powinno wywalac z gry i wtedy lagi prawdopodobnie zostałyby maksymalnie zredukowane.Bo dzisiaj wyglada to w ten sposób,ze do EU przychodzą hamburgery z US i nam laguja,EU przychodzi do US i tam laguje i tak w kółko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 15 Luty 2014 Nie zapomnij o KSA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 15 Luty 2014 PLasgoogle Dziś Pana spotkałem na szturmie i nawet 2 razy zabiłem używając karabinu FAMAS skonfigurowanego według Pańskich wskazań :laugh: Noo tak miałeś GROM w nazwie,pamiętam ten korytarz :D czyli FAMAS dobrze się sprawuje :) Nie zapomnij o KSA Ostatnio spotykam ich znacznie mniej :) ale nie widzę poprawy w kwestii serwerów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moski_81 3 Napisano 16 Luty 2014 (edytowane) Gdzie jest widoczny PING na serwerze w którym jesteśmy albo na który zamierzamy wejść? Myślę tu o liczbie a nie o symbolu Edytowane 16 Luty 2014 przez Moski_81 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinos9 0 Napisano 16 Luty 2014 To w takim razie pomoc jest ikona mikrofonu przy moim nivku jesli np kończy sie runda ? Myślałem ze mozna rozmawiać typu killzone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 16 Luty 2014 Gdzie jest widoczny PING na serwerze w którym jesteśmy albo na który zamierzamy wejść?Myślę tu o liczbie a nie o symboluna battlelogu sie sprawdza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lingerine 18 Napisano 18 Luty 2014 Szukam jakiejś ekipy lub klanu do grania, preferuję szturm, dominacja oraz podbój. PSN: WojnaRR Dodaj jak możesz PSNiD: MiSueno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
COR72Z 2 Napisano 19 Luty 2014 PSNiD: glini Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stanlejsg 2 Napisano 21 Luty 2014 Witam, mam pytanko czy na używanym battlefieldzie można grać w multi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 21 Luty 2014 Tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stanlejsg 2 Napisano 21 Luty 2014 Dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzaplpl 0 Napisano 22 Luty 2014 Jak ktos chce pograc to nick krzaplpl gram dwa tyg . wiec jeszcze tak nie wymiatam ale pograc moge :P Dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caligator 35 Napisano 22 Luty 2014 Jestem chetny do gry z rodakami... PSNid: PLCali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 23 Luty 2014 Chętnych na popykanie tylko w dominację zapraszam ;) Strasznie mi ten trybik podpasował :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
handy 36 Napisano 23 Luty 2014 Co jest z serwerami? Mam raptem 2 serwery dostępne w wyszukiwarce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 23 Luty 2014 Slabo szukasz? Masz jakies filtry ustawione? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach