unki 1394 Napisano 12 Marzec 2014 Działa wam online w BF4? Cos pisze mi ze utracono polaczenie z ea..;/ Bez problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tangul 41 Napisano 12 Marzec 2014 Witam, czy po kazdej smierci w grze multi podczas np. TDM pokazuje sie ekran z wyborem m.in. klas, wybralem szturmowca i chce nim grac do konca rundy a za kazda smiercia pokazuje ciagle ten ekran. Pytam bo to moj pierwszy BF. :-) Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 12 Marzec 2014 za każdym razem się pokazuje 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek ps4 2 Napisano 13 Marzec 2014 Witam. W dniu dzisiejszym kupiłem pakiet Premium do BF4. Zakupu dokonałem poprzez PSS, po wcześniejszym doładowaniu konta zdrapkami. Niestety, pomimo tego, że mogę pobrać dwa wydane dotychczas dodatki (China Rising i Second Assault) , a sklepie pod pozycją BF4 Premium widnieje napis "zakupiono", to jednak w grze nie mam statusu gracza Premium. Próbowałem już przywrócić licencje w menu ustawień, a nawet ponownie zainstalowałem grę, jednak żadna z tych czynności nie rozwiązała mojego problemu. Macie jakieś pomysły? Może ktoś spotkał się z identycznym problemem? W razie czego zostaje jeszcze pomoc EA... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 13 Marzec 2014 Posciagales dodatki, ale samo premium tez sciagales? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek ps4 2 Napisano 13 Marzec 2014 (edytowane) Posciagales dodatki, ale samo premium tez sciagales? Tak, ściągnąłem plik Premium, zainstalował się on bez problemu. Po prostu sama gra nie wykrywa, że mam Premium. Ściągnąłem już oba dodatki, ale kiedy próbuję wejść na serwer z mapą z DLC, otrzymuję tylko komunikat o tym, żeby kupić Premium... Natomiast PSS pokazuje mi wszystkie wspomniane pozycje jako "gratis", czyli zakupione. O ile mogę normalnie zobaczyć dodatki w sklepie, tak kiedy klikam na plik Premium, wyskakuje informacja, że nie znaleziono pasujących elementów... Zaczyna mnie to powoli denerwować. Wydaje prawie dwieście złotych na produkt, który tylko w teorii przypisany jest do mojego konta, a z którego w praktyce nie mogę korzystać... Edytowane 13 Marzec 2014 przez Jacek ps4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 13 Marzec 2014 To dziwne ze gra krzyczy o Premium,gdy mając zainstalowany dany dodatek próbujesz wejść na serwer z mapami z DLC.Czy masz jakiekolwiek inne profile użytkownika na konsoli niż ten na którym zakupiłes Premium? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HUNTER297 0 Napisano 15 Marzec 2014 Dziś jadę po PS4 z BF4 naturalnie. Jest może jakaś ekipa do gry? Będę grał głównie wieczorami. Miałem dłuższą przerwę w graniu ogólnie, ale chyba nie jest aż tak źle :p PSN: HUNTER297 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacekj24 22 Napisano 15 Marzec 2014 Tak, ściągnąłem plik Premium, zainstalował się on bez problemu. Po prostu sama gra nie wykrywa, że mam Premium. Ściągnąłem już oba dodatki, ale kiedy próbuję wejść na serwer z mapą z DLC, otrzymuję tylko komunikat o tym, żeby kupić Premium... Natomiast PSS pokazuje mi wszystkie wspomniane pozycje jako "gratis", czyli zakupione. O ile mogę normalnie zobaczyć dodatki w sklepie, tak kiedy klikam na plik Premium, wyskakuje informacja, że nie znaleziono pasujących elementów... Zaczyna mnie to powoli denerwować. Wydaje prawie dwieście złotych na produkt, który tylko w teorii przypisany jest do mojego konta, a z którego w praktyce nie mogę korzystać... Kolego sprobuj wylogowac i zalogowac sie na battelogu. Bo to wszystko jest ze soba powiazane i sprawdz czy w battelog masz status premium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boryso 3 Napisano 15 Marzec 2014 Dostaliście ostatnio nieśmiertelniki premium? Bo ja nadal czekam i nic... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bombik7 3 Napisano 18 Marzec 2014 Witam. Psn id: DavidSco Proszę śmiało dodawać do znajomych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cygan831 16 Napisano 18 Marzec 2014 Multi jest spoko ale na masę błędów jakie ta ta gra posiada to niemam siły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glodu_PL 0 Napisano 22 Marzec 2014 Zapraszam do dodawania mnie do grona znajomych i wspólnej gry. Nie prezentuje jakiegoś ogromnego skilla. Dopiero się uczę ale powoli zaczynam coraz bardziej ogarniac. Psn id: Glodu_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janoxyz 0 Napisano 23 Marzec 2014 Noże Premium! Witam! dnia 2014-03-17 był dostępny pakiet noży premium ja premium miałem już na ps3 i przechodziłem na ps4 wszystkie pakiety mapy i inne pierdoły dostawałem bez problemu do tego dodatku wyświetlają mi sie w ekwipunku ale są niedostępne co mam zrobić do kogo napisać ? bo jak by nie patrzeć zapłaciłem za nie i czuje się lekko oszukany. Macie jakieś pomysły? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 1526 Napisano 23 Marzec 2014 Nie ten temat kolego.Napisz do Tuska ;) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Casshern 0 Napisano 24 Marzec 2014 Zapraszam do wspólnej gry wieczorami. PSN ID: Casshern_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tangul 41 Napisano 24 Marzec 2014 Rowniez: PSNid marcinpltangul Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shock 0 Napisano 30 Marzec 2014 Szukam ludzi do gry po sieci :) Headset obowiązkowy PSNid: drifter5137 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakosusz 169 Napisano 31 Marzec 2014 Ja tez pogram chetnie z polakami a nie z francuzami albo rumunami :) ID: SAKO_DNB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OuTee 4 Napisano 2 Kwiecień 2014 Wygrałem dziś BF'a u LevelCapa na FB więc jak by co to chętnie pogram. PSN: OuTee 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
massinio 9 Napisano 4 Kwiecień 2014 Zapraszam do gry zazwyczaj wieczorami lub późnym popołudniem PSN ID: Massinio Mam headseta więc można coś pogadać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 4 Kwiecień 2014 Zapraszam do gry zazwyczaj wieczorami lub późnym popołudniem PSN ID: Massinio Mam headseta więc można coś pogadać Wszyscy mają hs... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
massinio 9 Napisano 4 Kwiecień 2014 Wszyscy mają hs... No tak zapomniałem o tej plemniko podobnej słuchawce co dodają do zestawu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dudokan 2 Napisano 8 Kwiecień 2014 (edytowane) Witam! Szukam ludzi do gry w sieci. PSN ID: Dudokan Edytowane 8 Kwiecień 2014 przez dudokan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mleczyk2000 0 Napisano 14 Kwiecień 2014 Zapraszam do wspólnej gry na PS4 :) PSN : mleczyk2000 Klasa : Medyk Pojazd : śmigłowiec szturmowy ew. zwiadowczy tryby : wszystkie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach