PLasgoogle 469 Napisano 8 Sierpień 2015 Na to wyglada,domyślam się że PSN ma z tym coś wspólnego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 9 Sierpień 2015 Są w BF4 jakieś serwery z DOUBEL XP ? Może głupie pytanie, w tym roku grałem na PS3 w BF3 i naprawdę były takie serwery gdzie było double XP. Za kila było 200punktów, za inne rzeczy też podwojone i to naliczało już w rundzie podwojone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 9 Sierpień 2015 Nie ma serwerów double xp. Czasem jest weekend z podwójnym doświadczeniem itp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 9 Sierpień 2015 Są w BF4 jakieś serwery z DOUBEL XP ? Może głupie pytanie, w tym roku grałem na PS3 w BF3 i naprawdę były takie serwery gdzie było double XP. Za kila było 200punktów, za inne rzeczy też podwojone i to naliczało już w rundzie podwojone.Tak jest tylko na PC,EA uruchamia takie serwery w starszych bf'ach tj.BC2 i BF3 raz na jakiś czas.Na konsoli 2XP jest na wszystkich serwerach ale przez określony czas. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kabotyn 213 Napisano 10 Sierpień 2015 Ja to najbardziej czekam na osłabienie strzelb i granatu hukowego.Drugie battlefield'owe marzenie to to aby w grze mieć taki sam Ping jak na battlelogu pokazuje.Chodzi mi o to że na tym samym serwerze na PS4 mam 78ms a na PC i Komórce (wszystkie trzy urządzenia wi-fi) 40 ms. Moje marzenie to stabilne 60fps na Duzym Podboju- te chyba mozna jedynie uzyskac w "scoreboard" :). Poza tym marzy mi sie resposnywnosc zolnierza, tak jak w Bf3. Szybsze rekacje na przycisk "kwadrat" oraz trigger'y (szczegolnie ADS). Reszta mi styka. Ps. Ma ktos pomysl, jak wyliczyc FPS w grze konsolowej. Ciekaw jestem jak to robi DigitalFoundry, ktore slynie z porownania fps'ow, tej samej gry, na roznych platformach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matiash91 41 Napisano 10 Sierpień 2015 Tak jest tylko na PC,EA uruchamia takie serwery w starszych bf'ach tj.BC2 i BF3 raz na jakiś czas.Na konsoli 2XP jest na wszystkich serwerach ale przez określony czas. Polecam odpalić BF3 na ps3 trochę się tam pozmieniało szczególnie na serwerach oficjalnych :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 10 Sierpień 2015 Czy odczuliście troszkę spadek FPS w ostatnim czasie? Grałem operacje metro - Podbój i cieło trochę. Dzięki za odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tasma_Boss 3 Napisano 11 Sierpień 2015 Witam są może jakieś ustawki na ukryte nieśmiertelniki z dodatku ostateczna rozgrywka chodzi mi o łuk widmo ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 11 Sierpień 2015 są servery nastawione na realizację zadania Agenta Widmo, wpisz w wyszukiwarce to coś Ci namierzy, ale i tak przy windzie trzeba mieć farta bo darmową młóckę ludzie sobie tam urządzają, dobrze żeby był admin, co do blaszek to znajdź lokalizację jednego i powtarzaj mapę, aż losowo dobierze Ci w tym miejscu :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzyzak86 107 Napisano 11 Sierpień 2015 Zawsze na takim serwerze znadzie sie paru gosci co zabijaja tych co szukaja:/ Ja sobie dalem spokuj z tymi niesmiertelnikami:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 12 Sierpień 2015 Znów promocja w store na BF4 -> 50zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 12 Sierpień 2015 A wersja z premium tez w promocji? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 12 Sierpień 2015 Battlefield 4 Premium Edition 145 zł (116 zł PS Plus) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
freesssbee 188 Napisano 13 Sierpień 2015 dzieki za info dam zna c Franowi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 13 Sierpień 2015 Battlefield 4 Premium Edition 145 zł (116 zł PS Plus)w ogole ktos bez plusa to kupuje? Da sie? Ma to sens? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 13 Sierpień 2015 (edytowane) Da się i co więcej,możliwe jest wystąpienie takiej sytuacji :D he he. Edytowane 13 Sierpień 2015 przez PLasgoogle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manhunto 0 Napisano 16 Sierpień 2015 (edytowane) Kupiłem BF4 i od razu problemy. Pogram z 5 min na jakimkolwiek serwerze, nagle wszyscy przeciwnicy stają w miejscu, obraz jakby zaczyna przycinać przy obracaniu się, czarny ekran i wywala mnie do głównego menu z komunikatem "Utracono połączenie z serwerem" (lub z EA online). Czasem zdarzy się, że pogram oczywiście dłużej bez żadnych problemów, ale jest to jakieś 10% całej mojej gry. Przy łączeniu ping mam dobry i podczas tej pięciominutowej rozgrywki nie odczuwam żadnego dyskomfortu z tym związanego. Ktoś się z takim czymś ostatnio spotkał? Internet mam z Vectry 100Mbps, a z konsolą łączę się przez Wi-fi (80% natężenie sygnału),a w innych grach online nie miałem takich problemów. Znalazłem na forum battlelog, że należy zmienić MTU w konsoli na 1473 (lub mniej, odpowiednio dla sieci), ale to również nie pomaga. Prosiłbym o jakieś wskazówki. Edytowane 16 Sierpień 2015 przez manhunto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 16 Sierpień 2015 W wielkim skrócie. Tak ma być. Jak przestudiujesz kilkanaście stron wstecz to ogarniesz że tę grę po ostatnim patchu posrało. Utracenia połączenia, lagi i inne wynalazki mam z bfem mimo że konsolę od routera mam ze dwa metry. Musisz niestety uzbroić się w cierpliwość, czasem jest stabilnej. Edit Tak na szybko. W grze w filtrze serwerów zaznacz tylko europejskie i mały podbój. To choć trochę powinno zmniejszyć dolegliwości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 16 Sierpień 2015 Kupiłem BF4 i od razu problemy. Pogram z 5 min na jakimkolwiek serwerze, nagle wszyscy przeciwnicy stają w miejscu, obraz jakby zaczyna przycinać przy obracaniu się, czarny ekran i wywala mnie do głównego menu z komunikatem "Utracono połączenie z serwerem" (lub z EA online). Czasem zdarzy się, że pogram oczywiście dłużej bez żadnych problemów, ale jest to jakieś 10% całej mojej gry. Przy łączeniu ping mam dobry i podczas tej pięciominutowej rozgrywki nie odczuwam żadnego dyskomfortu z tym związanego. Ktoś się z takim czymś ostatnio spotkał? Internet mam z Vectry 100Mbps, a z konsolą łączę się przez Wi-fi (80% natężenie sygnału),a w innych grach online nie miałem takich problemów. Znalazłem na forum battlelog, że należy zmienić MTU w konsoli na 1473 (lub mniej, odpowiednio dla sieci), ale to również nie pomaga. Prosiłbym o jakieś wskazówki. mam vectrę, też setkę i nie tracę połączenia z serwerem praktycznie wcale, w ustawieniach nie grzebałem nigdy, mam inne problemy, ale zerwanie połączenia w trakcie rozgrywki jest mi prawie, że obce, mam często brak połączenia przy odpaleniu gry, ale po ponownej próbie jest ok i już w czasie meczów nic się nie dzieje, po ostatnim patchu (poza shotgun'ami oczywiście) problemem u mnie jest ciągły reset ustawień w pojazdach, co odpalenie gry mam to zresetowane, żołnierz ma zapamiętane ustawienia, ale pojazdy mają reset Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
j3acek 57 Napisano 16 Sierpień 2015 W wielkim skrócie. Tak ma być. Jak przestudiujesz kilkanaście stron wstecz to ogarniesz że tę grę po ostatnim patchu posrało. Utracenia połączenia, lagi i inne wynalazki mam z bfem mimo że konsolę od routera mam ze dwa metry. Musisz niestety uzbroić się w cierpliwość, czasem jest stabilnej. jakoś jak gram w ta grę to nic takiego mnie nie spotkało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 16 Sierpień 2015 No widzisz, ja gram (a w zasadzie grałem) całkiem sporo i te przypadłości miałem często, zresztą podobne dolegliwości dostrzegają moi znajomi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
peka71 51 Napisano 16 Sierpień 2015 Ostatni paCZ imho popsuł strasznie tą grę... ginięcie za przeszkodami (jak na początku), lagi masakryczne, utracone połączenia z EA (nie za często, ale częściej niż przed paczem) - o zasięgu pompek i flashbangach nawet nie wspominam...już chyb wolę airbursty na blokadzie, niż te pompy :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 16 Sierpień 2015 Zastanawiałem się czy nie kupić w promo za 5 dych byłem pewien że tyle czasu po premierze jest już elegancko ale jak to czytam to już sam nie wiem czy jest sens kupować ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 16 Sierpień 2015 Za 5 dych to brać w ciemno bo taniej nie będzie :) .Prawda jest taka że z mojego punktu widzenia to gra była już całkiem dobra ale akurat trafiłeś na gorszy moment (po publikacji ostatniego pacz'a pod koniec maja,który zdecydowanie więcej popsuł niż naprawił).Według mnie w grę da się grać i czerpać z tego przyjemność ale trzeba wiedzieć na które serwery dołączać a na które nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 16 Sierpień 2015 Za 5 dych to brać w ciemno bo taniej nie będzie :) .Prawda jest taka że z mojego punktu widzenia to gra była już całkiem dobra ale akurat trafiłeś na gorszy moment (po publikacji ostatniego pacz'a pod koniec maja,który zdecydowanie więcej popsuł niż naprawił).Według mnie w grę da się grać i czerpać z tego przyjemność ale trzeba wiedzieć na które serwery dołączać a na które nie. Oooooo to mnie oświeć na które warto?? :P (bo czasem coś tam odpalę) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach