Edmunt 218 Napisano 5 Wrzesień 2015 No wiesz oprócz nocnej fabryki jeszcze wyjdą nowe mapy więc może i pacz wyjdzie wraz z nimi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 6 Wrzesień 2015 (edytowane) Coś słyszałem, że ostatnim patchem ma być Winter, a na patch Autumn nie będzie trzeba czekać tak długo, jak to było pomiędzy Spring, a Summer. :-D Wysłanego z mojego OnePlus One przy użyciu Tapatalka Edytowane 6 Wrzesień 2015 przez Wszebor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 6 Wrzesień 2015 Wczoraj wieczorem były jaja z serwerami,dlatego kolega miał problem ze znalezieniem serwera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oster325 20 Napisano 6 Wrzesień 2015 (edytowane) Wczoraj wieczorem były jaja z serwerami,dlatego kolega miał problem ze znalezieniem serwera. Gówno prawda, ja próbowałem jakoś w tym tygodniu przez 2 dni znaleźć hardcore i nic, musiałem z kumplem przez battleloga szukać i wchodzić. Edytowane 6 Wrzesień 2015 przez Oster325 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 6 Wrzesień 2015 Przez tydzień przez 2 dni? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oster325 20 Napisano 6 Wrzesień 2015 (edytowane) Przez tydzień przez 2 dni? 2 dni w ciągu tygodnia, lepiej? Wysil swą mózgownicę, zamiast na siłe się czepiać i wyładowywać, bo nie miałeś racji. Pozdrawiam serdecznie @down A co do pisania po polsku, to twoja interpunkcja mocno kuleje, więc jak śmiesz mnie upominać o moje błędy? Spinasz się tu do mnie, po czym wspominasz o określonych zasadach, agresji i kulturze Edytowane 6 Wrzesień 2015 przez Oster325 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 6 Wrzesień 2015 (edytowane) Co nie zmienia faktu,że to co powiedziałem to prawda,prostaku.Mózgownice to Ty wysil bo masz problem z pisaniem po polsku,o kulturze twoich wypowiedzi i bezpodstawnej agresji w stosunku do mnie nie wspomnę.To jest forum gdzie obowiązują określone zasady. @up Za dużo w internecie siedzisz :) Masz jakiś problem to wy.........nocha. ;) Edytowane 6 Wrzesień 2015 przez PLasgoogle 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 6 Wrzesień 2015 Byly jajca, szukam serwerow i widze locker 44/64 wchodze i widze ze jestem 15 z15 w kolejce. Tapatalk for Galaxy S2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielbas 17 Napisano 6 Wrzesień 2015 Mnie w ogóle nie wyświetlało serwerów, mogłem pograć tylko przez szybką grę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawekrz 14 Napisano 6 Wrzesień 2015 Z jednej strony szkoda, że gra znów kuleje a z drugiej troszkę się cieszę, że to nie tylko u mnie ;) Mój patent na znalezienie HC to odhaczam wszystkie rodzaje serwerów i z wszystkich które mi pokaże wyszukuję ręcznie te z ustawieniami "nieznane ustawienia wstępne" lub "własne ustawienie wstępne" - i te są HC :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 6 Wrzesień 2015 Gówno prawda, ja próbowałem jakoś w tym tygodniu przez 2 dni znaleźć hardcore i nic, musiałem z kumplem przez battleloga szukać i wchodzić. Co nie zmienia faktu,że to co powiedziałem to prawda,prostaku.Mózgownice to Ty wysil bo masz problem z pisaniem po polsku,o kulturze twoich wypowiedzi i bezpodstawnej agresji w stosunku do mnie nie wspomnę.To jest forum gdzie obowiązują określone zasady. @up Za dużo w internecie siedzisz :) Masz jakiś problem to wy.........nocha. ;) 2 dni w ciągu tygodnia, lepiej? Wysil swą mózgownicę, zamiast na siłe się czepiać i wyładowywać, bo nie miałeś racji. Pozdrawiam serdecznie @down A co do pisania po polsku, to twoja interpunkcja mocno kuleje, więc jak śmiesz mnie upominać o moje błędy? Spinasz się tu do mnie, po czym wspominasz o określonych zasadach, agresji i kulturze skoro sobie wyjaśniliście to proszę o spokój :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 8 Wrzesień 2015 Czy do nocnych mapek wyjdą nowe trofea? Jakieś typu: zabij w nocy bez latarki, albo zestrzel w locie nietoperza ;). Generalnie do dlc zawsze dawali nowy zestaw trofek, ale te nocne to chyba nie jest klasyczne DLC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 8 Wrzesień 2015 Nie liczylbym na nowe trofea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 8 Wrzesień 2015 Jakby miały być to juz by dwa tygodnie temu były dodane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Whizzer 276 Napisano 8 Wrzesień 2015 Panowie, są już te nocne mapki? Bo nie mam możliwości sprawdzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacekj24 22 Napisano 8 Wrzesień 2015 Z komorki sprawdzalem i jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 8 Wrzesień 2015 641,7 mb zajmuje 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 8 Wrzesień 2015 Ale to jest mapka czy kilka mapek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 8 Wrzesień 2015 Dobre pytanie. Na pewno mial byc zavod 311, ale czy cos wiecej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nenesior 34 Napisano 8 Wrzesień 2015 nocna zmiana zajebista mapka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 8 Wrzesień 2015 Tylko jedna nocna mapa Fabryka 311. Tu porównanie ustawień jasności w menu BF4. 0% 50% 100% 0% 50% 100% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 8 Wrzesień 2015 Czyli wszyscy będą grali na 100% ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 8 Wrzesień 2015 (edytowane) Mapka jest bardzo dobra,gra sie wyśmienicie. edit.I zapamiętajcie ten post na długo bo nie planuje w najbliższym czasie ponownie chwalić za cokolwiek DICE'a. ;) Edytowane 8 Wrzesień 2015 przez PLasgoogle 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 8 Wrzesień 2015 (edytowane) Jaja na "scenie" polskiego BFA. Pluton Limitless oferował kasę (50 dol) za podłożenie się w meczach ligowych . BEKA Co do nocnej fabryki gra się bardzo przyjemnie. Rzeczy których nigdy nie używałeś mają tutaj sens Złote myśli Demerusa ciąg dalszy (2 post) -> https://www.facebook.com/pages/Komandosi-z-GROT/787524847966303?ref=ts&fref=ts Edytowane 8 Wrzesień 2015 przez jodzio 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 8 Wrzesień 2015 Jakiś czas temu Limitlesy stanowiły sporą siłę u nas w klanie Polish Fighters. Oczywiscie wnosili spory skill , ale po pewnych propozycjach, które zachowam dla siebie , pożegnaliśmy typów i przestaliśmy współpracować. Ogólnie trochę żenada :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach