Skocz do zawartości
crash5

Battlefield 4

Rekomendowane odpowiedzi

Mi też nie chciało odpalić nowej mapki. Wszedłem na psstore i tam kupiłem ( 0 zł ) dodatek nocne strzelanie , czy jakoś tak. Dopiero potem odblokowała mi się ta mapka w wyszukiwarce serwerów.

Edytowane przez okoni
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nenesior - wiem o tym, ale stężenie kabaretu jest naprawdę wysokie a ja miałem nieprzyjemność spotkać większość z tych ludzi, o których wspominasz.

To jest gra na konsoli, czyli zero wsparcia, kasy itd. a nie którzy ten "e-sport" to chyba biorą zbyt serio.

Jeszcze to żałosne wpisywanie sobie jakichś haseł o Polsce Walczącej, husarii, Sparcie itd. przez ludzi, którzy nawet obok podobnych wartości nie stali.

No, ale to akurat klasyka zachowań.

Klan "Husaria" występuje w niemal każdej grze, gdzie jest możliwość założenia klanu :D

generalnie jest coś w tym, ale kto komu zabroni... 

Ja mimo wszystko gram dla siebie, czerpię z gry to co najważniejsze - rozrywka :)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiadomo , co kto lubi :) Ja też gram for fun, Ale był czas że klepanie randomów na respie czkało mi się przestrasznie. Więcej emocji dawało mi zagranie raz w tygodniu klanówki, gdzie kilkunastu koksów lub bardziej ogarniętych grało przeciw sobie z pomysłem . To była frajda wygrać w takim meczu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

https://youtu.be/PFzj0jw2zaY

Działa? Jako że zawsze narzekam na lagi , proszę, wczoraj tak z co drugim przeciwnikiem miałem.

Edytowane przez okoni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe, ale się nakląłem przy starciach z Tobą, lagowałeś mi strasznie. Momentami miałem zgona a dopiero później widziałem że ktoś do mnie strzela :) No nic, zobaczymy jak się sytuacja uspokoi i ludzie tą mapkę pościągają , może będzie grało się lepiej.

bede wbijał zapisane w hisorii :) ale dobre stracie fakt, miałem ambicje aby nie wypasc kiepsko ;)

no proszę, ta franca jest na forum :). 4:9 chyba było ;). fajna runda chociaż szkoda ze więcej ludzi nie było. jutro też chyba gramy to zapraszamy na właściwą stronę ;)

jakos kolo tego :D pierwszy raz gralem na mapie i odrazu prosy z forum :) pewnie bede zagladal dobrze sie grało! :)

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hm, a jak to zmienić? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz gram po kablu, z Songiem, non stop mam ping w okolicach 150 :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aaa, to przez Ciebie mi tak laguje :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Imo po tej nocnej mapie coś piardło. Jak bym nie kombinował z netem to ping na serwerach mam w okolicach 150. Jutro dla testu odpalę Hardline.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potwierdzam,pingi od wejścia Nocnej Mapy są dwa razy większe.Co ciekawe w teście wyskakuje utrata pakietów a jednocześnie w grze nie ma ikonki informującej o utracie pakietów.Przypadek?Nie sądzę :)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To muszą się streszczać bo jak niedługo wejdzie battlefront to będzie #bf4nikogo ;)

Edytowane przez okoni
  • Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja odkąd podpiałem ps4 pod kabla (wifi stało pół metra obok) oraz zmianie dnsów na googlowskie odczułem wielką różnicę. Lagi zdarzją się może raz na 15 gier. Chyba jestem błogosławiony :)

Edytowane przez nenesior
  • Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o co chodzi, tez tak macie ze wyszukuje 1 lub 2 serwery???

i tnie jak cholera jak już się połączę

greetz,

mike

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie wyszukuje dwa serwery (nocna zmiana i drugi jakiś na którym nikogo nie ma) albo w ogóle żadnego.

Sprawdzałem wszystkie filtry i są wyłączone.

Ktoś może mi powiedzieć o co chodzi?

Greetz,

Mike

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem o co chodzi ale najlepsza metoda na serwery to wyszukiwać na battlelogu lub w grze w historii serwerów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem o co chodzi ale najlepsza metoda na serwery to wyszukiwać na battlelogu lub w grze w historii serwerów

W życiu tego nie robiłem. Jak się wyszukuje serwery na battlelogu?

W historii ok, ale tam mam z 5 serwerów i wszystkie full.

Greetz,

Mike

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wchodzisz na kompa na battleloga i w zakładce online masz serwery. Są tam wszystkie. Musisz być już zalogowany w bf na playce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi