erwines 95 Napisano 27 Listopad 2015 Jeśli wypuszczą kolejną kupę jak Hardline to ja podziękuje. Przydał by się Bad Company 3 z klimatycznym singlem, tymi samymi bohaterami, no i porządne multi rzecz jasna :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 27 Listopad 2015 Zobaczyć na ekranie "Haggarda" to by było coś.. ale nie liczę na to. jednak po battlefroncie apetyt rośnie. Tak więc sądzę, że powinien być ~60fps i mega destrukcja. Bo BFH to kpina.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 27 Listopad 2015 Raczej będzie beta nowego Battlefielda jak zawsze ;) więc jakiś pogląd powinien być na sytuację. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszp85 159 Napisano 27 Listopad 2015 Nie żebym się czepiał, bo w sumie sam czekam na nowego bfa, ale gdzieś to potwierdzili czy tylko domysły? Wpisz w google. Jest artykuł. a czy to luźna rozmowa czy nie to nie mam pojęcia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 27 Listopad 2015 Nieźle, muszę przyznać ☺ https://youtu.be/8OSGmYXwLJ0 Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spoko83 8 Napisano 1 Grudzień 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gitara1986 49 Napisano 3 Grudzień 2015 Siemanko mam małe pytanko czy można się spodziewac w najbliższym czasie jakiejś promocji BF4 edycji premium w pss? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 3 Grudzień 2015 Idą święta, pewnie będzie. Pytanie tylko czy za tydzień dwa czy trzy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosmala96 186 Napisano 7 Grudzień 2015 Siema, jakie polecacie dodatki do m16 i aek?? :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 7 Grudzień 2015 Kosmalko, Ty pytasz? :) Ciężka lufa i chwyt potato. Ale wszystko zależy jak biegasz i po jakich mapach. Do aeka często zakładam tłumik bo na krótki dystans kładzie wszystko i ma fajne podbicie na heady. Ogólnie ciężka lufa daje lepszą celność ale pionowy odrzut. Więc to zestaw na dystans i strzelanie seriami. Musisz pokombinować czy chwyty które są do wyboru mają niwelować początkowy odrzut czy całkowity. Zawsze jest dylemat bo idealnej broni nie ma. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosmala96 186 Napisano 8 Grudzień 2015 No pytam pytam, bo dopiero zaczynam. :-D Dzięki :-) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nenesior 34 Napisano 8 Grudzień 2015 Ja polecam połączenie chwyt krótki + hamulec wylotowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosmala96 186 Napisano 8 Grudzień 2015 Dzięki :-) będę sprawdzał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nenesior 34 Napisano 8 Grudzień 2015 jeżeli chodzi o szturmowca to jedyne (wg mnie) godne uwagi bronie to aek, m16a4, m16, f2000, famas (ewentualnie). bez żadnej kolejności Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pirat_x 56 Napisano 9 Grudzień 2015 Dziwie sie dice ze taki flugi okres jest miedzy bf4 a bf5 zawsze wypuszczali chyba wczesniej....Duzo pustych serwerow juz i do poludnia to wogole nie ma gdzie grac ta gra sie konczy a dice dalej nic....Zeby sie nie obudzili jak gracze pojda do konkurencji albo na inne gry bo ile mozna grac w bf4....Zreszta widac jak jeszcze na poczatku roku serwery byly pelne tak teraz sporadycznie zwlaszcza na europejskich ktos gra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 9 Grudzień 2015 Jak masz ustawiony filtr wyszukiwania serwerów? Ja o każdej porze na dużym podoju czy szturmie znajdę kilka pełnych serwerów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 9 Grudzień 2015 Dziwne, rzeczy mówisz.. zawsze jak dołączam do serwerów które mam w ulubionych to wiecznie w kolejkach stoję.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 9 Grudzień 2015 Sporo ludzi caly czas gra: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 9 Grudzień 2015 Hm, ja mam filtr ustawiony na Europę i podbój i jak patrzę w wyszukiwarkę to zawsze pełnych serwerów jest masa . A już dopchać się do swoich ulubionych to graniczy z cudem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 9 Grudzień 2015 pewne ewentualne pustki można doświadczyć w tygodniu z rana na mapach z DLC w rejonie Europy, zwłaszcza w mało popularnych trybach, ale podbój i DM na podstawce to nadal duży wybór, nawet Battlefront i nowy CoD w moim subiektywnym odczuciu jakoś szczególnie nie wpłynął na ilość graczy, może pierwsze dni premiery jakieś spadki, nie śledzę tego bo nie widzę szczególnej różnicy :offtopic: ps. jeśli jesteśmy w świątecznym klimacie życzeń to ja głosuje nie na BF5 lecz na BBC3 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pirat_x 56 Napisano 10 Grudzień 2015 (edytowane) Moim zdaniem jest jednak duzo mniej serwerow,z rana jedynie azjatyckie,i tez nie jakos super duzo.Do popoludnia na Polskich to max 2 serwery na podboju pelne,gdzie jeszcze z pol roku temu bylo z 10 jak nie wiecej.Wieczorem troche Europejczykow gra i Polakow ale umuwmy sie to juz nie to co bylo z pol roku albo wiecej temu gdzie na serwerach bylo po 30 Polakow i pelno plutonow.Widac jednak ze ludzie juz sie ograli w bf4 ,i tzw e sport chyba tez juz nie istnieje w tej chwili.Duzo osob pogrywa juz jedynie czasami meczyk 2 a nie tak jak kiedys po 3 h dziennie:)Troche smutny ten bf sie zrobil teraz...Ja osobiscie lubie jeszcze czasem pograc z braku alternatywy bo w coody nie gram.Ale fajnie bylo juz cos nowego. Dziwne, rzeczy mówisz.. zawsze jak dołączam do serwerów które mam w ulubionych to wiecznie w kolejkach stoję.. Nie wiem jak dlugo i od kiedy grasz ale nie powiesz mi ze jest wszedzie pelno, tak jak pisalem na przykladzie Polskich serwerow max 2-3 i to wieczorem pelne bo w dzien pusto,gdzie kiedys caly dzien i noc bylo max,no nie ma co sie dziwic to w koncu stara gra jedynie stwierdzam fakt. Jak dla mnie nie ma juz co tam robic,i w tym roku powinien wyjsc nowy BF, to chyba juz 2 lub 3 lata ma ta gra...Ja czekam na 2 wojne swiatowa,byle nie znowu araby i byle by nie sf i strzelajace psy.... Edytowane 10 Grudzień 2015 przez Pirat_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 10 Grudzień 2015 Po obejrzeniu tego filmiku: https://www.youtube.com/watch?v=0N7xkeSMr9w Mam kilka pytań czy tak faktycznie jest? Ja osobiście spotkałem kilka osób o nie wytłumaczalnych zdolnościach ale to sporadycznie i bardziej jestem skłonny uwierzyć, że to był po prostu lag a nie cheat. Sądziłem, że tylko na konsoli z jealbreak (o ile on faktycznie działa) można coś takiego próbować. A tymczasem "kromka" mówi, że takie rzeczy normalnie legalnie można kupić..?! Gdzie? Po ile? kto to kupuje i sprzedaje? Po co to kupować? Co sądzicie o uczciwości w BF4? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 10 Grudzień 2015 Jedyne problemy jakie widzę teraz w tej grze to lagi. One są dla mnie utrapieniem. Zawsze na serwerze znajdzie się ktoś kto mnie ubije na hita lub zza ściany, albo po wladowaniu magazynka zabieram gościowi 30 hp. Gram tylko i wyłącznie na serwerach Europa, ale nie mam na to wpływu że biegają po nim ludzie z Brazylii czy Kuweitu. O dziwo zlagowani gracze są także z Polski czy np. Włoch, ale to i tak jakiś mały procent reszty. Mam teraz totalnie wyebane na jakieś czity czy lagi. Jak widzę że na serwerze są jakieś kwiatki to po prostu wychodzę, kiedyś denerwowałem się tym bardziej, teraz szkoda mi na to czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nenesior 34 Napisano 10 Grudzień 2015 póki co jak bardzo długo gram i dość często to spotkałem jedynie glitcherzy, akcji jak wyżej nie miałem no chyba, że to wina jakiegos mega laga czy ki ch.. wie. generalnie nie mam co narzekać na grę i graczy. perfekcyjnie nie jest, ale do płaczu też nie ma powodów. jeżeli chodzi o cheaty to kwestia tego kto po co gra, ja nie wyobrażam sobie glitchować czy stosować programy wspomagające. zabiera to przedewszystkim to po co sie gra czyli radość i czerpanie przyejmności z grania. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 10 Grudzień 2015 Ja myśle że takie urządzenia nie powinny współpracowac z konsolami,system powinien je odrzucać i nie pozwalać im podłączyć sie do systemu.Takie dopalacze można zlikwidować jedną aktualizacją soft'u do PS4. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach