Nath_147 267 Napisano 28 Grudzień 2015 Nie dadzą, wsparcie dla Premium już się skończyło, jak dadzą to dla wszystkich. Podobne promo jeszcze będzie nie raz, na pewno przed Wielkanocą, kup/pożycz sobie goła wersje na płytce, będziesz miał dostęp do przeglądarki serwerów by sprawdzić ile osób gra na Premium, albo czy wystarczy ci podstawka, pudło zawsze można oddać/sprzedać. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jedraz 11 Napisano 28 Grudzień 2015 niestety na ta chwile jak dla mnie nie ma lepszego shootera, dlatego z ta promocja zachecili na pewno duzo osob, w tym mnie, kiedys odsprzedalem plyte teraz mam wersje cyfrowa z premium za jak dla mnie zajebista cene. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 28 Grudzień 2015 Szczerze to jest shooter starej generacji, jezeli ktos ma możliwość pograć sobie w battlefronta, w nowego coda to polecam spróbować. Nie zrobienie nowego bfa juz teraz jest dla ea dużym błędem, hardline był dobrym uzupełnieniem, ale nic poza tym. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eczcze 0 Napisano 28 Grudzień 2015 Całkiem sporo osób gra w wersję podstawowa, wiec premium to niepotrzebny wydatek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 28 Grudzień 2015 Szczerze to jest shooter starej generacji, jezeli ktos ma możliwość pograć sobie w battlefronta, w nowego coda to polecam spróbować. Nie zrobienie nowego bfa juz teraz jest dla ea dużym błędem, hardline był dobrym uzupełnieniem, ale nic poza tym.Nowy cod, hardline czy nawet battlefront nawet nie dorastają do pięt staremu bf4. Jedynie co może konkurować to rainbow six, ale to trochę inna liga 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nenesior 34 Napisano 29 Grudzień 2015 (edytowane) dokładnie jak wyżej. bf3 i bf4 to "perły" w swoim gatunku, jedne z bardziej grywalnych gier multi w tej dziedzinie. co do hardline - moim zdaniem zrobiony na szybko, coś w rodzaju "rzućmy mięso dla ludu i niech nie pierd.." jakiekolkwiek mieso by to nie było battlefront - nowa gra, nie gralem póki co, ale z tego co widzialem to według mnie nie jest jeszcze do końca skoczona gra, mam nadzieje, ze kolejne update to zmienią. cod - nigdy nie byłem miłosnikiem tej gry. nowa czesc bardziej przypomina unreal tournament niż starego coda Edytowane 29 Grudzień 2015 przez nenesior 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 29 Grudzień 2015 ja ostatnio analizowałem swoje gry i stwierdziłem że najlepszym zakupem był właśnie BF4, nie żałuję na niego żadnych pieniędzy. Co jakiś czas wracam do BF4 i w niego przegrałem najwięcej godzin. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 29 Grudzień 2015 Ale jest juz brzydki, i to widac pod każdym względem, przy nowym codzie/battlefroncie wypada jak pierwsze Bad Company przy bf3. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 29 Grudzień 2015 Co nie zmienia faktu, ze dalej gra w niego najwiecej osob 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bananek 149 Napisano 29 Grudzień 2015 Ale jest juz brzydki, i to widac pod każdym względem, przy nowym codzie/battlefroncie wypada jak pierwsze Bad Company przy bf3.Ale co to ma w ogóle za znaczenie :)? W multiplayerze w fpsach chodzi o grywalność a nie podziwianie widoczków. Gram na pc na niskich/średnich detalach (specjalnie), tak samo jak w CSa. A wypuszczanie kolejnych BFów częściej zabije tę serię i "zcasualizuje" ją doszczętnie (tak jak to miało miejsce w przypadku Acti i CoDa). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nenesior 34 Napisano 30 Grudzień 2015 Hom&m3 też brzydki na te czasy, a ludzie dalej potrafią przynerdzić do 5 rano w tej grze. Kwestia tego ile daje gra, a nie ile daje grafika. z innej beczki, jak to działa na przykładzie tego profilu http://battlelog.battlefield.com/bf4/pl/soldier/AdamozoPS/detailedstats/906957653/32/ ma 162tys zabic, 59tys smierci i KD powinno byc ~2,7 a nie ponad 5. ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pirat_x 56 Napisano 30 Grudzień 2015 (edytowane) Hom&m3 też brzydki na te czasy, a ludzie dalej potrafią przynerdzić do 5 rano w tej grze. Kwestia tego ile daje gra, a nie ile daje grafika. z innej beczki, jak to działa na przykładzie tego profilu http://battlelog.battlefield.com/bf4/pl/soldier/AdamozoPS/detailedstats/906957653/32/ ma 162tys zabic, 59tys smierci i KD powinno byc ~2,7 a nie ponad 5. ?? Niektorzy robia reset statystyk co dla mnie jest zalosne:)I tak jak ktos bedzie chcial sprawdzic to wejdzie w profil tak jak ty zrobiles i wyjdzie:)To tzw sztuczne pompowanie e penisa....sztuczne bo restart, co innego naturalnie hehe. K.D w tej grze zrobic powyzej 5 to nie problem,jezeli chodzi o pojazdy.W piechocie to max 5.W bf 3 bylo duzo ciezej zrobic to 3,4.To byla rzadkosc jak kogos takiego spotkalem,a tu co 2 ma powyzej 2,3. Edytowane 30 Grudzień 2015 przez Pirat_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ps_3 14 Napisano 30 Grudzień 2015 (edytowane) Tez się zgadzam z tym , ze BF4 jak dla mnie to najlepszy FPS obecnie nawet ten BOIII mu nie dorównuje ba może mu buty czyścić :) mimo ze BF ma sporo błędów do tej pory . Nie ma K/D ratio 5 można mieć na chwile u nikogo nie widziałem takiego wyniku po czasie wyniki się unormuje i zostanie sprostowany do rzeczywistych umiejętności gracza w tym przypadku 2,7 ;) Edytowane 30 Grudzień 2015 przez ps_3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nenesior 34 Napisano 30 Grudzień 2015 ok dzieki za info, w bf3 inaczej reset statystyk działał z tego co pamietam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pirat_x 56 Napisano 30 Grudzień 2015 (edytowane) ok dzieki za info, w bf3 inaczej reset statystyk działał z tego co pamietam. Tak jak ktos ma premium w bf4 to chyba raz na jakis czas moze robic sobie reset,ale tyczy sie to ludzi jedynie z premium. Tez się zgadzam z tym , ze BF4 jak dla mnie to najlepszy FPS obecnie nawet ten BOIII mu nie dorównuje ba może mu buty czyścić :) mimo ze BF ma sporo błędów do tej pory . Nie ma K/D ratio 5 można mieć na chwile u nikogo nie widziałem takiego wyniku po czasie wyniki się unormuje i zostanie sprostowany do rzeczywistych umiejętności gracza w tym przypadku 2,7 ;) Co do K.D da sie zrobic ale tak jak napisalem,w piechocie max a na pojazdach hmm 10 przy normalnei grze bez kampienia z respa itp...Zreszta nie samym K.D czlowiek zyje:) Ostatnio znowu duzo ludzi gra z tego co widze nawet na Polskich serwerach sie ruszylo. Brakuje mi mapek z bf3 sekwane bym chetnie zagral,plus kanaly podboj. Edytowane 30 Grudzień 2015 przez Pirat_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ps_3 14 Napisano 30 Grudzień 2015 Pirat jakie masz K/D? Nie ma takiej opcji, aby w piechocie w mieć K/D 5 jest to po prostu niemożliwe, czasami naprawdę ma się wysokie wyniki w meczach przykładowo nawet K/D 10 (40/4), ale to jest rzadkość i to takie granie przeciwko niedoświadczonym gracza. W pojedynkę w piechocie można mieć te 4 w to jeszcze uwierzę, ale 5 z kawałkiem nie da rady… i tutaj zaczyna się inna bajka chyba, że grasz każdy mecz z jakimś kolegą z headsetem, który jest na takim świetnym poziomie jak ty i wtedy działacie wspólnie i chyba tylko w takiej opcji w dwóch, a już z trzema znajomymi to na pewno da rade uzyskać te K/D 5. Widziałem tutaj na forum jakąś osoba miała K/D 3,30 coś koło tego z ciekawości sobie sprawdziłem profil większość zabitych 90% to przez odrzutowce , śmigłowce itp znikoma ilosc w piechocie, wiec gdyby jeszcze ta osoba potrafiła grac również tak dobrze w piechocie jak w powietrzu to mogłaby mieć K/D nawet i z 7, ale to są już mieszane wyniki łączone, na pewno można uzyskać jeszcze większe jak piszesz nawet i 10. :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pirat_x 56 Napisano 30 Grudzień 2015 (edytowane) Ja mam dosc wysokie kolo tego co podalem:)Ale glownie gram pojazdami bo tam jeszcze jak gram sam to nie potrzebuje wsparcia tak bardzo innych graczy,jak w piechocie.Niestety zeby fajnie pograc trzeba miec ekipe np na blokadzie granie z randomami to nieporozumienie,jeszcze jak po 2 stronie trafi sie ekipa graczy z hs to pozamiatane. Nie mam za duzo czasu,wiec granie z kims to u mnie rzadkosc,tym bardziej ze gram glownie w nocy:)Mi pojazdy odpowiadaja choc w bf 3 bylo raczej pol na pol to teraz wkrecilem sie w czolgi,lavy i lubie na gunie w heli... Wydaje mi sie ze w bf 3 troche wiecej trzeba bylo miec skilla zeby cos ugrac. Edytowane 30 Grudzień 2015 przez Pirat_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 1 Styczeń 2016 Dziś próbuję pomęczyć bfa, problemem jest to że non stop świeci mi się w prawym rogu pomarańczowa ikonka (tarczy zegarka?) i lagi są przeokrapne. Mimo to w ustawieniach na serwerze dziarsko pokazuje brak utraty pakietów, znakomite połączenie a opóźnienie na wysokości 30. Te dane ewidentnie ssą jajka i ni jak się nie mają do komfortu gry. Imo, przyczepione jak naklejka aby gracze dali święty spokój. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 1526 Napisano 1 Styczeń 2016 Ja dziś trochę grałem i wszystko było elegancko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vegan_justice 12 Napisano 2 Styczeń 2016 nie wiem czy już było, ale dziś znalazłem i b.fajna akcja do zrobienia i w szczególności nagroda końcowa :) typ ogólnie rozkminił ostro :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grassek 120 Napisano 3 Styczeń 2016 Ja od zawsze przy COD'zie :) nigdy nie grałem w żadnego BF'a bo moim zdaniem trzeba mieć zgraną ekipę do tej gry której nigdy nie miałem. Dzisiaj dałem się skusić, żeby po raz pierwszy zagrać w BF4 i musze przyznać, że całkiem fajnie się grało :) zagrałem z 2/3 mecze (staty w granicach 17-7 ) bo na tyle mi mój 10-miesięczny syn pozwolił, ale bardzo fajnie :) nie wiem czy macie jakąś ekipę w której gracie, jeśli jest to zaproszcie do znajomych, jeśli czas pozwoli z chęcią zagram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pirat_x 56 Napisano 3 Styczeń 2016 Dziś próbuję pomęczyć bfa, problemem jest to że non stop świeci mi się w prawym rogu pomarańczowa ikonka (tarczy zegarka?) i lagi są przeokrapne. Mimo to w ustawieniach na serwerze dziarsko pokazuje brak utraty pakietów, znakomite połączenie a opóźnienie na wysokości 30. Te dane ewidentnie ssą jajka i ni jak się nie mają do komfortu gry. Imo, przyczepione jak naklejka aby gracze dali święty spokój. ja tez mialem ten zegarek i utraty pakietow lagi masakra.Nie szlo grac czasem w pojezdzie mi sie celownik sam przestawail i rwalo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 3 Styczeń 2016 O dziwo już dziś grało mi się lepiej , nawet bana dostałem za notoryczne ubijanie admina. Greek Clan ssie jaja Okonia i jest cienki jak dupa węża :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 3 Styczeń 2016 Nie chcę hejtować, ale czy cały BF4 jest taki brzydki w multi? Pograłem dopiero na dwóch mapach i były całkiem spore, robię sobie nadzieję, że na mniejszych nie będzie już tak szpetnie. Ani przez chwilę nie czuć, że to najnowsza generacja o.O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 3 Styczeń 2016 Niestety bf4 cierpi przez to że wyszedł na stare i nowe konsole. Niska rozdziałka wali po oczach. Progres widać dopiero w battlefroncie i mam nadzieję że następny bf będzie szedł w tę stronę. Te filtry obrazu używane w bf3 bf4 choć klimatyczne, strasznie męczą oczy. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach