Warga13 116 Napisano 5 Luty 2014 Warga grasz tylko HC? Tak,właściwie tak,czasem z kumplami zagram normala ale sporadycznie.Lubię dominację,ponieważ do dupy ze mnie pilot i kierowca(piechur w sumie też ale dobrze się bawię :)po całym dniu trochę wódy,piwa i odpoczywam jak dzieci i żona usną 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valchall 141 Napisano 6 Luty 2014 na ps4 sie nie wiesza :P Za to zdarza się wywalić do menu z błędem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
axizz-pl 8 Napisano 6 Luty 2014 Za to zdarza się wywalić do menu z błędem Wiesza się, 2 razy mi się konsola na Mekongu tak zwiesiła, że musiałem odłączyć od zasilania, bo nic nie szło zrobić. Od tamtego czasu nie gram na tej mapie i jest dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 6 Luty 2014 Za to zdarza się wywalić do menu z błędem :Ddokladnie Nigdy mi jeszcze ps4 nie zawiesil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 6 Luty 2014 (edytowane) Hmm jak oznaczyć przeciwnika ? Grałem sporo w BF3 ale tutaj to czarna magia Edytowane 6 Luty 2014 przez piachu00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 6 Luty 2014 R1 spotujesz przeciwników 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YouTookMyCookie 41 Napisano 6 Luty 2014 Witam,czy ktoś orientuje sie jakie wartości zostały zmienione w ostatnim patch'u do BF4 w karabinku M-TAR 21? ''Reduced the long range damage of the MTAR to bring it in line with the rest of the Carbines.'' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kufir 22 Napisano 6 Luty 2014 No i mnie też trafił się PRAWDZIWY BUG!!!Po łatce nie moge strzelać w czołagach jako pasażer (strzelec)!!!! Nie pojawia sie celownik i nie można strzelać!!! Też tak macie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 6 Luty 2014 (edytowane) Witam,z nadmiaru czasu postanowiłem nagrać krótki filmik porównujący dodatki do MTAR-21.Zapraszam do oglądania jeżeli ktoś chciałby się czegoś na ten temat dowiedzieć. http://youtube.com/watch?v=fRPPe3dwc1g Edytowane 6 Luty 2014 przez PLasgoogle 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 6 Luty 2014 Świetny filmik jak na amatora. Mam pytanko skąd jest ta melodyjka rozpoczynająca filmik? Mógłbyś nagrać taki o M416? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 6 Luty 2014 (edytowane) Dzięki :).Pewnie,mógłbym tylko muszę trochę nim pograć,prawdopodobnie w tym tygodniu zrobię jeszcze coś takiego o M416.Muzyczka z początku :D Edytowane 6 Luty 2014 przez PLasgoogle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Entliczeq 257 Napisano 6 Luty 2014 (edytowane) Okropnie wyglądają te wklejane info, proponuję zrobić tak jak wszyscy czyli przeklejanie tabelek z symthic.com/ Albo pobawić się samemu w PS i zrobić coś na co można patrzeć. Polecam wzorować się na nim I taka osobista dygresja, nie mów jakbyś miał zaraz usnąć, trochę ekspresji... Edytowane 6 Luty 2014 przez Entliczeq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 6 Luty 2014 Kwestia gustu,tu masz racje że mówię jakbym miał zaraz usnąć,ale mi osobiście nie podoba się gdy facet mówi o takich rzeczach jakby miał zaraz wyskoczyć przez okno z ekscytacji,ale dobra uwaga która szanuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 6 Luty 2014 ee tam spoko,tylko trochę za cicho Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Entliczeq 257 Napisano 6 Luty 2014 (edytowane) Jeśli mówisz, że kwestia gustu jeśli chodzi o prezentowanie danych, to się nie zgodzę. Wrzucasz po prostu tekst na ekran, i ani nie jest on dobrze widoczny, ani nie prezentuje się chociażby przyzwoicie. Zasłania zupełnie gameplay, do tego dla mnie ciężko się skupić na tym tekście (jest nie wyraźnie, przez zmienające się tło). Oprócz samych informacji ważne jest też w jaki sposób się je przedstawia. Ja pewnie drugi raz filmu od kogoś kto tak podchodzi do kwestii edytorskich bym nie obejrzał. A co do tonacji głosu, ekspresji, to ja nie każe nikomu ekscytować się nadmiernie tym co mówi, ale nawijanie na jednej monotonnej tonacji przez cały film sprawia, że razem z kiepskim wyglądem sprawia, że raczej nie ma się ochoty do tego wracać. Wszystkie duże kanały o BF na YT starają się wyróżnić poprzez grafikę i treść. Pierwszych 3 z brzegu. LvlCap, Xfactor i Frags. Już po miniaturkach widać kogo to filmik. Edytowane 6 Luty 2014 przez Entliczeq 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 6 Luty 2014 Hmm jak oznaczyć przeciwnika ? Grałem sporo w BF3 ale tutaj to czarna magia Jeśli grasz na HC to znacznika nie zobaczysz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 6 Luty 2014 (edytowane) Jeśli mówisz, że kwestia gustu jeśli chodzi o prezentowanie danych, to się nie zgodzę. Wrzucasz po prostu tekst na ekran, i ani nie jest on dobrze widoczny, ani nie prezentuje się chociażby przyzwoicie. Zasłania zupełnie gameplay, do tego dla mnie ciężko się skupić na tym tekście (jest nie wyraźnie, przez zmienające się tło). Oprócz samych informacji ważne jest też w jaki sposób się je przedstawia. Ja pewnie drugi raz filmu od kogoś kto tak podchodzi do kwestii edytorskich bym nie obejrzał. A co do tonacji głosu, ekspresji, to ja nie każe nikomu ekscytować się nadmiernie tym co mówi, ale nawijanie na jednej monotonnej tonacji przez cały film sprawia, że razem z kiepskim wyglądem sprawia, że raczej nie ma się ochoty do tego wracać. Wszystkie duże kanały o BF na YT starają się wyróżnić poprzez grafikę i treść. Pierwszych 3 z brzegu. LvlCap, Xfactor i Frags. Już po miniaturkach widać kogo to filmik. Po pierwsze nie pisałem o prezentowaniu danych.Twoje podejście od samego początku jest niezdrowe,ja nigdy nie miałem ani nie mam zamiaru tworzyć dla masy tak jak ludzie których nicki podałeś,jeżeli Ci się nie podoba tak bardzo,że nie możesz wytrzymać to nie oglądaj i już.Jeżeli chodzi o prezentowanie danych to jestem przekonany,że w twoim przypadku chodzi o to aby treść była niżej w stosunku do formy i to twoja sprawa i nikogo więcej.Dla mnie ważnym jest aby informacje przekazać a nie żeby było ładnie jak po kursie PS.Tak jak już pisałem i się powtórzę uwzględniam twoje uwagi,czy według ciebie jest coś nieodpowiedniego w moim zachowaniu?Tobie nie da się dogodzić a ja nie będe stawał na rzęsach,żeby Tobie było dobrze bo nawet gdybym skopiował tabelkę ze strony to powiedziałbyś,że tabelka jest na tyle przepełniona komórkami,że TY nie wiesz o których mówię i powinna być jeszcze złota strzałka,a najlepiej miecz jedi. Edytowane 6 Luty 2014 przez PLasgoogle 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Entliczeq 257 Napisano 6 Luty 2014 Napisałeś "kwestia gustu" nie napisałeś dokładnie względem czego. Ale jak widać względem prezentacji danych też. Tu nie chodzi o to żeby robić dla mas, masy się zdarzają bo treści prezentowane są w sposób czytelny, wyraźny, jasny i mniej lub bardziej "ładny jak po kursie PS". Ludzie umieją docenić, że ktoś robiąc coś stara się żeby było jak najwyższej jakości. Co z tego, że przekazujesz jakieś dane, skoro są one zupełnie nieczytelne ? To tak jakby książkę zabazgrać markerem i powiedzieć, że przecież treść gdzieś tam jest, a że dostęp do niej jest utrudniony... Masz rację, nie będę już oglądał na pewno. Nie, nie robisz nic niestosownego. W zawoalowany sposób mówisz mi żebym gofuckmyself ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 6 Luty 2014 (edytowane) Niedokładnie jestem przekonany,że nie jestem w stanie dogodzić twoim wymaganiom,które wraz z moim postepem będą większe i większe i wyjdzie na to,że nigdy nie będziesz oglądać.Wnioskuje to z twojego podejścia,dość ofensywne,mam wrażenie,że prowadzimy wojnę o przyszłość tego świata. Edytowane 6 Luty 2014 przez PLasgoogle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Entliczeq 257 Napisano 6 Luty 2014 Moje podejście w żadnym momencie nie było agresywne. Jednak co do jednego się zgadzamy. Ja się zraziłem. Pierwsze wrażenie jest ważne. Ludzi przyciąga do kanału grafika. To dlatego na YT tyle teledysków ma miniaturki z dziewczynami czy cyckami. Żeby tylko zainteresować kogoś na tyle żeby kliknął. Ludzie to wzrokowcy w większości. Trzeba więc sprawić żeby "weszli dla cycków, a zostali dla treści". A Tobie wszystkiego dobrego w nagrywaniu i rozwoju. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 1526 Napisano 6 Luty 2014 Entliczeq,nie wiem o co Ci chodzi.Chłopak zrobił poradnik,który komuś na pewno się przyda a Ty sapiesz do niego że napisy są zle wstawione. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Entliczeq 257 Napisano 6 Luty 2014 Sapać to możesz Ty na kogoś w rodzinie. A jak nie rozumiesz o czym rozmawiamy to się grzecznie proszę niewpier.... resztę sobie dośpiewaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 6 Luty 2014 Imo napisy faktycznie sa nie czytelne, co nie zmienia faktu ze troche pracy to zajelo i może sie komuś przydać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 6 Luty 2014 Absolutnie nie mam pretensji,ale do wszystkiego trzeba mieć dystans,postaram się to zmienić i wtedy wrócimy do rozmowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 1526 Napisano 6 Luty 2014 Troszkę kultury,Ja w przeciwieństwie do Ciebie o Twojej rodzinie nie wspominałem. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach