snosch 446 Napisano 9 Luty 2014 Gwiazdka za 10000 do tego premia +200% i do tego double xp i mamy gwiazdke za 60000 ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valchall 141 Napisano 9 Luty 2014 Gwiazdka za 10000 do tego premia +200% i do tego double xp i mamy gwiazdke za 60000 ;) Dokładnie, warto robić myka dobijać wszystkimi klasami bardzo blisko kolejnej gwiazdki wtedy aktywować +200% i praktycznie możemy w bardzo krótkim czasie dojechać 240.000 jak u mnie to będą 2 lvl. Jak ktoś przekroczy 100 to chyba wtedy jest więcej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 9 Luty 2014 (edytowane) a ja konsole do reklamacji oddałem:( mała płytę na siłę wcisnęła i po napędzie,cosik się urwało chyba bo za skarby nie wyłazi z konsoli Edytowane 9 Luty 2014 przez Warga13 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 9 Luty 2014 łooo kuźwa :( dajesz dzieciom bawić się konsolą ? :O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 9 Luty 2014 ta dajesz:(podeszła wcisnęła guzik,wystraszyła się,że płyta wyszła to pewnie chciała ją wepchnąć.no i co...serwis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 9 Luty 2014 :( szczere kondolencje :( uszkodzenie mechaniczne pewnie stwierdzą, więc troszkę zabulisz :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naruto_Uzumaki 93 Napisano 9 Luty 2014 dlatego też mam konsole dosyć wysoko:) Nawet przy zakupie mebli sugerowałem się tym że dzieciak może uszkodzić konsole, która będzie pod zasięgiem ręki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 9 Luty 2014 albo będę gry z ps store kupował dopóki nie naprawię,ciekaw jestem ile taka naprawa może kosztować.wiem,że trochę nie na temat,kończmy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
noka 4 Napisano 9 Luty 2014 Gwiazdka za 10000 do tego premia +200% i do tego double xp i mamy gwiazdke za 60000 ;) snosch wydaje mi się że premie z pakietów bojowych nie sumują się z podwójnym XP i mają priorytet przed duble XP (jak wybierasz premię to liczy ci premię z pakietów bojowych, a jak nie wybierasz premi to liczy podwójny XP) poprawcie jak się mylę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lightbringer 403 Napisano 9 Luty 2014 sumują się :thumbsup: :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
noka 4 Napisano 9 Luty 2014 sumują się :thumbsup: :) OK Wydawało mi się, że jak miałem ustawioną premię z pakietów bojowych na 25% to nie naliczało mi podwójnego Xp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 9 Luty 2014 Wszystko sie sumuje do kupy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 9 Luty 2014 Wy też macie czasem problem, że ciągle ładuje i pomaga tylko restart gry? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 9 Luty 2014 (edytowane) Mówisz o migajacym prostokaciku,ktory miga po zakończeniu rundy,gdy powinna ładować się nowa mapa? Edytowane 9 Luty 2014 przez PLasgoogle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 9 Luty 2014 Wy też macie czasem problem, że ciągle ładuje i pomaga tylko restart gry? Mam. Mój rekord 5x restart gry. A ktoś wie o co chodzi z tym mrygającym logiem kwadracika podczas gry? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 9 Luty 2014 (edytowane) Podobno coś z serwerami,jeżeli macie to samo co ja to wystarczy dłużej poczekać aż serwer sie ogarnie.Generalnie prędzej czy pózniej sie załaduje. Edytowane 9 Luty 2014 przez PLasgoogle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 9 Luty 2014 Podobno coś z serwerami,jeżeli macie to samo co ja to wystarczy dłużej poczekać aż serwer sie ogarnie.Generalnie prędzej czy pózniej sie załaduje. Czekałem dzisiaj 15 min i nic :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 9 Luty 2014 snosch wydaje mi się że premie z pakietów bojowych nie sumują się z podwójnym XP i mają priorytet przed duble XP (jak wybierasz premię to liczy ci premię z pakietów bojowych, a jak nie wybierasz premi to liczy podwójny XP) poprawcie jak się mylę Sumują się :) dziś pobiłem rekord świata 110tyś na jednym TDM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
freesssbee 188 Napisano 10 Luty 2014 Ja czekam z zapartym tchem na Second Assault,liczę na to,że faktycznie dlc będzie dostępne 11.02. nic nie moge znalezc na ten temat ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 10 Luty 2014 Jeżeli to prawda,ze osoby bez Premium dostaną możliwość zakupienia tego DLC jeszcze w tym miesiącu to wychodzi na to,ze dla Premium będzie najdalej 14.02 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shintokatana 54 Napisano 10 Luty 2014 http://i.imgur.com/HxugtEV.png takie cos na forum bl znalazlem 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
axizz-pl 8 Napisano 10 Luty 2014 (edytowane) http://bf4central.com/2014/02/battlefield-4-second-assault-release-date/ tutaj źródło. 18 lutego dla graczy premium, a dla reszty 4 marca. Edytowane 10 Luty 2014 przez axizz-pl 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
duzyBYK 99 Napisano 10 Luty 2014 Mam pytanie do tych co grają Dominację. Jakie macie najlepsze wyniki na tym trybie? Mój to 49:15. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=661742843883211&set=a.655522284505267.1073741825.108083662582468&type=1&theater Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
freesssbee 188 Napisano 10 Luty 2014 24-0 moj najlepszy wynik na Dominacji To dzis zakupuje premium ;] skoro juz za tydzien cisniete w metro! ta dajesz:(podeszła wcisnęła guzik,wystraszyła się,że płyta wyszła to pewnie chciała ją wepchnąć.no i co...serwis jesli to ps3 to koszt ponizej 100zl, wymaina tych plastikowych trybikow w napedzie. jesli caly naped to jakies 200-250. na alegro masz oferty. a jesli ps4 to K%# Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valchall 141 Napisano 10 Luty 2014 Hej orientujecie się czy mapy z SA będą miały tryb dominacji albo unicestwienie? Swoją drogą mogli by w końcu dodać serwery normalnego podboju bo metro na 64 graczy to jak dla mnie przegięcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach