Sithman 3250 Napisano 17 Marzec 2015 (edytowane) Ja już nie liczę na zyski i nawet nie mam pomysłów na handel. Sprzedaję jakieś dziadostwa karty chemii itp. za jakieś grosze. Jak się sprzeda piłkarz za 5k to już cud. A 5x Di Maria wisi i nikt nie kupuje, do tego Rooney, jakieś śmieszne ify i motm Terry. Edytowane 17 Marzec 2015 przez Sithman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 17 Marzec 2015 W dniu 17.03.2015 o 21:39, Sithman napisał: Z wpisowym co najmniej 3 drinki? :D Mam nawet tytuł tego tworu-"Liga Inaczej Pijących Alkohol" w skrócie LIPA :) Mogę być sponsorem i ufunduję litrowego JD, a co ;) 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartbuks 1540 Napisano 17 Marzec 2015 Do korekty cen jeszcze jakoś szkło. Teraz nic, zero. Tak jak mówisz, sprzedaje się tylko szrot. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 17 Marzec 2015 (edytowane) W dniu 17.03.2015 o 21:53, bartbuks napisał: Do korekty cen jeszcze jakoś szkło. Teraz nic, zero. Tak jak mówisz, sprzedaje się tylko szrot.O,Bart już nawet o szkle myśli pisząc posta ;)A ja sprzedałem dzisiaj siedem złotych kart treningu zawodnika +10 po licytacji za 5k!!! Dobra pany,spadam spać,rano o 4 pobudka i do arbajtu-dobrej nocy. Edytowane 17 Marzec 2015 przez unki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 17 Marzec 2015 W dniu 17.03.2015 o 21:53, unki napisał: Mam nawet tytuł tego tworu-"Liga Inaczej Pijących Alkohol" w skrócie LIPA :) Mogę być sponsorem i ufunduję litrowego JD, a co ;) Żeby tylko się nam to nie przemieniło w Playstationowy Związek Pijących Nałogowo :D W dniu 17.03.2015 o 21:59, unki napisał: A ja sprzedałem dzisiaj siedem złotych kart treningu zawodnika +10 po licytacji za 5k!!! Kurde, ja mam ich 62 sztuki, może puszczę, będzie na waciki :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
O.Tadeusz 810 Napisano 17 Marzec 2015 Gra ktos cos? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Whizzer 276 Napisano 17 Marzec 2015 Ja sobie odpuszczę ten turniej. Z czasem u mnie różnie, więc nie chcę żeby potem były problemy z meczami czy ewentualnymi w/o. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matinx 561 Napisano 17 Marzec 2015 Tym czyms (malo wymyslnym i oryginalnym ale skutecznym) ponownie wbilem do 1 ligi. Jak ktos ma malo coinow, to polecam serdecznie. http://www.futhead.com/15/squads/27496379/ W planach mam aguero za remyego i di marie za cabelle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartbuks 1540 Napisano 17 Marzec 2015 (edytowane) Po zamknięciu web app dla xbox na rynku pojawiło się 84 x CR7 motm za bin po minimalnej cenie. I prawie 300 szt zwykłego Ronaldo po minimalnej cenie... Edytowane 17 Marzec 2015 przez bartbuks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 17 Marzec 2015 Czyli nawet xbox 4 the players :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
no4b 583 Napisano 17 Marzec 2015 W dniu 17.03.2015 o 17:13, MaxyM napisał: Jak zwykle w paczce za 100K nie miałem nic ciekawego... Paradoks. U mnie w tej paczce był zielony McGeady, zielony Long i Lahm, ogólnie jakieś 50-60k do tyłu. W dniu 17.03.2015 o 19:31, evo666 napisał: Tom rzeczywiscie widzisz roznice przy ustawianiu recznym taktyki? Ja widzę, zawsze przed meczem dłubię. W dniu 17.03.2015 o 21:08, unki napisał: Ja z moim skilem i brakiem czasu,a jeśli już to mam na sobie trzy pary czerwonych ze złości oczu mogę robić tylko za sparingpartnera :) Naprawdę świetnie mi się z Wami gra,do tego grona dołączył dzisiaj Wizz i przyznam,że to bardzo wywymagający przeciwnik-wielkie dzięki Wizz za mecz. Mam już czterech forumowiczów w gronie skilersow ;) Ktoś poza Maxem skusil się na pake za stowke? Patrz wyżej :) W dniu 17.03.2015 o 21:33, Sithman napisał: Tak czy inaczej ea działa. Zostało mi jakieś 800k coins, bieda zaczyna zaglądać w oczy :laugh: Ja mam w "gotówce" 2,3kk. Zarabiać trudniej i trzeba trochę więcej czasu, ale dziś zrobiłem trochę ponad 250k po dwudniowej przerwie od handlu, grunt to rozpoznać rynek i wstrzelić się we właściwe karty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 18 Marzec 2015 No4b może tak, może po prostu już mi się nie chce? To tylko gra, więc powinna sprawiać radość, a nie znudzenie na skraju z obrzydzeniem. Te papraki (ea) najpierw nie umieli ogarnąć tego co sami stworzyli i rynek rozrósł się do niebotycznych rozmiarów, a inflacja szalała. Teraz z kolei zabili handel całkowicie. Ja jednak wolałem to co się działo wcześniej, zarobić można było śmiesznie łatwo, kupić co się chce, nie mówiąc o komforcie otwierania paczek. Jedyny plus z wyłączenia appki był taki, że nie trzeba się już było ścigać z tym cholernym ab, a zarabiać można było dalej. Jednak to co zrobili później i robią nadal to już gwóźdź do trumny futa. Nadal nie zgadzam się z wypowiedziami, że dobrze zrobili, bo ceny są przystępne "dla każdego". Jak była inflacja to też były przystępne tylko trzeba było sobie myślenie przestawić o parę zer. Co z tego, że teraz taki np. Ronaldo kosztuje mniej, skoro większość musiałaby i tak na niego zbierać do późnej starości, bo zarabiać nie ma na czym, albo trzeba liczyć na cud z paczki, który może się zdarzy raz na milion. Entuzjaści rozwiązań ea powinni się zastanowić czy to nie z lenistwa/znudzenia/braku zainteresowania (wybierzcie sobie) mieli w nosie handel nawet za jego najlepszych czasów, ale niech mi nie wmawiają, że teraz jest lepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 18 Marzec 2015 W dniu 17.03.2015 o 23:51, no4b napisał: U mnie w tej paczce był zielony McGeady, zielony Long i Lahm, ogólnie jakieś 50-60k do tyłu. Ja widzę, zawsze przed meczem dłubię. Patrz wyżej :) Ja mam w "gotówce" 2,3kk. Zarabiać trudniej i trzeba trochę więcej czasu, ale dziś zrobiłem trochę ponad 250k po dwudniowej przerwie od handlu, grunt to rozpoznać rynek i wstrzelić się we właściwe karty. To może po prostu,podziel się z nami wiedzą w jaki sposób i w co inwestować,tak jak to już kilka osób tu robiło ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 18 Marzec 2015 1. http://www.futhead.com/15/squads/27507536/ czy 2.http://www.futhead.com/15/squads/27507554/ Zastanawiam sie czy jest pakowac nojera, wart tych ~400k ?Moge za to zrobic ladny fitness sklad lub dopompowac aktualny, ewentualnie wydupczyc na paczki i zdobyc jakiegos Koscielnego czy terrego XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Awruk87 487 Napisano 18 Marzec 2015 Van der Fck nie wart bo puszcza wszystko jak leci. Mi się bardziej podoba ten drugi skład tylko zmień Neuera na Leno albo Weidenfellera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lokitheman 284 Napisano 18 Marzec 2015 W dniu 18.03.2015 o 06:06, Van der Fck napisał: 1. http://www.futhead.com/15/squads/27507536/ czy 2.http://www.futhead.com/15/squads/27507554/ Zastanawiam sie czy jest pakowac nojera, wart tych ~400k ? Moge za to zrobic ladny fitness sklad lub dopompowac aktualny, ewentualnie wydupczyc na paczki i zdobyc jakiegos Koscielnego czy terrego XD Neuer jest zalosny w tej edycji :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 18 Marzec 2015 (edytowane) W dniu 18.03.2015 o 06:06, Van der Fck napisał: 1. http://www.futhead.com/15/squads/27507536/ czy 2.http://www.futhead.com/15/squads/27507554/ Zastanawiam sie czy jest pakowac nojera, wart tych ~400k ? Moge za to zrobic ladny fitness sklad lub dopompowac aktualny, ewentualnie wydupczyc na paczki i zdobyc jakiegos Koscielnego czy terrego XD Ustaw tam kurtua bez zgrania i tak wygrywa mecze ;d. Jak by co do turnieju starszych się dopisuje jak można ;p robimy zarzut na litrowego dzaka i wygrany dostaje butel pocztą ;d Edytowane 18 Marzec 2015 przez piachu00 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
horned-viper 109 Napisano 18 Marzec 2015 (edytowane) Większość bramkarzy w tej edycji broni w każdym meczu inaczej w zależności od tego,jak gra im "każe" :) Ponieważ miałem trochę oszczędności to skorzystałem na tym całym zamieszaniu i kupiłem Courtuois (zwykły)...niby nieźle broni,ale wczoraj grałem w 5 lidze mecz z gościem,który Balotellim wrzucił mu za kołnierz 3 bramki prawie z połowy boiska.Oczywiście wydawało się,że znał miejsce z którego należy oddawać te strzały... Edytowane 18 Marzec 2015 przez horned-viper Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Whizzer 276 Napisano 18 Marzec 2015 Nie ma nieomylnych bramkarzy. Czy masz Neuera, Courtoisa czy Harta. Nie którzy bronią dobrze ale po jakimś czasie i tak puszczą jakąś szmatę. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
no4b 583 Napisano 18 Marzec 2015 W dniu 18.03.2015 o 00:11, Sithman napisał: No4b może tak, może po prostu już mi się nie chce? To tylko gra, więc powinna sprawiać radość, a nie znudzenie na skraju z obrzydzeniem. Te papraki (ea) najpierw nie umieli ogarnąć tego co sami stworzyli i rynek rozrósł się do niebotycznych rozmiarów, a inflacja szalała. Teraz z kolei zabili handel całkowicie. Ja jednak wolałem to co się działo wcześniej, zarobić można było śmiesznie łatwo, kupić co się chce, nie mówiąc o komforcie otwierania paczek. Jedyny plus z wyłączenia appki był taki, że nie trzeba się już było ścigać z tym cholernym ab, a zarabiać można było dalej. Jednak to co zrobili później i robią nadal to już gwóźdź do trumny futa. Nadal nie zgadzam się z wypowiedziami, że dobrze zrobili, bo ceny są przystępne "dla każdego". Jak była inflacja to też były przystępne tylko trzeba było sobie myślenie przestawić o parę zer. Co z tego, że teraz taki np. Ronaldo kosztuje mniej, skoro większość musiałaby i tak na niego zbierać do późnej starości, bo zarabiać nie ma na czym, albo trzeba liczyć na cud z paczki, który może się zdarzy raz na milion. Entuzjaści rozwiązań ea powinni się zastanowić czy to nie z lenistwa/znudzenia/braku zainteresowania (wybierzcie sobie) mieli w nosie handel nawet za jego najlepszych czasów, ale niech mi nie wmawiają, że teraz jest lepiej. Żeby była jasność, też nie jestem fanem obecnego systemu. Ustawienie ceny maksymalnej mogę zrozumieć w obecnych warunkach (nadpodaż coins), ale minimalna to pomysł całkowicie poroniony obliczony na maksymlane utrudnienie zarabiania. Mnie się też trochę odechciewa, wczoraj jak robiłem te coinsy to się zastanawiałem po co :) Składy i piłkarzy w klubie, których nie używam (np Bale) mam takich, że poza Ronaldo i TOTY Iniestą (na którego mnie stać, tylko go nie ma) za bardzo nie mam na co zbierać. A że na pozycji Roandlo gra u mnei nietyklany Neymar... :) Tyle, że dziś rano odpaliłem konsolę i zrobiłem kolejne 100k... Uzależnienie? Przyzwyczajenie? Chyba jedno i drugie po trochę. W dniu 18.03.2015 o 03:33, unki napisał: To może po prostu,podziel się z nami wiedzą w jaki sposób i w co inwestować,tak jak to już kilka osób tu robiło ;) Zależy od chwili, dziś np 100k zarobił David Silva 89. Kupiłem na licytacji po 500k, poszli po 590k, podobnie z 2 innymi grajkami. W dniu 18.03.2015 o 07:45, Whizzer napisał: Nie ma nieomylnych bramkarzy. Czy masz Neuera, Courtoisa czy Harta. Nie którzy bronią dobrze ale po jakimś czasie i tak puszczą jakąś szmatę. Prawda. Ze swojej strony mogę polecić De Geę po upgrade, broni u mnie najlepiej ze wszystkich jakich miałem (Beto, Bravo, IF Alves, Sirigu, Casillas). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 18 Marzec 2015 To co proponujecie jako zmiana? Mogę wymienić cb, gk i cdm by się chemia nie rypnela Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evo666 867 Napisano 18 Marzec 2015 (edytowane) Przedwczoraj szedlem jak burza wczoraj znowu równia pochyła, po 3 porazkach wywalilem Ify Vidala i Chielliniego i wsadzilem standardowe karty... efekt znowu zadziwia... 3 kolejne zwyciestwa i ponownie zawodnicy potrafia podawac. Wtf? Pogrzebalem w necie i jest sporo tematów o porównanich xIF/ do Nif ale jeden artykuł mnie zaciekawil. Wnioski są interesujące. http://www.ultimateteam.co.uk/2014/10/08/fut-15-scripting-study-in-forms-worth-coins/ Cos w tym jest że najwieksze serie zwyciestw i najlepiej mi sie gralo gdy mnie nie bylo stac na zadne czarne karty i gralem tylko "zwykłymi" , dzisiaj bede to dalej testowal. Edytowane 18 Marzec 2015 przez evo666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 18 Marzec 2015 I to mowisz Ty, ten który nigdy na narzekał! Mówiłem Ci, że coś jest na rzeczy, czasami wiem i widzę, że jestem w gazie. W głowie 100 planów na sekundę, większość wychodzi do pola karnego, potem dramat, nie trafiam w bramkę, prostopadle latają po autach a przeciwnik odda 3 strzały i wygrywa 3:0.. Btw odpalić bpl z aguero, hazardem żeby to tej bbva wrzucić courtuois, mangala, kompany i yaya na cdm? Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evo666 867 Napisano 18 Marzec 2015 W dniu 18.03.2015 o 09:59, Van der Fck napisał: I to mowisz Ty, ten który nigdy na narzekał! Mówiłem Ci, że coś jest na rzeczy, czasami wiem i widzę, że jestem w gazie. W głowie 100 planów na sekundę, większość wychodzi do pola karnego, potem dramat, nie trafiam w bramkę, prostopadle latają po autach a przeciwnik odda 3 strzały i wygrywa 3:0.. Btw odpalić bpl z aguero, hazardem żeby to tej bbva wrzucić courtuois, mangala, kompany i yaya na cdm? Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka Nie no z tym narzekaniem nie do konca, narzekalem zawsze ale nie tak glosno i tak duzo jak inni Przeciez na poczaku bylem blisko wywalenia plyty z Fifą, teraz staram sie zrozumiec o co biega.. moze sie uda moze nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
O.Tadeusz 810 Napisano 18 Marzec 2015 W dniu 18.03.2015 o 09:50, evo666 napisał: Przedwczoraj szedlem jak burza wczoraj znowu równia pochyła, po 3 porazkach wywalilem Ify Vidala i Chielliniego i wsadzilem standardowe karty... efekt znowu zadziwia... 3 kolejne zwyciestwa i ponownie zawodnicy potrafia podawac. Wtf? Pogrzebalem w necie i jest sporo tematów o porównanich xIF/ do Nif ale jeden artykuł mnie zaciekawil. Wnioski są interesujące. http://www.ultimateteam.co.uk/2014/10/08/fut-15-scripting-study-in-forms-worth-coins/ Cos w tym jest że najwieksze serie zwyciestw i najlepiej mi sie gralo gdy mnie nie bylo stac na zadne czarne karty i gralem tylko "zwykłymi" , dzisiaj bede to dalej testowal. Masz teraz syndrom bogacza ;D ify srify i trzecia liga ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach