Skocz do zawartości
Patricko

FIFA Ultimate Team

Rekomendowane odpowiedzi

Te karne to w ogole jakas tragedia, na 25m wciskal O zeby Kompany zlapal Di Marie za fraki i sprowadzil do parteru, nie udalo mu sie ale za to go dogonil na ok 19m.

Wpadam z nim w pole karne, przepychamy sie, Kompany wygrywa przepychanke, wchodzi przed Di Marie wybijajac mu pilke, w tym momencie Di Marian strzela ale nie trafia w pilke

i robi soczysty wymach noga w powietrze = karny o________________O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dzisiaj cuda mialem w meczach ligowych z danonem, tempo rozgrywki jakby 3 razy wolniejsze, zawodnicy po sekundzie zaczynali sie rozpedzac, podanai z opóźnieniem, lagów nie odczuwalem ale wszystko tak jakby na zwolnionym tempie.

Tak FUT dzisiaj działa, przynajmniej u mnie... serwery EA? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oddałem znajomemu  :) Już nie będe grał do dupy ta edycja

Ale jak to? Nawet meczu nie zagraliśmy :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sith, buszujesz dzisiaj cos?

Tak w ogole to ktos z ligi bedzie dzis pozno po polnocy? Ja buszuje od ok 1 wiec moze ktos pktow chce dorobic :D

Edytowane przez O.Tadeusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wysłałem Ci pocztówkę i list miłosny ;)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak w ogole to ktos z ligi bedzie dzis pozno po polnocy? Ja buszuje od ok 1 wiec moze ktos pktow chce dorobic :biggrin:

A jest szansa na wcześniejsze godziny w ten weekend? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeci dzień bez fut.

Znowu u teściów, czy tak sam sobie detoks zrobiłeś?

Ja ostatno wracam tak styrany, że jak zagram dwa mecze, to święto... w ogóle siły nie mam.

Edytowane przez Sithman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znowu u teściów, czy tak sam sobie detoks zrobiłeś?

W domu. W ciągu dnia myślę siebie, a pokopie wieczorem. A potem mi się nie chce...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W domu. W ciągu dnia myślę siebie, a pokopie wieczorem. A potem mi się nie chce...

Mam tak samo,wpadłem do 3 ligi jak burza,pierwsze dwa mecze wygrywam wysoko- super,ładnie myślę sobie. Pięć kolejnych w dupe,zostały 3,odechciewa mi się grać i już kolejny dzień bez fify. Poprzednim razem w 3 lidze miałem podobnie-6 kolejnych porażek,4 ostatnie mecze wygrywam gładko,ni uja nie kumam tej gry...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coraz bardziej się skłaniam ku temu, żeby powrócić do pewnego pomysłu Twojego Unki, jaki tu wysnułeś jakiś czas temu ;)

Ale trzeba by to chyba na prv ustalić.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coraz bardziej się skłaniam ku temu, żeby powrócić do pewnego pomysłu Twojego Unki, jaki tu wysnułeś jakiś czas temu ;)

Ale trzeba by to chyba na prv ustalić.

Litr na głowę, słoik ogórków i męskie rozmowy?
  • Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Litr na głowę, słoik ogórków i męskie rozmowy?

Mniej więcej. Tylko on to nazwał mini ligą starych pryków, czy jakoś tak :biggrin:

W dobrym gronie, to da się połączyć!

Edytowane przez Sithman
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jest szansa na wcześniejsze godziny w ten weekend?

Na pewno w weekend bede wczesniej ale to raczej fristajl, wiec moze napisz kiedy bedziesz a ja postaram sie dostosowac.

@1up,

Panowie popieram pomysł, liga na dopingu mnie odpowiada, tylko ze ja nieczesto zazywam ostatnio :)

Edytowane przez O.Tadeusz
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napewno w weekend bede wczesniej ale to raczej fristajl, wiec moze napisz kiedy bedziesz a ja postaram sie dostosowac.

może jutro około 12 ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

może jutro około 12 ?

Tak plus minus kwadrans i gramy. Kto bedzie wczesniej to sie rozgrzeje ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak plus minus kwadrans i gramy. Kto bedzie wczesniej to sie rozgrzeje ;)

OK :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dzisiaj cuda mialem w meczach ligowych z danonem, tempo rozgrywki jakby 3 razy wolniejsze, zawodnicy po sekundzie zaczynali sie rozpedzac, podanai z opóźnieniem, lagów nie odczuwalem ale wszystko tak jakby na zwolnionym tempie.

prawda, też to czułem przy każdym podaniu i "sprincie" (bo rozpędzić się nie można było nikim), dwa razy zatrzymywałem grę żeby sprawdzić czy mam przyciski dobrze ustawione :P Nie wiem czy pamiętasz evo rzut wolny pod moim polem karnym dla mnie około 60 minuty chyba ;) aż zapisałem ten mecz i wyciągnę z niego te smaczki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

prawda, też to czułem przy każdym podaniu i "sprincie" (bo rozpędzić się nie można było nikim), dwa razy zatrzymywałem grę żeby sprawdzić czy mam przyciski dobrze ustawione :P Nie wiem czy pamiętasz evo rzut wolny pod moim polem karnym dla mnie około 60 minuty chyba ;) aż zapisałem ten mecz i wyciągnę z niego te smaczki

tak pamietam, dziwne bo reszta meczy które grałem tempo normalne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mniej więcej. Tylko on to nazwał mini ligą starych pryków, czy jakoś tak :biggrin:

W dobrym gronie, to da się połączyć!

Jeśli Panowie zdołają sklecić regulamin zrozumiały dla tetryków konsolowych,to ja zgadzam sie udostępnić logo i nazwę nowego tworu :biggrin:  :biggrin:  :biggrin:  :biggrin:

Dodatkowo jako główny sponsor zobowiązuje się do ufundowania nagrody w postaci JD 0,7. :P

Wysyłka w 24 h ;)

Sith--mam potrzebę być złojonym przez Ciebie,jaestem zarobiony podobnie jak TY to może uda nam się jakoś sklecić jakieś spotkanko na BayArena :yes:

A nazwa to LIPA-Liga Inaczej Pijących Alkohol :biggrin:

Edytowane przez unki
  • Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Unki regulamin już powstał, bo regulamin rzecz święta bez niego ani rusz :D :D :D

Zawiera aż całe 3 punkty :D

Tadzik go ma jakby co, ja lecę teraz do pracusi...

Jak on Ci go nie zdąrzy zreferować, to ja to zrobię po powrocie albo jutro.

Też bym chętnie z Tobą zagrał. Powinienem mieć czas od niedzieli wieczorem przez prawie cały poniedziałek.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Unki regulamin już powstał, bo regulamin rzecz święta bez niego ani rusz :biggrin: :biggrin: :biggrin:

Zawiera aż całe 3 punkty :biggrin:

Tadzik go ma jakby co, ja lecę teraz do pracusi...

Jak on Ci go nie zdąrzy zreferować, to ja to zrobię po powrocie albo jutro.

Też bym chętnie z Tobą zagrał. Powinienem mieć czas od niedzieli wieczorem przez prawie cały poniedziałek.

Ja mam nadzieję,że jutro zorganizuję czas na kilka spotkań,mam wprawdzie burdel w domu zachciało nam się przebudowy nowego (6 lat) domu i przy okazji teściowa mieszka(gości przez miesiąc) u nas,ale po transmisji F1 i śniadanku postaram się wygospodarować trochę czasu.Dzisiaj niestety śmigam do roboty :mellow:

Jak się dobrze zakręcimy to 4-5 osób się znajdzie do LIPA :P

Regulamin-perfect!!!!

Prosty i przejrzysty :biggrin:  :thumbsup:

Edytowane przez unki
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Unki wyslalem Ci regulamin. Proszę o edycję i autoryzację.

No i nawiedzil mnie IF Bale dzis w nocy. Pizgnął już 5 bramek w 3 meczach i dwa razy na pustą nie trafił, alem mu to odpuscił :)

Czeka na inauguracje ligii. Gadał ze bedzie walił z każdym wszystko co stanie na stole ;)

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Awansowałem do 3 ligi i zagrałem 3 mecze. Cyrki jakich mało, aż szkoda słów i nerwów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi