piachu00 3128 Napisano 29 Wrzesień 2015 panowie to ile tych kont max na drafta da radę? ja założyłem 9 i normalnie wszystko gra, nawet w paczce powitalnej brązowej ifa trafiłem brązowego :) To było ostatnie konto :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gajes20 19 Napisano 29 Wrzesień 2015 Ogólnie mam ogromny problem ze znalezieniem przeciwnika w grze. Wiecie w czym może tkwić problem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malix7 476 Napisano 29 Wrzesień 2015 A już myślałem że patent znalazłem bo coś pozmieniałem :) A co później wyskakuję? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 29 Wrzesień 2015 rozumiem, że kart nie przerzuci się na główne konto, tylko coinsy (czyli to co wpadło z paczek trzeba sprzedać) ? Dokładnie tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 29 Wrzesień 2015 (edytowane) A już myślałem że patent znalazłem bo coś pozmieniałem :) A co później wyskakuję? Że osiągnięto limit kont fut na tym systemie Edytowane 29 Wrzesień 2015 przez piachu00 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 29 Wrzesień 2015 Ja przegrywałem 6 meczy pod rząd ostatnio z taktykami róznymi 4-3-3 i tymi z poprzednich części 4-2-1-2 a wystarczyła zmiana na 3-5-2 i mistrzostwo 8 ligi i wydaje mi się dobrze zbalansowana mimo, że nadal mam w obronie jakiś włoskich ogórków nie licząc Maicona, który jest nie do przepchnięcia i jego gra w obronie powoduje,że ręce same składają się do oklasków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary człowiek 827 Napisano 29 Wrzesień 2015 Informacja dla wszystkich, którzy mają problemy z zagraniem ze znajomymi. Dodzwoniłem się, do Ea Sport i tam uzyskałem następujące informacje.Witam serdecznie.Dziękuję za kontakt z Centrum Pomocy Electronic Arts.Mam na imię Roland i cieszę się, że mogłem Panu pomóc.Prosze upewnic się, że poniższe porty umożliwiające grę online są otwarte. Mozna to zrobic kontaktujac sie z Pana dostawca internetu. Są to porty, które muszą być otwarte w obu kierunkach przychodzących i wychodzących:https://help.ea.com/pl/article/online-ports-for-fifa-16Porty do gry Fifa 16 PS4UDP 3074, 3478-3479, 3659, 6000TCP 80, 443, 1935, 3478–3480, 3659, 10000–10099, 42127Strona z instrukcjami do routerow : http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 29 Wrzesień 2015 Po co wpisywać all porty najlepiej dodać konsole do DMZ. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_drobny 89 Napisano 29 Wrzesień 2015 mi pomogło w FIFIE 15 wyłączenie w routerze Upnp i wrzucenie IP konsoli do DMZ. Powinno działać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lokitheman 284 Napisano 29 Wrzesień 2015 mi pomogło w FIFIE 15 wyłączenie w routerze Upnp i wrzucenie IP konsoli do DMZ. Powinno działać.A ma to tez jakis zwiazek z lagami w grze online ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 29 Wrzesień 2015 Ja przegrywałem 6 meczy pod rząd ostatnio z taktykami róznymi 4-3-3 i tymi z poprzednich części 4-2-1-2 a wystarczyła zmiana na 3-5-2 i mistrzostwo 8 ligi i wydaje mi się dobrze zbalansowana mimo, że nadal mam w obronie jakiś włoskich ogórków nie licząc Maicona, który jest nie do przepchnięcia i jego gra w obronie powoduje,że ręce same składają się do oklasków. Miałem to samo (może oprócz 4-3-3 bo jakoś nie lubię bez skrzydłowych grać) i też ostatnio spróbowałem 3-5-2 i gra się świetnie. W ogóle w tej grze zmiana formacji jest jakoś bardziej zbalansowana niż w 15, piłkarze wiedzą jak się ustawiać i można śmiało poszukiwać ulubionej formacji dla siebie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_drobny 89 Napisano 29 Wrzesień 2015 A ma to tez jakis zwiazek z lagami w grze online ? szczerze wątpię, bardziej lagi są związane z jakością połączenia i netem Twoim i przeciwnika. Ja prawie zawsze hostuje grę i lagów mało uświadczam. Najlepiej oczywiście podpiąć ps4 pod kabel wg mnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 29 Wrzesień 2015 Ja mam net 6mbit i zero lagów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mysciak 12 Napisano 29 Wrzesień 2015 Mam jakieś 70k. W kogo warto zainwestować ? IF Martial ? Gram na pc jak by co Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frankol 7 Napisano 29 Wrzesień 2015 Mogę z przodu postawić Aubama albo z Prawej douglasa Coste...wtedy na srodku zagra Ramos albo z prawej Volland. Ktoś się wypowie? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zioomek 14 Napisano 29 Wrzesień 2015 Jak nie robisz trikow to nie przeplacaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frankol 7 Napisano 29 Wrzesień 2015 (edytowane) Coś tam robie i probuje wiec pytam ktory wariant byscie wybrali :P na CAM mam mullera wiec srodek jest troszke wzmocniony. Jak wezme coste to na drugie skrzydlo moge wsadzic konoplianke bo jakis grosz zostanie :P chyba ze jeszcze kogos proponujecie na srodek :) Edytowane 29 Wrzesień 2015 przez Frankol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom182 402 Napisano 29 Wrzesień 2015 Haha takie asy w której lidze grają? 6 :)Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartbuks 1540 Napisano 29 Wrzesień 2015 Po ile chodzi Ronaldo na PS4? NIF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 29 Wrzesień 2015 Jak nie robisz trikow to nie przeplacaj tu nie chozi tylko o triki, lewa noga, bundesliga, brazol, ponad 90pace i 75strzelania z 85 dryblingu - po postu dobra karta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foxter 825 Napisano 29 Wrzesień 2015 (edytowane) Po ile chodzi Ronaldo na PS4? NIFTeraz chyba 1,7k. Ale spokojnie można go wyrwać taniej :)Co do 16. Ja mam problem z wyszukaniem rywala, który mi wpie****i. Dość długo szuka oponenta. Zastanawiam sie, czy jest to wina 16, czy tego raczkującego jeszcze u nas mega hiper ultra jol internetu lte :) Niestety netu po kablu nie mam od miesiąca w ps4 i za cholerę nie chce mi sie szukać juz rozwiązania. :p Edytowane 29 Wrzesień 2015 przez Foxter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frankol 7 Napisano 29 Wrzesień 2015 Dorwałem za 63 więc nie najgorzej :P To na Środek wpróbuję tego Ramosa tak jak mówiłeś. za plecami ma Mullera to dadzą rade chłopaki. A przynjamniej na tym co zaoszczędziłem bedę mógł postawić konopie na lewym ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oelx 33 Napisano 29 Wrzesień 2015 Panowie jeśli handluje teraz grajkami pokroju 4-5k to może być tak że cena ich może bardzo spaść? Jeśli tak to w jaki dzień może to być? Wysyłane z mojego SM-N920C za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frankol 7 Napisano 29 Wrzesień 2015 Ja wtopiłem na takich grajkach ok 600-1000. Dlatego ze kupilem rano. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartbuks 1540 Napisano 29 Wrzesień 2015 Panowie jeśli handluje teraz grajkami pokroju 4-5k to może być tak że cena ich może bardzo spaść? Jeśli tak to w jaki dzień może to być? Wysyłane z mojego SM-N920C za pomocą Tapatalk 2 Możliwe, że jak jutro o 16 ogłoszą TOTW z RL jako RB, to będzie spadek. Ale możemy gdybać jak bardzo ceny siądą ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach