Tom182 402 Napisano 7 Listopad 2015 http://www.futbin.com/16/player/33861/Jo%C3%A3o%20Moutinho/infoAleż ta karta jest podkręcona :O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stMikolaj 838 Napisano 7 Listopad 2015 (edytowane) De Gea nif robi różnice ? obecnie Hart > "kurtuła" Edytowane 7 Listopad 2015 przez stMikolaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 7 Listopad 2015 Begovic robi różnice :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 7 Listopad 2015 Popsuli Kurtynę w tej edycji? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary człowiek 827 Napisano 7 Listopad 2015 A może ktoś napisać co grał Bego i Hartem czy widać różnicę. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartbuks 1540 Napisano 7 Listopad 2015 Z tego co czytałem, to idzie Ci nieźle i w ligach jesteśmy podobnych. Poza tym wiesz, ze ja jestem cienki :)Nie jest źle, ale to nie jest skład na silne zespoły. Nim nie da się grać w otwarte karty. Najlepiej cofnąć się i czyhać na kontry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom182 402 Napisano 7 Listopad 2015 (edytowane) A może ktoś napisać co grał Bego i Hartem czy widać różnicę. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Begovic pewniejszy. Hart niby wydaje się szybszy w interwencjach, lepszy refleks ale lepszy jako całokształt bramkarza jest Begovic. Bardziej nieprawdopodobne piłki łapie wg mnie. A refleksu też mu nie brakuje. Zwinniejszy jest Hart zauważalnie na lini... Bierz Begovica Edytowane 7 Listopad 2015 przez Tom182 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 7 Listopad 2015 Nie jest źle, ale to nie jest skład na silne zespoły. Nim nie da się grać w otwarte karty. Najlepiej cofnąć się i czyhać na kontry. Ale zagrać kiedyś musimy. Wiesz, że to przynajmniej będzie meczyk bez spiny :) btw. co mnie ten Dybala wrukwi i chcę go wywalić, to mi sieknie bramę na miarę zwycięstwa... Muszę częściej chcieć go wywalić :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartbuks 1540 Napisano 7 Listopad 2015 Ale zagrać kiedyś musimy. Wiesz, że to przynajmniej będzie meczyk bez spiny :) Nie no spoko. Może po 15 Magda znów pojedzie do teściów na kilka dni, to wtedy możemy pokopać przy jakimś bourbonie, czy szkockiej. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stMikolaj 838 Napisano 7 Listopad 2015 Popsuli Kurtynę w tej edycji? Lloris >Hart (na lini bramkowej szybki)>Kurtynka (wolny) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mihail1 4 Napisano 7 Listopad 2015 Moja drużyna narodowa, maks 2 liga, co do niej wejde to spadam P.S Jakiego bramkarza prócz neuer polecicie do bundesligi? Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 7 Listopad 2015 Mihail szacun :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mihail1 4 Napisano 7 Listopad 2015 (edytowane) Mihail szacun :)Nie ma rewelacji, ogólnie idzie mi bardzo kiepsko, lepiej było w 15:d tutaj kopie się po głowie. Stosunek meczy 74:49:74 Do 3 ligi chyba każdym składem można dotrzeć ;) Mam zawsze asa w rękawie w postaci karty srebnej, mianowicie kosecki, ma zajebistego speeda i super kiwa od 60 minuty wchodzi i robi gre:d Lewego mam od kilku dni gdy go nie było grał milik a za niego wchodził robak:) Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Edytowane 7 Listopad 2015 przez mihail1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stMikolaj 838 Napisano 7 Listopad 2015 (edytowane) szacun za granie repra :-) Edytowane 7 Listopad 2015 przez stMikolaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 7 Listopad 2015 (edytowane) Ale, że o co cho...? :blink: Edytowane 7 Listopad 2015 przez Sithman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom182 402 Napisano 7 Listopad 2015 Wesoło tam macie na tych Xboxach :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 7 Listopad 2015 (edytowane) Wiesz, jakby to było cykliczne, to bym ich od razu 100 kupił Zaraz jakiś baran z ea stwierdzi, że coins kupuję :wallbash: Edytowane 7 Listopad 2015 przez Sithman 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 7 Listopad 2015 W chwili obecnej nie da się normalnie grać, przeciążone serwy, każdy mecz jak w smole, ilość AIDS wzrosła o 1000%, w weekend wogole grać się nie da, szczególnie po 16 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matinx 561 Napisano 7 Listopad 2015 ja wlasnie przegralem 10 meczow z rzedu. Nie strzelilem 5 karnych na 6. Jest super. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 7 Listopad 2015 W chwili obecnej nie da się normalnie grać, przeciążone serwy, każdy mecz jak w smole, ilość AIDS wzrosła o 1000%, w weekend wogole grać się nie da, szczególnie po 16 To serwery EA, zagrałem 3 mecze i wyłączyłem. Nie da się grać. Lagi, szukanie przeciwnika po kilka minut itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 7 Listopad 2015 ja sie wkurzylem na sklad i wystawilem bpatenga cb i w 20sek poszedl za 190k gdy byl wart max 85,, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Whizzer 276 Napisano 7 Listopad 2015 EA dalej mnie lubi. Paka za 5k: 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 7 Listopad 2015 EA dalej mnie lubi. Paka za 5k: Ale coinsy Cię chyba nie lubią :P 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 7 Listopad 2015 ktos tu ostatnio wrzucal filmik z pass tutorial, ktory polubilem. Ktory to bykl > ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 7 Listopad 2015 Haha na tym lagu takie cyrki się dzieją, np bramkarz wybiega na 20 metr koło autu i zamiast wywalic piłkę to się kładzie jak do rzucenia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach