piachu00 3128 Napisano 8 Listopad 2015 (edytowane) http://www.futbin.com/16/squad/57735 taki skladzik bede mial w czarny piątek. Jak wam się podoba? Nie moge sie doczekac az tym pogram.. Poki co mam.. if krychowiaka! :P Z 85 chem to nie ugrasz nic :) PS Matje i Danilo do wyjazdu, Kiko z bramki też. Rakitic z Iniesta stronami zamień Edytowane 8 Listopad 2015 przez piachu00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
no4b 583 Napisano 8 Listopad 2015 no4bpl dzięki za meczyka i napisze ze następny kolo który fajnie gra super coraz więcej takich znajomych i zapomnę o lidze bo braknie na nią czasu. Dzięki, dobrze bronisz, podpowiesz jak? Gralem Modricem i Rakiticem, obaj sa switeni Rakitic must have, Modric tez spoko ale ta cena.. Ja mam wszystkich 3 i najlepiej z nich gra mi się Iniestą, potem Modriciem, Rakiticiem najmniej. Pewnie dlatego, że dość mało uderzam z dystansu, więc zalet Rakiticia nie mam jak spożytkować. Jak zwykle, warto przetestować wszystkich :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 8 Listopad 2015 Jeszcze szmata albo szmatlawiec, ew szczur aa tak, szmata i szmatlawiec tez. szczurem na slasku nazywamy taki kąsliwy strzal po ziemi ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
no4b 583 Napisano 8 Listopad 2015 Do mnie w czarny piątek przywędruje Neymar, Suarez albo Bale. Myślałem o Naymarze, ale w/g futhead różnice między nim a Konoplyanką są niewielkie, za to Suarez deklasuje Benzemę w statystykach. I mam teraz dylemat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 8 Listopad 2015 no4bpl dzięki za meczyka i napisze ze następny kolo który fajnie gra super coraz więcej takich znajomych i zapomnę o lidze bo braknie na nią czasu. Prawda. Kolejna osoba z forum, z którą zawsze fajnie mi się grało. Normalne mecze nawet w takim crapie jaką była 15. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 8 Listopad 2015 ja bym bral Suareza, jest w gazie co mecz brama ;d 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matinx 561 Napisano 8 Listopad 2015 Z 85 chem to nie ugrasz nic :) PS Matje i Danilo do wyjazdu, Kiko z bramki też. Rakitic z Iniesta stronami zamień Neymar i Messi z podskocza do chemii 7, wiec ugram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evo666 867 Napisano 8 Listopad 2015 Nie wiem jak w innych rejonach polszy ale na slasku hasla typu: - farfocel - babol - kiks - kakałszlag czy taśtaś sa uzywane na porzadku dziennym jesli chodzi o takie "bramki z dupy" ;d Nie wiem jak w innych rejonach... przeca jo synek z familoków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foxter 825 Napisano 8 Listopad 2015 Neymar i Messi z podskocza do chemii 7, wiec ugram. O ile ich wiatr nie zdmuchnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 8 Listopad 2015 aa tak, szmata i szmatlawiec tez. szczurem na slasku nazywamy taki kąsliwy strzal po ziemi ;d Nie tylko u Was ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 8 Listopad 2015 Jak sie wkoorwie to wrzuce Varana tarana z 8 chemii zamiast Metje i zobaczymy co sie stanie... Z tego co widze to Jukezz trzaska CDM na CB czy LW/RW na ST i mu to nie przeszkadza wiec.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 8 Listopad 2015 O ile ich wiatr nie zdmuchnie :) ZIK ZAK i przejdzie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
no4b 583 Napisano 8 Listopad 2015 Jak sie wkoorwie to wrzuce Varana tarana z 8 chemii zamiast Metje i zobaczymy co sie stanie... Z tego co widze to Jukezz trzaska CDM na CB czy LW/RW na ST i mu to nie przeszkadza wiec.. Robiłem w ten weekend 3 podejście do Varane'a i lipa. Szybki i wysoki, tylko co z tego skoro zawsze jest w złym miejscu. Ustawienie to jakaś pomyłka. Dosłownie niewidoczny obrońca, coś niesamowitego. Godin i Mathieu zapieprzają w obronie, widać efekty ich pracy. Jak zmieniam Godina na Varana to czuję się jakbym grał tylko Mathieu w obronie. Spróbuję De Marcosa za Danilo skoro tak chwalicie. Choć Danilo gra mi się dobrze w obronie, przydatny też w ataku, nawet kilka bramek zasadził. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 8 Listopad 2015 Hehe dziwne bo dla mnie Varane to obrońca nr 2 w BBVA zaraz za Ramosem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
no4b 583 Napisano 8 Listopad 2015 Próbowałem go w parze z Mathieu, Godienm i Nacho, niewidoczny. Może miałem pecha i po prostu przeciwnik był dużo lepszy. Choć około 15 spotkań nim zagrałem i po każdym jedynym wrażeniem jakie miałem z jego gry było gdzie jest Varane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matinx 561 Napisano 8 Listopad 2015 Wlasnie obczailem W/R mathieu i varane i chyba jednak zdecyduje sie na duet Pepe/ Godin. Jak obronca maial atak na High, to zawsze cos mi przeszkadzalo.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 8 Listopad 2015 Ja około setki pykłem i złego słowa na Rafała nie mogę powiedzieć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
no4b 583 Napisano 8 Listopad 2015 Prawda. Kolejna osoba z forum, z którą zawsze fajnie mi się grało. Normalne mecze nawet w takim crapie jaką była 15. Dzięki za miłe słowo :) Szkoda, że gramy obecnie na różnych platformach, bo dobrze wspominam nasze mecze późnowieczorne :). Wlasnie obczailem W/R mathieu i varane i chyba jednak zdecyduje sie na duet Pepe/ Godin. Jak obronca maial atak na High, to zawsze cos mi przeszkadzalo.. Pepe nie grałem, Godina bardzo polecam, będzie Pan zadowolony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom182 402 Napisano 8 Listopad 2015 Szukalem jakiegos taniego fitnessu, bo mialem na niego az 9k i stworzylem potwora zlozonego z zolnierzy putina: http://www.futbin.com/16/squad/57697 Ja ppierdziele co to za potwory i kazdy za discard value (doumba 700c na kup teraz XDDDDD). Swietny jest Fernandes, Promes -> jak ktos lubi lewa noge to moze byc tosic. Ogolnie cala pomoc + atak wszyscy z 4/4 za wyjatkiem doumbii 4/3*. Polecam kurewsko bo sa za cene 8 kart fintessu druzynowego a mozna nimi walczyc naawet w 1 lidze ! (3 mecze 2 remisy bramkowe + wygrana). Ja mam taki fitness :) Ten Promes faktycznie dobry na prawej stronie :) http://www.futbin.com/16/build/57854 Turecko rosyjski hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary człowiek 827 Napisano 8 Listopad 2015 U mnie mała rewolucja w składach po tych wszystkich informacjach o piątkach świętach itp. wszystko co miałem najlepszego lata już ma liście .Buduje nisko budżetowe składy i latam nimi az do świąt na awansach już mi nie zależy więc postanowiłem pograć rodakami i wyszło mi coś takiego http://www.futbin.com/16/squad/57859 po 2 meczach ze znajomymi z forum jestem z nich zadowolony choć nie mogę patrzeć na Boenischa i tu muszę znaleźć jakąś alternatywę. Niech ktoś poda jakąś fajną ligę gdzie można za drobniaki złożyć drugi skład odpadają ruskie bo ich nienawidzę i grać nimi nie zamierzam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
O.Tadeusz 810 Napisano 8 Listopad 2015 aa tak, szmata i szmatlawiec tez. szczurem na slasku nazywamy taki kąsliwy strzal po ziemi ;d Ze wzgledu na nazwe, nie mozna bylo zapomniec o zmorze bramkarza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foxter 825 Napisano 8 Listopad 2015 (edytowane) Ja nawet pomysłu na niskobudzetowke nie mam. ^^ Lacazette if, juz w środę ;) Ciekawe z czego dadzą kolejne totw. Kwalifikacje MS? Baraże? Edytowane 8 Listopad 2015 przez Foxter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 8 Listopad 2015 Co do tanich lig: próbował ktoś ligę portugalską? W 14 (krótko grałem) dawała radę, w 15 pamiętam, że na początku grałem nią i jako w sumie debiutant fut dobiłem do 6 ligi. Nani coprawda poszedł do Turcji, ale są Carvalho, Jefferson, Gaitan, Luisao... itd. A pewnie Naniego też da radę jakoś wkomponować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary człowiek 827 Napisano 8 Listopad 2015 Też myślę o tej lidze i przeglądam tamte rejony. Jak przypasi pod moje 4231 to ich biere Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 8 Listopad 2015 Też myślę o tej lidze i przeglądam tamte rejony. Jak przypasi pod moje 4231 to ich biere Jonas albo Slimani na atak :) Obaj mają ify jak lubisz. Slimani widzę killer jeśli chodzi o główki. W 15 sporo goli nim strzeliłem, fajnie chodził. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach