Van der Fck 546 Napisano 29 Październik 2015 ktos ogrywal NIF hulka do pary z witselem i smalnikovem na doczepke ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baku83 511 Napisano 29 Październik 2015 Też tak macie, że jak robicie drugie podejście do danej karty to gra się nią lepiej? Teraz tak mam ze Sturridgem. Costa zaczął mnie irytować, fajny bo nie da się przepchnąć, ale wczoraj tak mnie zdenerwował, że poszedł na listę transferową. Kupiłem Sturridga i w dwóch meczach 3 bramki i 2 asysty, i ogólnie lepsze wrażenie zrobił mimo workrate med w ataku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PESsimist 133 Napisano 29 Październik 2015 Też tak macie, że jak robicie drugie podejście do danej karty to gra się nią lepiej? Teraz tak mam ze Sturridgem. Costa zaczął mnie irytować, fajny bo nie da się przepchnąć, ale wczoraj tak mnie zdenerwował, że poszedł na listę transferową. Kupiłem Sturridga i w dwóch meczach 3 bramki i 2 asysty, i ogólnie lepsze wrażenie zrobił mimo workrate med w ataku. Trafiłeś ze zmianą w formę drużyny. Dlatego przed ostateczną oceną powinno się daną kartą rozegrać większą ilość spotkań. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vkkaaa 217 Napisano 29 Październik 2015 Forum sie naprawiło :o fajnie. IF Ben Arfa mi się zepsuł... na 88 meczy 90 bramek, a w ostatnich 10 meczach pewnie strzelił ze dwie. Kopiąc lekko wolne wysyła piłkę w trybuny, obija słupki i poprzeczki. O co chodzi? pół centymetra paska strzału, a piłka leci kilkanaście metrów ponad bramkę. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary człowiek 827 Napisano 29 Październik 2015 vkkaaa może Ci za dobrze żarło i Ben robi test czy go zostawisz a może powiesz papapa :P też tak nie raz mam i nie wiem czym to jest spowodowane . 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vkkaaa 217 Napisano 29 Październik 2015 (edytowane) Wydaje mi się, że to EA robi mi test Bo takie cyrki jeszcze mi się w meczach nie dzialy w tej fifie, czasami się czuję jakbym zupełnie zapomniał jak się gra... Benowi mówiłem papa, wystawiałem na listę 2x drożej niż aktualnie chodził z nadzieją, że się chłop ogarnie :D Edytowane 29 Październik 2015 przez vkkaaa 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary człowiek 827 Napisano 29 Październik 2015 Ja tak robie Herrera if i skubany uciekł ale pewnie wróci cwaniak ;) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 29 Październik 2015 Wydaje mi się, że to EA robi mi test Bo takie cyrki jeszcze mi się w meczach nie dzialy w tej fifie, czasami się czuję jakbym zupełnie zapomniał jak się gra.. Mam dokładnie to samo. Ostatnie dwa dni to sprint do 6 ligi z 9, po drodze same mistrzostwa. I nagle wczoraj wszystko w plecy, a ja się czułem jakbym pierwszy raz w życiu grał w grę... 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
no4b 583 Napisano 29 Październik 2015 Wczoraj chyba wszyscy mieliśmy gorzej. Wprawdzie nie przegrałem nic, ale wyniki 0:0 3x i 1:0 2x. W ataku byłem dnem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
joseph969 84 Napisano 29 Październik 2015 Wczoraj chyba wszyscy mieliśmy gorzej. Wprawdzie nie przegrałem nic, ale wyniki 0:0 3x i 1:0 2x. W ataku byłem dnem. Ja wczoraj 5-3-0 i zwyciestwo 7 ligi. Goscie ze srebrnymi skladami lub tureckimi po 2:0 wychodzili. Cavani 11 meczy 11 goli rzeznik. Varane i Matieu nie do przejscia. Aha i mecz zycia gdzie w 14 ani w 15 nic takeigo sie nie zdarzyło. 2:0 dla mnie po 10 minutach po 2 minutach 2:2 pozniej czerwo dla mnie i 3:2, potem karny dla mnie i 3:3. Strzały 12/15 gosc mega a Ruffier u mnie wyciagal takei rzezczy ze gosc płakał 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 29 Październik 2015 Chcecie super odbierać? Proszę. Niech ktoś to sprawdzi i opiszę. Ps. cytujcie moje posty jak co bo mi tapatalk wysyła alert że coś się dzieje B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Portable49 10 Napisano 29 Październik 2015 Awansował em do 3 ligi bez radnych spadków i z 6 mistrzostwami . Ale w niej już siedzę 3 sezon na utrzymaniu i dalej nie daje rady . 3 liga to jak narazie mój poziom tej gry słabo :/ ktoś jakiś sparing ? Portable49 zapraszać ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 29 Październik 2015 Ja pierwszy raz awansowałem do 5 ligi, w debiucie dostałem 0:3 i nie miałem wiele do powiedzenia :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starvin 44 Napisano 29 Październik 2015 Ja aktualnie gram BBVA w 2 lidze i mam 8 tytulow ;) jak ktos chetny to zagram wieczorem - magent19R20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 29 Październik 2015 Chcecie super odbierać? Proszę. tapatalk_1446120509733.png Niech ktoś to sprawdzi i opiszę. Ps. cytujcie moje posty jak co bo mi tapatalk wysyła alert że coś się dzieje B-) Niech ktoś kto jest przy konsoli to sprawdzi bo ja będę dopiero wieczorem.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxyM 1769 Napisano 29 Październik 2015 (edytowane) VdF. Cholera, ma to sens jak patrzę na to co czasem wyprawia przeciwnik. Wczoraj mecze dramat na 6 w 5 byłem zdecydowanie lepszy ale jedna kontra murzynem i gol... Stały scenariusz. Niezliczona ilość słupków, poprzeczek i zestrzelonych gołębi... Z 4 ligi nic, chyba 6 przywitam. W ogóle u mnie za każdym razem to wygląda tak w wyższych ligach... 1 lub 2 pierwsze mecze, tłukę przeciwnika... Kolejne 3-4 to albo mega skill jako oponent albo dramat w rozgrywaniu... I ostatnie 2, znów wersja pierwsza... Widocznie tak musi być, by były emocje. Ibra trafił w kryzys, przemęczenie sezonem i niedzielę, godzinę 12 ze świecącym słońcem. Kawał gracza ale cholernie trudno z CHM, mając jego nie mam kasy na CAM/CM L., i drużynę muszę przemeblować, co mi się nie podoba i niestety chyba oddam do sklepu. Edytowane 29 Październik 2015 przez MaxyM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malix7 476 Napisano 29 Październik 2015 Dajta to na Polski język :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vkkaaa 217 Napisano 29 Październik 2015 To co wrzuciłeś może działać, tak jak auto-obrona z tą taktyką... Jeszcze podobno jest sposób na bronienie karnych -> robiąc którąś z animacji - taniec, czy coś... bramkarz sam wybroni strzał, który leci trochę obok niego/nad nim. Gdzie normalnie bramkarz położyłby się z płaczem po strzale 10cm od niego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 29 Październik 2015 (edytowane) Uczyć się języków obcych! Jakbyś grał gdyby nie było szpaka i kolegów w fifie, hm?! B-) niech Maxym to przełoży bo on z angielskiego jest biegły. Dajcie znać czy działa!! Chodzi o to, że presujesz przeciwnika obrońca z wciśnietym O. Nie klikasz tylko cały czas trzymasz starając odciąć mu drogę do twojej bramki. Wtedy obrońca znajdzie ten moment i odbierze piłkę Edytowane 29 Październik 2015 przez Van der Fck 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 29 Październik 2015 (edytowane) Uczyć się języków obcych! Jakbyś grał gdyby nie było szpaka i kolegów w fifie, hm?! B-) niech Maxym to przełoży bo on z angielskiego jest biegły. Dajcie znać czy działa!! Chodzi o to, że presujesz przeciwnika obrońca z wciśnietym O. Nie klikasz tylko cały czas trzymasz starając odciąć mu drogę do twojej bramki. Wtedy obrońca znajdzie ten moment i odbierze piłkę Ciesz się młody, że dane Ci się uczyć języków obcych, bo nam niektórym kazali ruskiego i żadnej alternatywy nie mieliśmy. Władza tak kazała, a innych uczyć się zabraniała. Dziś to nie problem nadrobić, ale wiesz jako to jest... ;) Coś mi się wydaje po tym opisie, że wczoraj właśnie tak ze mną grali. Mega pressing odczuwałem i przeciwnik "przyklejał się" i doskakiwał do moich do skutku, aż piłkę odebrał. Trzeba będzie potestować. p.s. wiecie, że jak nie traficie wślizgiem i szybko jeszcze raz wciśniecie przycisk odpowiadający za wślizg, to nasz piłkarz szybko zrywa się na nogi? Nie leżą już jak deski i nie pływają na tyłkach. Edytowane 29 Październik 2015 przez Sithman 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PESsimist 133 Napisano 29 Październik 2015 (edytowane) Ibra trafił w kryzys, przemęczenie sezonem i niedzielę, godzinę 12 ze świecącym słońcem. Kawał gracza ale cholernie trudno z CHM, mając jego nie mam kasy na CAM/CM L., i drużynę muszę przemeblować, co mi się nie podoba i niestety chyba oddam do sklepu. Max ja Ci się bardzo dziwię. Ile ten Ibra Cię kosztował? Pewnie mógłbyś mieć za tę cenę killera Sukera oraz jakiegoś kota na CAM typu Rui Costa. Pytanie... do czego dążysz? Masz jakiś pomysł na drużynę? Jeśli chodzi o obronę, to ja kryję blisko manualnie manewrując obrońcą, by nie spóźnić się i zastawić drogę przeciwnikowi. W 90% ludzie są przewidywalni i bez problemu da się przewidzieć ich ruch. Edytowane 29 Październik 2015 przez PESsimist Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxyM 1769 Napisano 29 Październik 2015 Nie leżą już jak deski. Nie leżą jak Trałka - się mówi. :D Max ja Ci się bardzo dziwię. Ile ten Ibra Cię kosztował? Pewnie mógłbyś mieć za tę cenę killera Sukera oraz jakiegoś kota na CAM typu Rui Costa. Pytanie... do czego dążysz? Masz jakiś pomysł na drużynę? Mam... Siła, Agresja, i skakanie do gardła. Ibra pasował mi do koncepcji ale po pierwsze... -Work Rates - On świetnie by się odnajdował na CAM/CF - ale tutaj CHM leży i kwiczy. Skład mam fajnie zbudowany, S., może potwierdzić... Chłopaki mordują na boisku. Brakuje mi po prostu 2 ogniw, by wszystko chodziło tak jak chcę i szukam. Ibra ze swoją siłą i agresją, teoretycznie był tym czego szukałem... Ale przez niego muszę zmienić 2-3 piłkarzy, a tego nie chcę. Jego balans wiedziałem, że będzie problemem i jest - no nic nie może być perfekcyjne. On jakby miał H/L i większy balans - to byłby jak Pele he he. Ale niestety nie na mój styl gry - ja jak rozgrywam piłkę - MUSZĘ mieć SC w przodzie... Tym bardziej, że Tevezik ma H/H i popiernicza po całym boisku i musi mieć kompana z H/L. Sprzedam Szweda i mam dylemat - latający holender czy 2-3 słabszych graczy z L. Cholernie chciałbym pograć B., ale on ma też M/L i jako SC będzie mnie wkurzał, do tego słaba wytrzymałość. Zaraz to ogarnę... Ja wiem czego chcę i wiem jak w teorii ma to chodzić dlatego szukam ale trudno mi znaleźć te dwa cholerne brakujące ogniwa. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malix7 476 Napisano 29 Październik 2015 Uczyć się języków obcych! Jakbyś grał gdyby nie było szpaka i kolegów w fifie, hm?! B-) niech Maxym to przełoży bo on z angielskiego jest biegły. Dajcie znać czy działa!! Chodzi o to, że presujesz przeciwnika obrońca z wciśnietym O. Nie klikasz tylko cały czas trzymasz starając odciąć mu drogę do twojej bramki. Wtedy obrońca znajdzie ten moment i odbierze piłkę Czyli coś jak stary system obrony? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 29 Październik 2015 Dokładnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 29 Październik 2015 Z lepszym graczem ten system nie dziala, bo zniszczy cie - wystarczy kilka podan, by wyciagnac obrone/pomoc i zrobic dziruy w formacji a to wiadomo jak sie konczy. Kombinujecie zamiast bronic manualnie... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach