Sithman 3250 Napisano 29 Październik 2015 (edytowane) 2200fp. Paczki za 7.5k To jak u dilerów narkotyków - dostałeś "na spróbowanie", żebyś chciał więcej i więcej... :P Raz się żyje - Bergkamp In. Nie zbierasz na Gullita? Ja zachorowałem na niego po dokładnej analizie karty. Chyba największy potwór w tej edycji fut. Tylko drogi jak cholera. Edytowane 29 Październik 2015 przez Sithman 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsarov 282 Napisano 29 Październik 2015 To jak u dilerów narkotyków - dostałeś "na spróbowanie", żebyś chciał więcej i więcej... :P Nie zbierasz na Gullita? Ja zachorowałem na niego po dokładnej analizie karty. Chyba największy potwór w tej edycji fut. Tylko drogi jak cholera. Ja zbieram na Weaha, ale na razie po niezbyt udanych próbach z Butragueno i Kluivertem postanowiłem sprawdzić Stoichkova. Pierwsze próby napawają sporym optymizmem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 29 Październik 2015 IF Sterling = gowno 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxyM 1769 Napisano 29 Październik 2015 Zrobiłem z B., fresha jak sprzeda się za zawyżoną, to sprzedam Pogbę i będzie Weah (robię minę obmyślonego szatańskiego planu). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_drobny 89 Napisano 29 Październik 2015 tak czytam o tych legendach.. Suker, Stoichkov.. wkurw**am się, że nie ma ich na PS4 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartbuks 1540 Napisano 29 Październik 2015 tak czytam o tych legendach.. Suker, Stoichkov.. wkurw**am się, że nie ma ich na PS4 :( Też mieliśmy ten problem, więc zamieniliśmy ps4 na XO. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_drobny 89 Napisano 29 Październik 2015 Też mieliśmy ten problem, więc zamieniliśmy ps4 na XO. tego akurat nie zrobię, za duży sentyment do marki mam.. ..ale wkurw pozostanie.. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PESsimist 133 Napisano 29 Październik 2015 IF Sterling = gowno Tak podejrzewałem. tak czytam o tych legendach.. Suker, Stoichkov.. wkurw**am się, że nie ma ich na PS4 Niestety dla użytkowników PlayStation Electronic Arts musi mieć "tłustą" umowę z Microsoftem. Legendy w Fifa są fajne, ale nie mniej sexy jest EA Access. Kilka dobrych gier mam dzięki niemu, których normalnie bym nie kupił. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 29 Październik 2015 No przecież nie zmienię konsoli dla paru piłkarzy, którzy po 3 meczach przestaną wychodzić na pozycję i strzelać. Bez przesady B-) 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_drobny 89 Napisano 29 Październik 2015 Ktoś testował Lacazette? Chciałem go wrzucić do składu z BPL Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 29 Październik 2015 No przecież nie zmienię konsoli dla paru piłkarzy, którzy po 3 meczach przestaną wychodzić na pozycję i strzelać. Bez przesady B-) tja, zeby chociaz jeszcze coinsy na te legendy miec :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 29 Październik 2015 (edytowane) Tja, Bart napisał ironicznie a teraz dwie strony będzie o tym... To jeszcze wbijcie w to, że fp są tańsze Edytowane 29 Październik 2015 przez Sithman 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malix7 476 Napisano 29 Październik 2015 Czy ktoś ogarnięty mi wytłumaczy dlaczego od 3 tygodni nie mogę złapać żadnej okazji na markecie? czyżby ab aż tak wyłapywało szybko że nawet na konsoli mi się nie wyświetla? Kużwa tylko 100k mi brakuje do celu i można powiedzieć że aż 100k od tygodnia stoję w miejscu z zarobkiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 29 Październik 2015 Kup te 100k coins i tyle. IF Martial to jest człowiek zagadka niby ma worki high/med ale gość w 8 meczach przy piłce był może trzy razy - on chyba w okolicach szatni się ustawia. Kiepska karta. IF Sterling gdyby był na lw RW był by dobry bo do wolnych nie należy, ale w środku pola jest tak słaby, że trzeba uważać żeby sęp go nie porwał :( wywalone w błoto coins Yaya toure - tutaj nie ma zawodu, gra jak grać powinien jajature, polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary człowiek 827 Napisano 29 Październik 2015 A jak myślisz Piachu w ustawieniu 4231 na cofniętym camie będzie dla niego dobrą pozycją Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malix7 476 Napisano 29 Październik 2015 A po ile chodzi 100k ? :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 29 Październik 2015 A po ile chodzi 100k ? :-) Dla mnie to kupowanie coins to jakieś totalne zawracanie dupy obecnie. I co 10 kart trzeba wystawić, żeby kupić śmieszne 100k? Czyli w ogóle najpierw trzeba mieć te 10 kart z maksymalną 10k na zmarnowanie, a potem wydać realne pieniądze (na allegro widzę, że nie małe) na 100k coins, które conajwyżej na waciki wystarczy. Licząc się z banem od EA za... 100k coins :shok: Jeśli zamysł był taki, żeby zniechęcić do kupowania coins, to ze mną się udało ;) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malix7 476 Napisano 29 Październik 2015 Już chyba lepiej kupić fp i liczyć na drop Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PESsimist 133 Napisano 29 Październik 2015 (edytowane) Zrobiłem z B., fresha jak sprzeda się za zawyżoną, to sprzedam Pogbę i będzie Weah (robię minę obmyślonego szatańskiego planu). Max kup kuźwa tego Sheringhama do 235k. Zawiedzie Cię, to go sprzedasz. Zwrócę Ci 10%, które stracisz chcąc go szybko sprzedać. Tylko go wypróbuj. Niska cena w Fifa nie przekreśla karty. Edytowane 29 Październik 2015 przez PESsimist Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 29 Październik 2015 Ze mną też. Nie wydaje na tą wersję ani złotówki. I tak jestem już 219 zika w dupsko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxyM 1769 Napisano 29 Październik 2015 Max kup kuźwa tego Sheringhama do 235k. Zawiedzie Cię, to go sprzedasz. Zwrócę Ci 10%, które stracisz chcąc go szybko sprzedać. Tylko go wypróbuj. Niska cena w Fifa nie przekreśla karty. Ja to wiem :D , kupię ale chwilowo kryzys po zakupie B. - pogram dziadem dziś wieczorem jak mi nie podejdzie to wymienię na S.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michau24 33 Napisano 29 Październik 2015 A po ile chodzi 100k ? :-) Tylko nie kupuj na podstawowym koncie, bo prosisz się o bana. Mój znajomy RAZ kupił 10k coins na Allegro i 4 letnie konto zbanowane od razu, pomimo tego iż zgodnie z regulaminem najpierw jest ostrzeżenie, a dopiero potem ban. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 29 Październik 2015 (edytowane) Już chyba lepiej kupić fp i liczyć na drop Jedno i drugie gówno warte. Ale przy obecnych cenach coins, to serio wolę fp. Po prostu nie szastać pointsami i wydać na paczki gdzie są sami zawodnicy. Wtedy chociaż jakaś szansa jest. Jeszcze co do coins: jak mam się narazić na bana, to wolałbym od razu kupić parę baniek, zamiast 10 czy 100k. Tyle, że przy widełkach jakoś tego nie widzę. Karty marnować? W życiu. No chyba, że ktoś bogaty w ify, których nie chce, a za max nie schodzą. Edytowane 29 Październik 2015 przez Sithman 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PESsimist 133 Napisano 29 Październik 2015 Dla mnie to kupowanie coins to jakieś totalne zawracanie dupy obecnie. I co 10 kart trzeba wystawić, żeby kupić śmieszne 100k? Czyli w ogóle najpierw trzeba mieć te 10 kart z maksymalną 10k na zmarnowanie, a potem wydać realne pieniądze (na allegro widzę, że nie małe) na 100k coins, które conajwyżej na waciki wystarczy. Licząc się z banem od EA za... 100k coins :shok: Jeśli zamysł był taki, żeby zniechęcić do kupowania coins, to ze mną się udało ;) 10 brązowych kart tego samego zawodnika po 200 coins za sztukę. Każda wystawiona z inną ceną. Przy zakupie zaznaczasz opcję jeden zawodnik wiele kart. Kilka minut. Chyba dłużej schodzi na kupowaniu FP ;) Nikogo do niczego nie namawiam. Osobiście brzydzę się kupowaniem coins. To niemoralne i nieetyczne. Uważam, że właściwiej (niekoniecznie mądrzej) jest dać się wyruchać EA kupując FP, za które dostanie się całe NIC. Jedynie konfrontuję wyobrażenia kolegi z rzeczywistością. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 29 Październik 2015 (edytowane) 10 brązowych kart tego samego zawodnika po 200 coins za sztukę. Każda wystawiona z inną ceną. Przy zakupie zaznaczasz opcję jeden zawodnik wiele kart. Kilka minut. Chyba dłużej schodzi na kupowaniu FP ;) Nikogo do niczego nie namawiam. Osobiście brzydzę się kupowaniem coins. To niemoralne i nieetyczne. Uważam, że właściwiej (niekoniecznie mądrzej) jest dać się wyruchać EA kupując FP, za które dostanie się całe NIC. Jedynie konfrontuję wyobrażenia kolegi z rzeczywistością. Pozdrawiam Ja rozumiem ten mechanizm, ale to dla mnie nadal jest zawracanie dupy i gra nie warta świeczki. 10 kart, najpierw kup, potem wystaw, napisz do kupującego... sorry jestem nie normalny, ale fp szybciej się kupuje. W tym czasie już bym mecz zagrał... Poza tym za 10 brązowych to kwota nadal mizerna. Zresztą fp już raczej też nie kupię, bo jedyna dobrze dropnięta paczka była za coinsy. Zostalo mi trochę i oszczędzam na jakieś sensowne paki. Edytowane 29 Październik 2015 przez Sithman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach