SkibaPL 1851 Napisano 9 Listopad 2015 Ja żadnej paki nie dostałam, same coinsy w ilości 500 i 1000 !!! nie sadzilem ze jakas kobieta gra w futa :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 9 Listopad 2015 Kopernik też była kobietą! :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 9 Listopad 2015 Ta kobieta niejednego tutaj z 3 w plecy by odprawila się B-) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 9 Listopad 2015 Nie strasz nie strasz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
O.Tadeusz 810 Napisano 9 Listopad 2015 nie sadzilem ze jakas kobieta gra w futa Ta kobieta niejednego tutaj z 3 w plecy by odprawila się B-)Mamy nowa wage panowie 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baczek867 247 Napisano 9 Listopad 2015 Pobiera się aktualizacja 1.03 właśnie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malix7 476 Napisano 9 Listopad 2015 (edytowane) W futa gra się kobietami to i kobiety w to grają, nie raz słyszałem jak Szpakowski mówił ukarał piłkarkę żółtą kartką :) W patchu mogli by wyj.. mgłe z boiska od której zaćmy można dostać, i wkońcu poprawili by podanie jak któryś z naszych piłkarzy jest na spalonym to nie ważne gdzie chcę podać zawsze poda do tego na spalonym :) Edytowane 9 Listopad 2015 przez Malix7 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary człowiek 827 Napisano 9 Listopad 2015 Panowie a Obraniaka nie ma w tej grze wysyłam mu powołanie a on nie odbiera . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
joseph969 84 Napisano 9 Listopad 2015 Co oni tam wyprawiają... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foxter 825 Napisano 9 Listopad 2015 (edytowane) Troche zjebal ten patałach 1.03 wystawianie kondycji itp. ;) Edytowane 9 Listopad 2015 przez Foxter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 9 Listopad 2015 Jedyny plus tego patcha to 3cie stroje Romy lol.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matinx 561 Napisano 9 Listopad 2015 Co oni tam wyprawiają... Typ te gole to chyba na amatorze strzela. Fife street niech sobie wlaczy 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starvin 44 Napisano 9 Listopad 2015 Jak Benzema sie sprawdza? zastanawiam sie nad kumpnem drugiego napastika z BBVA a mam juz Martineza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 9 Listopad 2015 Przecież to mecze na kompa na nowicjuszu :p Typ te gole to chyba na amatorze strzela. Fife street niech sobie wlaczy Otóż to Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
no4b 583 Napisano 9 Listopad 2015 Jak Benzema sie sprawdza? zastanawiam sie nad kumpnem drugiego napastika z BBVA a mam juz Martineza Mam obu, w głównym składzie gra Benzema, w fitnessie Martinez. To trochę inni gracze, Martinez dużo bardziej pracuje i w obronie i w ataku. Za to Benzema ma sporo lepsze uderzenie i z bliska i z daleka, częściej można mu podać w kluczowym momencie, bo bardziej trzyma się pozycji środkowego napastnika. Rozegrać z nim też można, bo podaje przyzwocie. Sporo zwinniejszy od Martineza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary człowiek 827 Napisano 9 Listopad 2015 Ja raz trafiłem takiego kiwacza i byłem pod wrażeniem fakt ze miał PiachoRonalda :P Messiego i innych podobnych dziadów .Skończyło się w 1 połowie jak mnie pamięć nie myli 4-0 ale w drugiej poszła defensywa plus konterka i Bony ustrzelił hattricka .końcowy wynik 5-3 więc i tak byłem z siebie dumny :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 9 Listopad 2015 To jest pikuś, jak nawet byś przejął piłkę kimś kto nie jest na spalonym, to i tak gwizdnie spalonego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom182 402 Napisano 9 Listopad 2015 Typ te gole to chyba na amatorze strzela. Fife street niech sobie wlaczy Co nie zmienia faktu, że koleś ma opanowane tricki ! Jak je uskutecznia w samym np. FUTcie to już inna bajka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 9 Listopad 2015 Panowie a Obraniaka nie ma w tej grze wysyłam mu powołanie a on nie odbiera . Nie ma ligi Izraelskiej, to nie ma Obraniaka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 9 Listopad 2015 Idzta mnie z tym Obraniakiem. Maciej Gajos in Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary człowiek 827 Napisano 9 Listopad 2015 Spróbuj Wolskiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malix7 476 Napisano 9 Listopad 2015 Troche zjebal ten patałach 1.03 wystawianie kondycji itp. ;) Masz rację jeśli chodzi o karty jednorazowe to przechlapane teraz będzię tak jak w 15-tce 100 kart wystawiałem i kląłem pod nosem aż miło, dobrze że narazie jeszcze jest web app Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 9 Listopad 2015 Idzta mnie z tym Obraniakiem. Nigdy gościa nie lubiłem, więc nawet nie wiedziałem że gra w Maccabi Hajfa. Że go tam w ogóle chcieli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geble 195 Napisano 9 Listopad 2015 A cóż takiego wprowadza 1.03 do handlu jednorazówkami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom182 402 Napisano 9 Listopad 2015 Idzta mnie z tym Obraniakiem. Maciej Gajos in Jest szans a na IF w środę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach