tomekagu 25 Napisano 1 Styczeń 2014 No może ;) myślałem poprostu że jest to kwestia ustawienia czegoś jeszcze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono87 171 Napisano 2 Styczeń 2014 Było kilka sytuacji w tym meczu, ale miałem wsparcie kumpla ze snajperką na żurawiu hehe Zobaczcie ile dostał punktów za zaznaczanie przeciwników :D 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YouTookMyCookie 41 Napisano 10 Styczeń 2014 http://www.youtube.com/watch?v=94h9FpdPwE8&list=UUIxbxbOp6HT5BNoqic9iBkg&feature=share Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 10 Styczeń 2014 bf4 15lvl, nowa życiówka szturmowcem 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzanas 3 Napisano 11 Styczeń 2014 to i ja pochwale się swoim wyczynem :-)https://www.youtube.com/watch?v=5doGtrcE7Tw&feature=youtube_gdata_player Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 11 Styczeń 2014 Sporo przypadku w tym bylo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariollo 3 Napisano 12 Styczeń 2014 Czy można w jakiś sposób wysyłać filmiki bezpośrednio na youtube? W jaki sposób ewentualnie to z facebooka najłatwiej zgrać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 13 Styczeń 2014 Czy można w jakiś sposób wysyłać filmiki bezpośrednio na youtube? W jaki sposób ewentualnie to z facebooka najłatwiej zgrać? nie da sie bezposrednio. Najpierw na facebooka i potem w przegladarce sciagasz wtyczke w pozwalajaca pobierac filmy z facebooka. Na Chrome jest to np. video dowload helper Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 23 Styczeń 2014 Wam też tak ciemno czasami nagrywa? Rozumiem, że w grze była noc, ale bez przesady? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 23 Styczeń 2014 U mnie widno jak w dzień,sprawdzałem BF4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 31 Styczeń 2014 Dominacja - Sztorm, 7-killstreak 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazikosky 270 Napisano 31 Styczeń 2014 (edytowane) Edytowane 1 Luty 2014 przez kazikosky 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lijon 74 Napisano 2 Luty 2014 (edytowane) Czterech jednym granatem ? Nieźle. Mi weszło 5 :) Edit - już działa :) Edytowane 2 Luty 2014 przez Lijon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 2 Luty 2014 Da się jakoś wrzucić filmik pomijając FB i Twitter? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 2 Luty 2014 Na chwile obecna nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 2 Luty 2014 (edytowane) nie rozumiem, pograłem dziś trochę, chciałem udostępnić dwa filmiki. Klikam raz przycisk share myślę, że zapisało ostatnie 15 minut, teraz sprawdzam i nic nie ma Chociaż screena dam z TDM: ;) Albo wiadomość ok kolegi z przeciwnego teamu (mnie rozbawiała ;) ) Edytowane 2 Luty 2014 przez matispidi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 3 Luty 2014 Ja zawsze robię tak, że wciskam przycisk share, aż wyskoczy mi ten panel wysyłania. Biorę "upload video" czy jakoś tak, potem konsola przetwarza filmik, a następnie cofam do gry i w wolnym czasie uploaduje. W ten sposób jeszcze nigdy nie straciłem wideo, które chciałem zapisać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 4 Luty 2014 Kilka filmików ode mnie, nic specjalnego, raczej frajda z możliwości nagrywania i wrzucenia :) BF4 i Double Kosa Killzone i zajście od tyłu Killzone i ubicie granatem (wtedy zabicie granatem dwóch to było dla mnie coś, początki same) 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awierone 64 Napisano 4 Luty 2014 (edytowane) ładnie ;] tu 2 ładne buły niosąc tubę ;] Edytowane 5 Luty 2014 przez awierone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 8 Luty 2014 Polecam grę z widokiem z kokpitu + head tracking. Gra nabiera nowego wymiaru i dopiero teraz zaczyna bić klimatem bitwy powietrznej! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 9 Luty 2014 Poranny meczyk na kaca :) Nie jest to może jakieś szczególne osiągnięcie ale przynajmniej raz PS zapisał mi film jak chciałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strawfake 0 Napisano 13 Luty 2014 (edytowane) Tyle się mówi o tym, że nie ma w co grać na PS4. Moja odpowiedź: WOB WOB WOB http://www.youtube.com/watch?v=UEBoyoKbXdg Edytowane 13 Luty 2014 przez strawfake Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazikosky 270 Napisano 15 Luty 2014 (edytowane) NIEZNISZCZALNY PRZEZ DUZE Ń Czasami az rece opadaja Edytowane 17 Luty 2014 przez kazikosky 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 23 Luty 2014 IŁ-2 Sturmovik. Można powiedzieć, że to skrzydlata śmierć. Jeden samolot może wygrać bitwę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 23 Luty 2014 (edytowane) Smalec w nawiązaniu do twego posta masz moje spostrzeżenie ;) w temacie War Thunder: http://www.ps3site.pl/forum/topic/77890-war-thunder/?p=967506 Edytowane 23 Luty 2014 przez DigitalMan_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach