Kolos28 550 Napisano 2 Październik 2015 Warto do tych propozycji dodać The Last of Us Remastered. SGS 5 + CM12.1 + TT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 2 Październik 2015 W Soulsach fabuła jest ukryta w opisach przedmiotów. Na zewnątrz jej totalnie nie ma. Trzeba czytać między wierszami z tego co się tam dzieje i dużo zapamiętać by potem poskładać wszystko do kupy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciek1027 10 Napisano 2 Październik 2015 siemka, aktualnie nie posiadam żadnej gry na multi. widze ze w ps store jest aktualnie promocja na bf4. gra warta ceny? graja jeszcze ludzie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawekrz 14 Napisano 2 Październik 2015 w bf4 ciągle grają ludzie. i wyjdą jeszcze darmowe mapy (przynajmniej dwie). operacje nocne już wyszły za darmo :) BF4 to wg mnie najlepsza gra multi teraz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 3 Październik 2015 (edytowane) Co radzicie NBA 2k16 czy NBA Live 16? :) Edytowane 3 Październik 2015 przez Kolos28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 3 Październik 2015 2k to JEDYNY słuszny wybór w kwestii kosza! Nie zastanawiaj się. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 3 Październik 2015 Dzięki, właśnie wróciłem ze sklepu z NBA 2k16 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 4 Październik 2015 (edytowane) Panowie czy warto kupić gry Zaginięcie Ethana Cartera i Everybady gone to the rapture? Gry dosyć krótkie, ale jak historia w nich jest ciekawa to w sumie i dosyć wysoka cena nie jest przeszkodą. Generalnie to szukam takich gier jednostrzałowych. Przechodzę i nie wracam. Edytowane 4 Październik 2015 przez Frost Prime Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 4 Październik 2015 Panowie czy warto kupić gry Zaginięcie Ethana Cartera i Everybady gone to the rapture? Gry dosyć krótkie, ale jak historia w nich jest ciekawa to w sumie i dosyć wysoka cena nie jest przeszkodą. Generalnie to szukam takich gier jednostrzałowych. Przechodzę i nie wracam. Jeśli nie przeszkadza Ci gameplay oparty o chodzenie, zwiedzanie i słuchanie/oglądanie, to Everybody gone to the Rapture polecam jak najbardziej. Historia jest ciekawa, ale podana w bardzo oszczędnej formie - jako dialogi "duchów", nagrania radiu czy rozmowy telefonicznie. Do tego niezła oprawa graficzna i dźwiękowa, i klimat - duszny i tajemniczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi915 173 Napisano 6 Październik 2015 Mad max, zabawa na 30-50h Chyba jak lecisz fabułę na szybko...robiąc zadania poboczne, wyzwania, czy Platynę - 70 godzin jak nic. Gra 2015 jak dla mnie, zaraz po W3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevin00 6 Napisano 8 Październik 2015 Planuję znowu kupić ps4 i jakieś 6 gier na start. Dlatego pytanie co wybrać? Grałem w destiny, fife, gta Na pewno wezmę bloodborne i dragon age, jakieś 4 propozycje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 8 Październik 2015 Killzone Shadow Fall, Infamous z dodatkiem, Wiedźmin 3... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 8 Październik 2015 No to ja proponuję Tobie: NBA 2k16 Mad Max Until Dawn Project Cars Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
graqzu 188 Napisano 8 Październik 2015 Obowiązkowo Wiedźmin 3 i Bloodborne Opcjonalnie Dragon Age:I, MGSV:PP (moim zdaniem gra bardzo dobra jednak nie dla każdego), Unti Dawn, ostatnia sobie dopisz w zaleznosci jaki gatunek lubisz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xtomashx 37 Napisano 8 Październik 2015 Driveclub :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 8 Październik 2015 Planuję znowu kupić ps4 i jakieś 6 gier na start. Dlatego pytanie co wybrać? Grałem w destiny, fife, gta Na pewno wezmę bloodborne i dragon age, jakieś 4 propozycje? Obowiązkowo Batman: Arkham Knight, Transistor, Metal Gear Solid 5, Resident Evil HD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 8 Październik 2015 Według mnie to kupuj gry, które wychodzą tylko na PlayStation bo w sumie to jak masz np grać w np COD czy jakikolwiek inny multoplatformowy tytuł to w sumie konsola nie ma znaczenia. Siłą konsoli są jej exy i to bierz w pierwszej kolejności. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevin00 6 Napisano 9 Październik 2015 Jakoś nie lubię grać na pc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 9 Październik 2015 (edytowane) @up Każdy lubi co innego, jedni FPS, inni Horrory inni RPG itp. Może inaczej napiszę Tobie co ja posiadam i dlaczego polecam. a więc: FIFA 16 - dla mnie ta gra posiada wszystko czego nie posiada PES (licencję, FUT, aktualne składy, polski komentator, coraz lepszy gameplay, dużo lepszy niż w poprzednich wersjach, dobrą oprawę audio oraz niezła oprawę wizualną, która jest sporo lepsza niż w PES 2016 ). NBA 2k16 - zawsze wolałem koszykówkę od piłki nożnej, jeśli chodzi o gameplay, oprawę audio wizualną to FIFA 16 jest bardzo biedna, tutaj czuć feeling jaki towarzyszy podczas oglądania prawdziwego meczu, animację, dźwięki na boisku, publiczność, komentator to coś nie osiągalnego dla FIFA. Do tego inteligencja zawodników, którzy na prawdę "myślą, żyją" Jednym słowem jest to prawdziwa symulacja koszykówki! Tak na prawdę to moją wiodącą dyscypliną są sztuki walki (już 20 lat trenuję, niestety nie uznaję gier o tej tematyce dlatego nie posiadam UFC na konsoli choć czynnie związany jestem z MMA). Bloodborne - dla mnie każdy kto ma tą konsolę musi posiadać ten tytuł, choć nie jest on dla każdego. Potrafi bardzo zezłościć ale przyciąga jak nałóg. Project Cars - najlepsze wyścigi jak dla mnie, prawdziwy symulator wyścigów, oprawa audio wizualna naturalna i świetna. Until Dawn - najlepszy horror jaki jest dostępny na PS4. To my kierujemy losem naszych bohaterów. Każda decyzja ma znaczenie. Graficznie świetna, gameplay cudowny, napięcie do końca gry! Mad Max - nie no po prostu moje klimaty, gra mega wciąga i nie nudzi, grafika świetna, gameplay również, dźwięk na najwyższym poziomie, dla mnie dużo lepszy tytuł niż Batman Arkham Knight. The Last of Us Remastered - po prostu świetna gra pod każdym względem! Tyle ode mnie :) Edytowane 9 Październik 2015 przez Kolos28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 9 Październik 2015 Ja się waham pomiędzy Bloodborne a Destiny. Grałem w Destiny na ps3, ale tylko solo bo miałem problemy z netem. Ale teraz jest już ok, a dodatek podobno całkiem sporo wnosi do gry. Bloodborne z kolei wiem, że ma dostać dodatek i pewnie będzie jakieś pudełkowe wydanie. Kwestia tego ile w tym wypadku wniesie dodatek i czy warto na niego czekać :) Co byście bardziej polecali z tych dwóch gier? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevin00 6 Napisano 9 Październik 2015 Jak dla mnie Destiny było super zabawą:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuldi82 384 Napisano 9 Październik 2015 Ja się waham pomiędzy Bloodborne a Destiny. Grałem w Destiny na ps3, ale tylko solo bo miałem problemy z netem. Ale teraz jest już ok, a dodatek podobno całkiem sporo wnosi do gry. Bloodborne z kolei wiem, że ma dostać dodatek i pewnie będzie jakieś pudełkowe wydanie. Kwestia tego ile w tym wypadku wniesie dodatek i czy warto na niego czekać :) Co byście bardziej polecali z tych dwóch gier? Destiny to swietna gra ale tylko i wylacznie jak masz ekipe do grania,w innym przypadku sobie odpusc.Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7047D przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevin00 6 Napisano 9 Październik 2015 A ja się nie zgodzę, bez ekipy też go czeka z 60h świetnej zabawy za cenę dużo niższą od bloodborna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 9 Październik 2015 Cenowo nie ma jakiejś znaczącej różnicy między tymi tytułami. Destiny Legendary widziałem najtaniej za 209 a Bloodborne w sklepie lokalnym nowa zafoliowana 189. To inne pytanie - dużo ludzi gra w Destiny? Jeżeli tak, to i ze znalezieniem ekipy nie powinno być jakiegoś większego problemu, bo pewnie będzie więcej osób, które będą teraz zaczynać karierę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevin00 6 Napisano 9 Październik 2015 Jest problem ze znalezieniem ekipy bo nie zrobili normalnego matchmakingu tylko prehistoryczny syf, gdyby nie to to gra byłaby doskonała. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach