Flinston 11 Napisano 25 Grudzień 2013 Czy trine 2 dużo się różni między ps3 a ps4? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pony o))) 46 Napisano 25 Grudzień 2013 dodatkowy długi rozdział w grze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chris de la Rosa 76 Napisano 25 Grudzień 2013 Ja ograłem już wszystkie "duże" tytuły aktualnie dostępne na PS4 i powiem tak... fps to tylko Battlefield 4, gra sportowa - nba 2k14... gra która będzie dawać fun i będzie odprężająca - Knack... te 3 tytuły moim zdaniem są warte wydania pieniędzy... reszta albo średnia albo słaba... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sew 118 Napisano 27 Grudzień 2013 Podobnie jak kolega wyżej zastanawiam się nad kolejną grą na PS4 i również jakoś za Asasynem nie szaleję chociaż recenzję są przekonujące ale w tego NFS'a też bym pograł, efekciarskie wyścigi zawsze robią robotę. Jakieś rady ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
creatinfreak 81 Napisano 29 Grudzień 2013 Jakoś nie przepadałem za serią assasyna,ale jak zacząłem grać to....warto! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 29 Grudzień 2013 Obie gry są bardzo dobre, ja wole wyścigi na przykład. Pooglądaj filmiki na youtube i sam zdecyduj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelk 43 Napisano 29 Grudzień 2013 Podobnie jak kolega wyżej zastanawiam się nad kolejną grą na PS4 i również jakoś za Asasynem nie szaleję chociaż recenzję są przekonujące ale w tego NFS'a też bym pograł, efekciarskie wyścigi zawsze robią robotę. Jakieś rady ?AC - posiadam i jestem bardzo zadowolony. Jest tam tak dużo do zrobienia, że gra wystarczy Ci na bardzo długo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lxmario-_-PL 0 Napisano 29 Grudzień 2013 (edytowane) witam - mam takie pytanie, nie grając nidgy wcześniej w żadną z częsci Assassin's Creed'a bedę zadowolony z tej ostatniej dostępnej części na PS4 ? - pozdrawiam Edytowane 29 Grudzień 2013 przez lxmario-_-PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 29 Grudzień 2013 (edytowane) Będziesz,sam załatwiłem koledzę który gra pierwszy raz i zachwyca się nad grą,jednak wątek fabularny na końcu jest jakby urwany,pozostawiając niedosyt. Dla mnie to już 6 część i mimo świetnych walk morskich mnie osobiście nudzi biorąc pod uwagę,że ubisoft wszędzie robi teraz podobny schemat patrz.Far Cry 3 i wydaje mi się ze watch dogs będzie to samo,czyli pkt widokowe itp itd. Edytowane 29 Grudzień 2013 przez Siudak83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Winter 23 Napisano 31 Grudzień 2013 Fife 14 kup. Polecam, gra w full hd, ładna murawa, trybuny, widać postęp ogólnie względem 13 na ps3. Takie smaczki jak np "boye" podające piłkę w trakcie meczu, więcej zawodników wyskakuje do piłki podczas stałych fragmentów. Zgadza się. Kolega przywiózł do mnie wersję z Xboxa 360 i odpaliłem demko Fify 14 na PS4 i różnicę widać - całkiem inna gra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 1 Styczeń 2014 Co wybrać z tej styczniowej wyprzedaży? Zastanawiam się nad Dante's Inferno i Dragon Age?:F Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beardo0 236 Napisano 1 Styczeń 2014 (edytowane) Fifa 14 czy BF4? Zalezy mi na wieczornym relaksie przy piwie i pizzy oraz na milym spedzeniu czasu. Edytowane 1 Styczeń 2014 przez beardo0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartexXx20 144 Napisano 1 Styczeń 2014 Witajcie. Ja mam podobne pytanie co wyżej. Jak wygląda gra w BF4 oraz w Fifie 14 online? Da się grać? Dużo błędów? -> w tych grach tylko online mnie interesuje. Druga sprawa czy warto brać NBA 2k14? Trochę poczytałem i podobno też dużo błędów z serverami, które uniemożliwiają grę w jakikolwiek tryb. Jak się mają te sprawy w tych grach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adasiulko 140 Napisano 1 Styczeń 2014 Mam obie, ale BF4 dopiero uczę się i nie wypowiem się, bo ja nie widzę tych wszystkich błędów. O FIFIE mogę powiedzieć parę słów, meczy zagrałem ok 60-70, tylko online. Kod sieciowy stabilny, gra się dobrze, konsolę mam podłączoną kablem, lagi miałem w maks 5 meczach. Większość meczy w ramach sezonu w pucharach. Grałem zespołami od 2* do 5*. Jeśli ktoś jest dobrym graczem to może i będzie się relaksował przy tej grze, jednak jeśli jest graczem średnim lub słabym to z uwagi na błędy gry może być o to trudno. 95% przeciwników powiela schemat prostopadła piłka na skrzydło i wrzutka (szczytem było jak grałem z jakąś lamą, która wyszła środkiem pola sam na sam, podała na skrzydło żeby zaraz wrzucić). Rzut rożny to w rękach wytrawnego gracza jest prawie rzut karny. Wrzutki i strzały głową są przegięte, coś jak w edycji 11, tam też gra wyglądała podobnie jak w 14. Część gra też od razu z obrony prostopadłą, coś jak w PESie 2013. Mistrzem nie jestem, ale zachowanie zawodników w obronie często przyprawia mnie o palpitacje serca. Nie wolno trzymać pressingu non stop bo zmienianie zawodników następuje tak szybko, że jak nie zauważysz zmiany to wybiegasz obrońcą i jest dziura. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 1 Styczeń 2014 W bf4 da sie grac, z kazdym patchem jest lepiej 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andryush 48 Napisano 1 Styczeń 2014 Imo BF4 - znudzi się bieganie i strzelanie, masz czołgi, samoloty, helikoptery.FIFA może mocno wkurzać ze względu na opisane powyżej schematy. BF4 będzie bardziej relaksujący. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 5 Styczeń 2014 Ograł ktoś Doki-Doki i Motherload? Nie wiem czy się opłaca kupować :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 5 Styczeń 2014 Doki-Doki - mi bardzo odpowiada. Oprawa graficzna - infantylna jak dla 5 latka. Sama rozgrywka - przynieś, podaj, pozamiataj - czyli gra składa się z krótkich questów. Dużo psycho testów i kojarzenie. Można się dowiedzieć ciekawych rzeczy o własnym charakterze. Polecam pobrać demo na PS3 lub Vita i przetestować samemu lub pooglądać gdzieś gameplaye. Motherload - widziałem gameplay - pomimo multi nie podeszło mi jakoś jako gra za którą miał bym dać powyżej kilkunastu złotych :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomkos1234 0 Napisano 5 Styczeń 2014 panowie chcialbym kupić pod ps 3 swoje: Battlefield 4 GTA V Gran turismo 6 Assasians creed black flag Hitman Absolution Ewentualnie: Far Cry 3 Crysis 1,2,3 NBA 2k13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 5 Styczeń 2014 panowie chcialbym kupić pod ps 3 swoje: Battlefield 4 GTA V Gran turismo 6 Assasians creed black flag Hitman Absolution Ewentualnie: Far Cry 3 Crysis 1,2,3 NBA 2k13 .? To kup 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomkos1234 0 Napisano 5 Styczeń 2014 .? To kup mam na myśli co jest bezsensownym zakupem sori zapomnialem dopisać D: Co warto z tych gier kupic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrian1132 0 Napisano 5 Styczeń 2014 Uncharted 1 2 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 5 Styczeń 2014 panowie chcialbym kupić pod ps 3 swoje: Battlefield 4 GTA V Gran turismo 6 Assasians creed black flag Hitman Absolution Ewentualnie: Far Cry 3 Crysis 1,2,3 NBA 2k13 A ja tak na szybko zapytam, czy to nie jest czasem dział PS4?? :P Może warto posta zamieścić w dziale PS3... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drozda 1 Napisano 6 Styczeń 2014 To jest dzial poswiecony gra PS4 jest dzial w PS3 po co zasmiecamy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 6 Styczeń 2014 Więc tak, trochę już ogralem więc tez się wypowiem. Zaznaczam, ze gram tylko singla, we wszystko poza FIFA. Ghosts i Battlefield 4 ukończyłem na najwyższym poziomie. Lepiej gralo się w CoD. Moze grafa ciut gorsza, ale gra jest dluzsza, daje większy fun i nie sypia sie save. FIFA jak to FIFA, najlepiej gra sie we 2,ale w pojedynkę też daje rade. Jedyna gra którą zostawiam:) NFS męczę od wczoraj, nawet nawet. W sumie jedyne wyścigi, więc nie ma wyboru zbytnio... Dziś zacznę Killzone, wiec za jakiś czas też cos porownam:) No i w drodze jest Knack, wiec każdy rodzaj gier wypróbuję. Poki co, na razie najlepiej bawilem się przy Ghosts :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach