Susmed 0 Napisano 21 Maj 2014 Wolfenstein jest w wersji kinowej - napisy PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakosusz 169 Napisano 22 Maj 2014 (edytowane) A ja mam takie pytanie czy jak kupie bf3 premium na ps3 to przejdzie tez mi ono na bf4 na ps4? Bo posiadam obie konsole. Bf3 premium na ps3 kosztuje razem z gra 100 zl a sama premka 200 w pss mozna taki myk zrobić i zadziała? Edytowane 22 Maj 2014 przez sakosusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 23 Maj 2014 A ja mam takie pytanie czy jak kupie bf3 premium na ps3 to przejdzie tez mi ono na bf4 na ps4? Bo posiadam obie konsole. Bf3 premium na ps3 kosztuje razem z gra 100 zl a sama premka 200 w pss mozna taki myk zrobić i zadziała?premium z bf3 nie przejdzie na premium bf4 na ps4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakosusz 169 Napisano 23 Maj 2014 Czyli za każdym razem trzeba kupowac premium jak wyjdzie nowa gra? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 23 Maj 2014 Nie wystarczy raz kupic premium i ma sie je dozywotnio na wszystkie gry i kolejne generacje konsol * * a tak poważnie. Premium z bf4 na ps3 bedzie tez dzialac dla bf4 na ps4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Starh 230 Napisano 23 Maj 2014 Polecam transistor :) Po prostu magiczna gra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MonaVieDiament80 0 Napisano 25 Maj 2014 Czyli za każdym razem trzeba kupowac premium jak wyjdzie nowa gra? No raczej mozna kontynuować premium .. najlepiej roczna aktywacja konta i mieć z głowy problemy z dostępem. ... pi za tym dobre złącze i zasiadasz za sterami swojego ulubionego pada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kciukers 0 Napisano 27 Maj 2014 warto fife 14 wziąć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
euro 22 Napisano 27 Maj 2014 Ja tyram od tygodnia i jestem mega zadowolony z zakupu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
messinho 4 Napisano 27 Maj 2014 Od kilku miesięcy gram naprzemiennie albo w Fifę lub NBA 2k14. Teraz chciałbym kupić coś innego - co nie pozwoli oderwać się od konsoli na długie godziny. Myślałem o Watch Dogs, ale z recenzji czytam że jest monotonna. Polecicie coś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 27 Maj 2014 Jak lubisz rozgrywkę multi, to CoD:Ghost albo Killzone:Shadow Fall. Tego ostatniego, można wyrwać za dość przystepną cenę (35-50zł) na Alledrogo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 28 Maj 2014 Pokaż mi aukcje za 35 zł wraz z przesyłką.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 28 Maj 2014 Aukcja którą wygrałem. I zawsze możesz odebrać osobiście, ale to już zależy od sprzedającego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
messinho 4 Napisano 28 Maj 2014 (edytowane) A co z trójki: Tomb Raider, AC IV czy inFAMOUS byście wybrali? Edytowane 28 Maj 2014 przez messinho Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 28 Maj 2014 Wszystkie te gry są dobre - ciężko się zdecydować... Ale wybrałbym w takiej kolejności: AC IV, InFamous, Tomb Raider... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 28 Maj 2014 AC4 jest z nich najdłuższy pod względem single player. Ma Klasyczny Multiplayer i coś jakby Co-Op (tryb Wataha). InFamous nie ma Multi i bardzo krótkiego singla. Przejdziesz szybko 2 razy w kilka dni, wbijesz platynę i puścisz grę dalej. Tomb Raider ma wartką akcję i nie zdąży się znudzić. Chyba jest dłuższy niż Infamous, Multi też ma ;) Wszystkie trzy gry mi się podobały i moim zdaniem są warte ogrania. Infamous miałem pożyczony i bym go nie kupił ponownie. Tomb Raider dostałęm na PS3 w Plusie. AC4 leży sobie na półce i czasem wracam do multi w tej grze bo lubię ta serię ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MonaVieDiament80 0 Napisano 28 Maj 2014 A jak wam się gra w Red Alert 3 na konsoli ? Mi osobiście się wydaje że ta gra powinna być wyłącznie na peceta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 8 Czerwiec 2014 Opłaca się wydać ciężko zarobione pieniądze na Watch Dogs? Czy kupić tańszego Thiefa? inFamous mnie jakoś nie jara. Może poczekam na zniżkę WD? W końcu tytuł dość szybko powinien iść w dół. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 8 Czerwiec 2014 Thief jest słabiutki, nie postarali sie niestety. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 8 Czerwiec 2014 WD skończyłem. Warto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drozda 1 Napisano 8 Czerwiec 2014 tez skonczylem wd polecam bardzo dawno mnie gra tak nie wciagla :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KIELiCH 2 Napisano 8 Czerwiec 2014 WD bdb gra. Na 8 spokojnie. Jakbym miał na siłę porównać to słabsza od GTA 5 (ale bawię się równie dobrze) ale lepsza od Sleeping Dogs czy tym bardziej od Saints Row. To moja subiektywna opinia. Jeśli ktoś lubi sandboxy i serię Splinter Cell (2 ostatnie części) to gra powinna się podobać. Polecam grę i witam Forum. Pierwszy pościk :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Achilles 22 Napisano 8 Czerwiec 2014 Jak ktoś się zastanawia w co się pobawić do premiery gry na którą czeka, polecam Rayman Legends. Nie jestem zagorzałym fanem platformówek, lecz czasami coś zarzucę. Jak odpaliłem Raymana, kopara mi opadła. Długa i zajefajna zabawa z piękną grafiką i świetnym dźwiękiem. Do tego wymagające i urozmaicone lokacje. Cieszy mnie też masa wyzwań w których można zmierzyć się z wynikami znajomych i innych graczy z całego świata. Polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BogitoX 62 Napisano 13 Czerwiec 2014 (edytowane) Panowie! BF4 czy KillZone? Ważna jest dla mnie grafika i multiplayer . Słyszę, że KZ to puste serwery i nie jest to gra dla noobow a ja jestem fps - owym noobem , z 2 zaś strony słyszę, że BF4 nie grywalny online. Panowie jak to tym jest? Która grę wybrać? Edytowane 13 Czerwiec 2014 przez BogitoX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciek1422 42 Napisano 13 Czerwiec 2014 Bierz BF4, na początku był nie grywalny online, ale teraz już jest ok :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach