bany® 907 Napisano 3 Marzec 2014 Odnosnie 2 Headsetow na USB na jednej konsoli to jest to mozliwe tylko trzeba jeden z nich aktywowac na innym koncie(sprawdzalem). Idac tym tokiem rozumowania mozna odpalic tyle headsetow ile kont konsoli? ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 3 Marzec 2014 Bany, a ile masz portów USB w konsoli? ...a tak na poważnie to jest przygotowanie pod osobny głos i obraz dla 2 graczy na jednym TV ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cUbOnZU 15 Napisano 4 Marzec 2014 Witam, Poszukuję słuchawek do Playstation 4 z małymi wymaganiami jak poniżej ; 1.Muszą być bezprzewodowe 2.przyzwoity dźwięk 3. koniecznie z mikrofonem, żeby działał przyzwoicie 4. KWOTA jaką mogę przeznaczyć to 100-150 zł Polecicie coś ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 4 Marzec 2014 Bezprzewodow za tą kwotę? Chyba ci się coś pomliło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dr_NO 21 Napisano 4 Marzec 2014 Witam, Poszukuję słuchawek do Playstation 4 z małymi wymaganiami jak poniżej ; 1.Muszą być bezprzewodowe 2.przyzwoity dźwięk 3. koniecznie z mikrofonem, żeby działał przyzwoicie 4. KWOTA jaką mogę przeznaczyć to 100-150 zł Polecicie coś ? Takie rzeczy TYLKO w kosmosie. Albo na rynku Chińskim. A jeżeli znajdziesz takie, to podziel się z nami informacją ;) Na serio bez ~300zł nawet nie masz za bardzo co szukać bezprzewodowych słuchawek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cUbOnZU 15 Napisano 4 Marzec 2014 w takim razie co proponujecie ? :) Czy te słuchawki jak poniżej będą dobre, czy jest lepsza jakas alternatywa ? playstation.strefamarek.allegro.pl/sony-ps4-wireless-stereo-headset-2-0.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 4 Marzec 2014 Zadając takie pytanie nawet nie przeczytałeś tego tematu w którym piszesz. Masz w nim pełno propozycji oraz dyskusji które lepsze, które gorsze, za ile i gdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuldi82 384 Napisano 4 Marzec 2014 w takim razie co proponujecie ? :) Czy te słuchawki jak poniżej będą dobre, czy jest lepsza jakas alternatywa ? playstation.strefamarek.allegro.pl/sony-ps4-wireless-stereo-headset-2-0.html Wystarczy przeczytać parę stron wstecz, pojawia się kilka nazw słuchawek, wystarczyło sprawdzić, poza tym wujek google też może pomóc, nie jestem specem i znawcą ale nawet ja to wiem, że za 100 - 150 zł to słuchawek się nie kupi, chyba że za 150 zł uda Ci się wyrwać pierwszy model słuchawek sony (oczywiście używany) - choć wątpię. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cUbOnZU 15 Napisano 4 Marzec 2014 przeglądałem ostatnie strony i nie ma napisanych żadnych nazw słuchawek, po to jest forum żeby zapytać. ale zamiast pomóc to wolicie sobie nabić posty ze zwróceniem uwagi... żal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 4 Marzec 2014 ...i po raz dziesiąty wpisywać to samo bo ci się nie chce przeczytać tematu? ...i kto tu sobie nabija posty? Weź się za czytanie tematu i wtedy pytaj o konkrety. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 4 Marzec 2014 Ostatnie 3 strony są o nich, są dobre, choć jest lepsza alternatywa (pulse elite) ale jeszcze droższa. Za 150 to tylko na kablu wpinane do pada, pc-towe z odpowiednim konwerterem lub gotowe do telefonów tabletów (Np. Nokia coloud) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 4 Marzec 2014 Ostatnie 3 strony są o nich, są dobre, choć jest lepsza alternatywa (pulse elite) ale jeszcze droższa. Za 150 to tylko na kablu wpinane do pada, pc-towe z odpowiednim konwerterem lub gotowe do telefonów tabletów (Np. Nokia coloud) lepsza alternatywa :D . Nie wywołuj wilka z lasu głosząc subiektywne opinie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cUbOnZU 15 Napisano 4 Marzec 2014 Te GOLDy są spoko, ale czemu tylko na 1 rok gwarancją ? idzie gdzieś indziej wyrwać ale z ustawową 2 letnią gwarancją ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 4 Marzec 2014 Ustawową masz wszędzie. Sony daje rok a drugi masz ustawowo od sklepu w którym kupiłeś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuldi82 384 Napisano 4 Marzec 2014 przeglądałem ostatnie strony i nie ma napisanych żadnych nazw słuchawek, po to jest forum żeby zapytać. ale zamiast pomóc to wolicie sobie nabić posty ze zwróceniem uwagi... żal Nikt tu sobie postów nie nabija, forum jest oczywiście po to by pomagać ale trochę własnej inicjatywy również jest mile widziane, nie mówię, że masz czytać temat od pierwszej strony, ale chociaż kilkanaście stron wstecz jakbyś przeczytał to nic by Ci się takiego nie stało złego a jedynie byś miał lepszą wiedzę. Wtedy orientowałbyś się w nazwach i mógłbyś zapytać o coś konkretniejszego a nie tak na dzień dobry - za tyle chcę słuchawki, napiszcie mi jakie. Nie dziw się jak ktoś albo Ci da mały wykład albo Cie opierdzieli. Poza tym tak ciężko w google najpierw wybadać grunt, dowiedzieć się jakie są słuchawki a potem pytać konkretnie, chociaż podejrzewam, że większość rzeczy związanych z danym typem słuchawek (powiedzmy tymi najpopularniejszymi na ps3, ps4) jest na forum i wystarczy przeczytać temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 5 Marzec 2014 mam maly problem z goldami w imprezie bardzo slabo mnie slychac podczas gry w bf4. W ustawieniach dalem zestaw sluchawkowy na maxa i chyba troche pomoglo ale niewiele. podczas rozmowy na skype bezprzewodowo jest wszystko ok. Mam jeszcze HS logitecha i na nim slychac mnie o wiele lepiej w partychacie. I teraz nie wiem czy kombinowac na 2 Headsety, Ten z logitecha do mic a Gold na audio czy moze Istnieje jakies inne rozwiazanie? Moze osoby majace poprzednie HSy sony moga cos doradzic? (Resetowalem ustawienia HS przez app, probowalem na surround, bez surround, na roznych glosnosciach sidetone, chatu i dzwieku) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 5 Marzec 2014 Tutaj masz mikro w słuchawce więc trzeba się liczyć z tym, że będzie minimalnie gorzej niż jak masz mikro przy gębie, tak jak w tym pierwszym modelu, gdzie był wysuwany. Na chwilę obecną nie ma opcji jakiejkolwiek zmiany, chyba że w tej aplikacji coś jest, ale wątpię. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 6 Marzec 2014 poresetowalem wszystkie ustawienia jeszcza raz i juz dziala.Posiadajac 2 headsety na USB mozna stworzyc impreze miedzy dwoma userami na jednej konsoli i grac w gry na splitscreenie z partychatem (2 mikrofony dzialaja) mozna tez dodawac komentarz kogos podczas streamowania czy chociazby sprawdzic jak slysza nas inni gracze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keny 0 Napisano 6 Marzec 2014 Takie pytanie! Czy istnieje jakas przejściówka ze słuchawek z mikrofonem Ps4 na PC? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 6 Marzec 2014 Takie pytanie! Czy istnieje jakas przejściówka ze słuchawek z mikrofonem Ps4 na PC? Chyba pytanie jest skonstruowane źle albo ja już głupieję. Nigdy nie widziałem przejściówki z USB na USB ... chyba że chodzi ci o przedłużacz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keny 0 Napisano 6 Marzec 2014 z USB na USB? Chodzi mi o Jack 3,5 wkładany do konrolera! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 6 Marzec 2014 to nie są słuchawki tylko słuchawka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keny 0 Napisano 6 Marzec 2014 to nie są słuchawki tylko słuchawka :) kuźwa słuchawki z mikrofonem! a nie to coś z zestawu! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valchall 141 Napisano 6 Marzec 2014 Nie wiem czy dobrze rozumuje ale może koledze chodzi o to, że na PC mamy osobne jack na dźwięk i mikrofon a na PS4 wejście na padzie jest pojedyncze. Jeśli kolega ma to na myśli to odpowiedź brzmi tak, jest taka przejściówka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 6 Marzec 2014 ale jakie słuchawki?? Gold/Pulse itp? przecież one są na USB. wkładasz dongla do PC i działają. albo zadawaj jasne pytania albo będziemy prowadzić takie bezsensowne wymiany zdań... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach