cwir 12843 Napisano 28 Wrzesień 2014 ja chyba raz straciłem, ani razu nie strzeliłem. a gram po kilkanaście meczy dziennie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LonsFenomenoo 160 Napisano 28 Wrzesień 2014 (edytowane) Jak pojawiły sie te doniesienia to zostały szybko wyśmiane, mimo,ze padły z ust byłego deva Fifa, a dzis juz Pesa ;) Wyszło, ze gość miał racje. VIVA Pro Evo, VIVA Konami :) http://www.vg247.com/2014/08/29/fifa-15-like-ping-pong-says-pes-2015-dev/ ;) Edytowane 28 Wrzesień 2014 przez LonsFenomenoo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jedraz 11 Napisano 28 Wrzesień 2014 a ja jako fan Fify. bo w pesa nie gralem nigdy...:) powiem tylko ze tym razem PES niszczy fife w tym roku, bez porownania. jakby jeszcze mieli chociaz podobne tryby ah Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LonsFenomenoo 160 Napisano 28 Wrzesień 2014 Maja :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 28 Wrzesień 2014 Mi się w Fife dobrze gra jednak niektóre błędy strasznie irytują i faktycznie PES w tym roku może wygrać. Chętnie bym go sprawdził już na premierę ale wychodzi w złym okresie (tuż przed GTA V). Może to i dobrze bo będę znał pierwsze opinie graczy. Jeśli w styczniu okaże się że jest bardzo dobry to kupuje nawet dla samej Ligi Mistrzów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pezlwh 93 Napisano 29 Wrzesień 2014 Ograłem demko, co mnie troche niepokoii to to, że bramkarze często wypluwają gałe przed siebię i można dobić do pustej bramki. Strzały na plus, czuć, że leci petarda, a nie te kapiszony z fify. Napewno jeszcze wiele się musze nauczyć po 6 latach odpoczynku od PESa ale w tym roku jestem z grą konami po tym co EA zaserwowało ... Bedzie ciężko się przestawić bo nawyki z pingpongu siędzą mi we krwi , kamera też troche dziwna ale to napewno da się ustawić :P To co kolega wyżej napisał. Piachu00 = Fifa.Szacunek za rzetelną ocenę a nie gimbusowe wpisy i sztuczną napinkę. Cieszy fakt że nawet zagorzali fani Fify od lat doceniają to co zaserwowało KONAMI. Dla mnie wybór w tym roku jest też raczej prosty, zwłaszcza że nie jaram mnie otoczka, UT i inne tryby. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malix7 476 Napisano 29 Wrzesień 2014 Panowie a powiedzcie czy tylko ja nie mogę się przyzwyczaić do proporcji zawodników czy ktoś tez to dostrzega, zawodnicy są jacyś niscy i grubi i czasami mi si ę wydaję że za dużą głowe mają :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 29 Wrzesień 2014 tylko ty :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DAK 27 Napisano 29 Wrzesień 2014 Ależ ten PES jest zajebisty. Jeśli nie spieprzą fulla, to będzie dla mnie osobiście GOTY. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Liquid_Snake 122 Napisano 29 Wrzesień 2014 @up Zdecydowanie zajebisty. Ja jestem nakręcony jak szczerbaty na suchary. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 29 Wrzesień 2014 Ależ ten PES jest zajebisty. Jeśli nie spieprzą fulla, to będzie dla mnie osobiście GOTY.Na nazywanie GOTY trochę za wczas. Tym bardziej że nie było finalnej wersji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 29 Wrzesień 2014 dlaczego on tego nie kopnął w okno ... :shok: w końcu się uda... Your browser does not support HTML5 video. Please update your browser to view this media content. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LonsFenomenoo 160 Napisano 29 Wrzesień 2014 (edytowane) Panowie a powiedzcie czy tylko ja nie mogę się przyzwyczaić do proporcji zawodników czy ktoś tez to dostrzega, zawodnicy są jacyś niscy i grubi i czasami mi si ę wydaję że za dużą głowe mają :) Modele zawodników w Pes 2015 to mistrzostwo świata. Każdy piłkarz z kamery wide ma inną sylwetkę. Dodać do tego balans ciała jaki piłkarz wykonuje i jest niebo w gębie. Po prostu jesteś przyzwyczajony do modeli zawodników od EA, gdzie każdy piłkarz z kamery wide wygląda prawie identycznie. Do tego piłkarze prezentują się tragicznie, szczególnie przy zbliżeniach. Dramat. Jakieś kukły z barami kulturysty ;) Koszmar. Edytowane 29 Wrzesień 2014 przez LonsFenomenoo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 29 Wrzesień 2014 Dla mnie sylwetki w PESie też wyglądają dość dziwnie ale to pewnie tak jak mówisz kwestia ogrania i przyzwyczajenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malix7 476 Napisano 29 Wrzesień 2014 (edytowane) Muszę pokombinować z ustawieniami kamery, może coś będzie lepiej z tymi sylwetkami bo jak narazie to mi to strasznie przeszkadza :) Bale to wygląda jak grube dziecko z dużą głową :) Na zbliżeniach nie mam tego wrażenia ale jak jest normalny widok z daleka to jakoś dziwnie, mój syn powiedział nawet że przypomina mu to grę z pegasusa :) Edytowane 29 Wrzesień 2014 przez Malix7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LonsFenomenoo 160 Napisano 29 Wrzesień 2014 Najlepsze ustawienia kamery według mnie to 0-6-default :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QbxGamerHD 126 Napisano 29 Wrzesień 2014 Ja tylko mam nadzieję, że w pełnej wersji bramkarze przestaną się bać piłki która leci prosto na nich, bo poza tym jest super. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 29 Wrzesień 2014 mój syn powiedział nawet że przypomina mu to grę z pegasusa :) dude, ile Ty masz lat jak twój syn gry z pegasusa pamięta??? :shok: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 29 Wrzesień 2014 W końcu prawdziwy Old Boy na forum :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malix7 476 Napisano 29 Wrzesień 2014 Ej nie przesadzajcie :) 37 lat mam dopiero 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LonsFenomenoo 160 Napisano 29 Wrzesień 2014 3 latka starszy ode mnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 29 Wrzesień 2014 dude, ile Ty masz lat jak twój syn gry z pegasusa pamięta??? :shok:Jak ktoś ma gry to na pegazusie i teraz zagra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arboos 85 Napisano 29 Wrzesień 2014 Widzę, że beton sceny PES ma się dobrze... Ciekawe czy za 20 lat, kiedy już FIFA upadnie, też będziemy zagrywać się w serię PES :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torpedoem 142 Napisano 29 Wrzesień 2014 A po co ma upadac? Zdrowa konkurencja jest pozyteczna dla wszystkich, wiec lepiej zeby jej przybywalo niz ubywalo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DrakoPL 62 Napisano 29 Wrzesień 2014 Pograłem dziś przeciwko Atletico.Masakra jakaś.... Oni na super star przez 80% gry klepią na swoim 30 metrze.... Słabo to jest zrobione....Musze czekać na online bo inaczej lipa.. Przy strzałach na advance trzeba czekac sekunde aż odda strzał ,także bez sensu to jest... Ogólnie każdy mecz inny i aż chce się grać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach