MAG 14 Napisano 7 Listopad 2014 Fakt, trafiają się lagi, jak w każdej grze, ale mimo wszystko gra jest mega szybka i to lubię ! http://youtu.be/DQiQJrDKtZE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boryso 3 Napisano 8 Listopad 2014 Witam, czy angielska wersja posiada polskie menu?Ponawiam pytanie. Jeśli ktoś ma wersję ANG proszę o info. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gnom 75 Napisano 8 Listopad 2014 Nie posiada, tylko ang i ang napisy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 8 Listopad 2014 Macie może problem z zaproszeniami? Nie możemy ze znajomym nawzajem się zaprosić, ale jak ktoś inny zaprosi nas oboje to wszytko jest ok.Pewnie cos nie tak z nat'em macie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laska 23 Napisano 8 Listopad 2014 (edytowane) Prograłem wczoraj kilka godzin w nocy i wszystko smiga jak myślałem. Brak problemów z Natem, brak lagów (bardzo żadko takie, które zakłócają rozgrywke). Gra jest mega szybka a to w niej uwielbiam,tworzenie postaci z BO super(nie grałem w BO). W singla grałem tylko kilkanaście minut( pochłonął mnie multi) ale widowiskowosc i filmowosc to jest to co w codach najlepsze. Multi tylko dla ludzi lubiących bardzo szybka rozgrywke z niezłym refleksem. Edytowane 8 Listopad 2014 przez laska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
retikulum18 3 Napisano 8 Listopad 2014 Lag compensation wkurza niemiłosiernie. Pomimo tego gra jest satysfakcjonująca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielbas 17 Napisano 8 Listopad 2014 Czy to ten lag compensation odpowiada za to ze raz mam wyniki 3.0 a raz 0.3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 8 Listopad 2014 To jest zbyt złożone żeby jednoznacznie stwierdzić.Może być lag,utrata pakietów,wysoki ping,zablokowane porty,jakieś inne urzadzenie może zakłócić sygnał Wi-Fi jeżeli używasz internetu bezprzewodowo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielbas 17 Napisano 8 Listopad 2014 Bywa to niezwykle frustrujące :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 8 Listopad 2014 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 8 Listopad 2014 Kampania na ile starcza 2 godziny czy krocej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laska 23 Napisano 9 Listopad 2014 Kampania na ile starcza 2 godziny czy krocej? 7-8h normal. nie wiem jak na wyższym poziomie trudności Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukEEE 0 Napisano 9 Listopad 2014 gra typu mózg off i do przodu :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Okulista 69 Napisano 9 Listopad 2014 (edytowane) Dlaczego raz się gra fajnie a raz jest wkurw?Dopóki nie dadzą dedykow zamiast śmiesznego p2p będziemy zmuszeni na takie akcje.Nie rozumiem dlaczego nie możemy mieć chociaż wyboru serweru np EU tylko musimy grac z ciaparuchami,hamburgerami ;/ Edytowane 9 Listopad 2014 przez Okulista Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master_Zbi 1 Napisano 9 Listopad 2014 Dlaczego raz się gra fajnie a raz jest wkurw?Dopóki nie dadzą dedykow zamiast śmiesznego p2p będziemy zmuszeni na takie akcje.Nie rozumiem dlaczego nie możemy mieć chociaż wyboru serweru np EU tylko musimy grac z ciaparuchami,hamburgerami ;/Mam podobne odczucia, lagów nie ma ale lag compensation psuje multi po całości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BuRRRza 18 Napisano 9 Listopad 2014 @up panowie pierwszy raz w CoD ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 9 Listopad 2014 To nie chodzi o pierwszy raz w CoD. Ja grałem w każdą część ale w tej lag jest o wiele większy i bardziej w ku...cy niż w każdej innej części. I odrazu uprzedzam tu nie chodzi o skilla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master_Zbi 1 Napisano 9 Listopad 2014 @up panowie pierwszy raz w CoD ?Hmm no raczej nie bo ograłem wszystkie od czasów MW 2 no i jeszcze takiej lipy nie było Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BuRRRza 18 Napisano 9 Listopad 2014 Przebija nawet tego laga compensation z Ghosts ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BUTCHER991 10 Napisano 9 Listopad 2014 Przedstawiam wam Trophy, a przede wszystkim chciałem zapytać, czy już ktoś przeszedł poziom 3 ? Na jakiej mapie jest najłatwiej i czy jest ktoś chętny do przejścia full tych poziomów? :) https://www.youtube.com/watch?v=LLMWVgvlkjI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mati91 23 Napisano 9 Listopad 2014 Udało mi się wbić 163. Możemy pograć razem wysłałem zaproszenie na psn. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Okulista 69 Napisano 10 Listopad 2014 (edytowane) 98 runda na tier 3 i jakis error wyskoczył :/ Podczas rund dostałem kolejna paczkę w której mogła być maska zombie :/ Mam klatę,exo,buty,nakolanniki i rękawiczki.Przez 10 min nie można było się połączyć.W tej chwili wszystko śmiga ale nie zaliczyło mi ani rund ani nie nie mam tej paczki.Wkurw niemiłosierny. Ogólnie exo jest łatwe.Wystarczy miejsce z dwoma wejściami i ogarnia się wszystko.Po trzecim przewrocie mapy zaczyna nużyc. Myślałem ze jutro zasiądę do Riot a tu lipa.Musze grac od nowa. Edytowane 10 Listopad 2014 przez Okulista Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master_Zbi 1 Napisano 10 Listopad 2014 Przebija nawet tego laga compensation z Ghosts ?Hmm z tego co pamietam to nie było aż tak źle jak teraz, wszystko zależy od tego do jakiego lobby cię wrzuci. Ja narazie odpuszczam multi i czekam na patch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spike1314 47 Napisano 10 Listopad 2014 98 runda na tier 3 i jakis error wyskoczył :/ Podczas rund dostałem kolejna paczkę w której mogła być maska zombie :/ Mam klatę,exo,buty,nakolanniki i rękawiczki.Przez 10 min nie można było się połączyć.W tej chwili wszystko śmiga ale nie zaliczyło mi ani rund ani nie nie mam tej paczki.Wkurw niemiłosierny. Ogólnie exo jest łatwe.Wystarczy miejsce z dwoma wejściami i ogarnia się wszystko.Po trzecim przewrocie mapy zaczyna nużyc. Myślałem ze jutro zasiądę do Riot a tu lipa.Musze grac od nowa. Możesz napisać o co chodzi z tymi maskami zombie - jak to zdobyć - ile trzeba zaliczyć tych rund i na jakich mapach, możne je jakoś wybrać czy startuje się na losowej mapie od 1 rundy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hot 0 Napisano 10 Listopad 2014 Sam gram od coda 4 i musze powiedzieć ze takiego scierwa jak aw jeszcze nie bylo. Spieprzone polaczenie, spieprzone hit detection, spieprzone spawny. Przez te cale exo szkielety ta gra to jeden wielki pieprzony chaos. Z każdej kuzwa strony sie dostaje. W dodatku pada sie jeszcze szybciej niz w ghoscie, a samemu trzeba czasami wpakować calego maga. Jak zawsze bylem bardzo dobry w fpsy i w kazdym codzie mialem k/d 2+, a w Destiny 3+ to w aw nie mam nawet 1.5, bo gdzie sie nie pojdzie to albo resp metr kolo wroga, albo po 5 sekundach jest się otoczonym z kazdej strony. A kto powiedział, że to gra taktyczna kochany? ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach