massinio 9 Napisano 1 Styczeń 2015 Miał ktoś taką sytuacje, że przeszedł grę i nie wpadł pucharek za przyjscie gry na dowolnym poziomie trudnosci? Bo przeszedłem juz 2 razy ostatnia misje a trofeum jak nie było tak nie ma. Jakieś pomysły? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scooby-Doo 138 Napisano 1 Styczeń 2015 (edytowane) Miał ktoś taką sytuacje, że przeszedł grę i nie wpadł pucharek za przyjscie gry na dowolnym poziomie trudnosci? Bo przeszedłem juz 2 razy ostatnia misje a trofeum jak nie było tak nie ma. Jakieś pomysły? Musisz grać od nowa, kiedyś wyszedł patch który spieprzył progres w singlu. Ja przeszedłem 2 misje i po patchu mogłem grać od 3 ale po zakończeniu trzeciej misji okazało się że znikły mi te punkty ulepszenia które rozprowadziłem po tych pierwszych dwóch misjach. Skończyłem całą grę i pucharek nie wpadł, w między czasie doszedłem do tego że po patchu zrobiło się coś w rodzaju skasowania progresu z tych pierwszych dwóch misji, problem w tym że progres wyzwań, które są do robienia, się zapisał i przez to nie mogę wbić trofika na za pełne ulepszenie egzo w singlu, bo brakuje mi 4 punktów które wcięło po patchu. Najlepiej, czy masz taką samą sytuację, sprawdzisz po odpaleniu wyboru misji, zobacz czy możesz coś wybrać, jak tylko 1 misję to masz identyczną sytuację jak ja. Jeśli chciałbyś wbijać platynę to już teraz mogę Ci powiedzieć że jedyny sposób to wywalenie pliku save i zaczęcie wszystkiego od nowa, chyba że nie pokasowało Ci ulepszeń egzo, to wystarczy że zaczniesz od nowa kampanię i ją ukończysz. Edytowane 1 Styczeń 2015 przez Scooby-Doo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
massinio 9 Napisano 1 Styczeń 2015 (edytowane) Nie moge wybrac 4 ostatnich misji na wszelki wypadek skasuje save i zaczne od nowa. Nie chcialbym przejsc gre na weteranie i nie dostac pucharka edit: A jak usune save to w multi też będę musiał zaczynać od zera? Edytowane 1 Styczeń 2015 przez massinio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scooby-Doo 138 Napisano 1 Styczeń 2015 (edytowane) Progres w multi powinien zostać ale 100% pewności nie mam. W razie czego zgraj save na pendrive to gdyby coś tam się narobiło to będziesz mógł przywrócić. Edytowane 1 Styczeń 2015 przez Scooby-Doo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ps_3 14 Napisano 4 Styczeń 2015 (edytowane) Jako bardzo początkujący gracz w COD mam takie pytanko , Jakie to jest wysokie ratio K/D dla gry COD Black Ops 2 ? Wiadomo każda gra rządzi się własnymi regułami i nie w każdym FPS ma się podobne ratio.Chodzi mi po prostu o zwykłego COD'a . Mógłby ktoś z tych lepszych graczy napisać jak to mnie więcej sie prezentuje K/D -- Wysokie , średnie , słabe-- Pisze o tej akurat grze tutaj ponieważ pewnie już większość z tych lepszych graczy przesiadła się na COD Advanced Warfare a w BO2 gra już rzadko z reszta tamten watek już praktycznie nie żyje , nie ma już żadnych wypowiedzi aktualnych. Edytowane 4 Styczeń 2015 przez ps_3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeraIeS 42 Napisano 4 Styczeń 2015 Wysokie 2.0+ Srednie 1.5+ Slabe 1.5- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 4 Styczeń 2015 Los chciał że AW to moja 1 gra na ps4 i choć fanem fps nie jestem to powiem że giera miodna :) Grafika bdb, choć nierówna - momentami opad szczeny, niektóre akcje epickie choć wiadomo że oskryptowane . Ostatni CoD w jakiego grałem to BO na ps3, i widzę duży postęp w serii . Jest sporo nowości . Granaty taktyczne, egzo ulepszenia a do tego fabuła zapowiada się bardzo ciekawie . Jestem bardzo zaskoczony in plus oczywiście . Jadę na veteranie i puki co daję radę . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeraIeS 42 Napisano 4 Styczeń 2015 Kampania jest fajna, gorzej z multi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mori 176 Napisano 5 Styczeń 2015 Wysokie 2.0+ Srednie 1.5+ Slabe 1.5- A jak można zdobyć "ujemne" K/D Ratio? Tak się pytam bo to ciekawe. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 5 Styczeń 2015 Lepiej by to wyglądało : Słabe < 1,5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
duzyBYK 99 Napisano 5 Styczeń 2015 Zacząłem nagrywać akcje z puba z AW. Za niedługo pojawi się coś z klanówek czy sparingów. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ps_3 14 Napisano 5 Styczeń 2015 Z tym ratio jest trochę dziwnie bo wczoraj grałem z kolesiem DerSchwitzerboy ratio miał 3,25 (zabitych ponad 90tys) jeszcze jego kolega tez miał podobne ratio, jak to bywa u niemieckich graczy :) to chyba największe ratio jakie widziałem dotąd w Black Ops 2 i trochę się zdziwiłem bo nawet taki ALI-A ma ratio w BO2 2,75 czyli małe . Sadziłem ze ze ten ALi będzie miał przynajmniej z 5 bo w każdej jego rundzie na filmikach wykręcał ratio na poziomie nawet 10 .Chyba pod publikę daje dobre filmiki, na to wychodzi? Ogólnie bardzo ciężko się gra w COD'a nie to co Battlefield zupełnie, chyba szybciej by się dostosowali ci lepsi gracze z COD'a do Battlefield'a niz z B do Cod'a . Nie mogę się przyzwyczaić do tego sterowania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 5 Styczeń 2015 Da radę tę grę share'ować i grać w ten sposób w co opa z osobą która gry nie ma ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 5 Styczeń 2015 (edytowane) Tu chyba zablokowali niestety. Edytowane 5 Styczeń 2015 przez Siudak83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 5 Styczeń 2015 (edytowane) Ale żenada taka rewolucyjna usługa, klakiery sony klaskały przy fleszach kamer a teraz w co 2 grze blokuje to wydawca no bo niby po co miał by komuś odpalać coś za darmo . Chcą grać we 2 to niech kupią 2 gry, Eh co za czasy mało się jeszcze na dlc nachapali ? Edytowane 5 Styczeń 2015 przez schranz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 5 Styczeń 2015 No jak sam widzisz to nie wina sony a wydawców gier. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spike1314 47 Napisano 5 Styczeń 2015 K/D w stosunku 1.5 to jest słabo!? - chyba poniżej 0.5 - jak dla mnie jak ktoś ma powyżej 1.5 to znaczy, że bardzo dobrze ogarnia CODa - a 2.0 to moim zdaniem już naprawdę dużo - oceniam pod kątem wszystkich części - można się poczuć sfrustrowany po tym co piszecie. Najlepsze moje K/D w COD to dokładnie 1.98 w MW3 - przy łącznym czasie gry ok 20 dni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeGie 1 Napisano 6 Styczeń 2015 Czy zdarza wam się na ps4 niekiedy mignięcie jakiejś tekstury ? np. zaczynam rozgrywkę w multi i mam takie malutkie czarne mignięcie tekstury np ściany na dosłownie ułamek sekundy potem się już nie powtarza . Tak samo np. jak wgrywa postacie do lobby to niekiedy coś mignie. W sprawie K/D to tylko gra :D można całą grę siedzieć w koncie i podbijać statystyki lub biegać po mapie bawiąc się w różne tryby, a co są warte te statystki to sami sobie odpowiedzcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
duzyBYK 99 Napisano 7 Styczeń 2015 Rankingowy snd 1 vs 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeraIeS 42 Napisano 7 Styczeń 2015 Byku ale wariacisz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ps_3 14 Napisano 7 Styczeń 2015 BYK nieźle pocina w COD'a ale sadziłem ze na Battlefield'a to się przełoży lepiej, jednak niezbyt wysokie ratio . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
duzyBYK 99 Napisano 7 Styczeń 2015 A tak gra Neo ode mnie z ekipy http://youtu.be/B5Tzf2BXi8I BYK nieźle pocina w COD'a ale sadziłem ze na Battlefield'a to się przełoży lepiej, jednak niezbyt wysokie ratio . Nie bardzo rozumiem o co chodzi ci z tym ratio? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeGie 1 Napisano 8 Styczeń 2015 Wracam z pytaniem czy komuś czasem mignie na czarno tekstura w czasie gry ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fS_JuMPeR 3 Napisano 9 Styczeń 2015 (edytowane) Zapraszam wszystkie klany do Pierwszego Turnieju W COD AW na konsoli PS4! Więcej informacji pod tym adresem: http://www.ps4cod.fora.pl/snd-cup-3v3,16/zapisy-3v3-snd-only-cup,8.html#8 Edytowane 9 Styczeń 2015 przez fS_JuMPeR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vin___cent 26 Napisano 11 Styczeń 2015 Wracam z pytaniem czy komuś czasem mignie na czarno tekstura w czasie gry ? Ta,zdarza mnie się to również. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach