Skocz do zawartości
GT Sunday Cup

GT Sunday Cup - Droga Do F1

Rekomendowane odpowiedzi

Sharent zamysł z subarakiem był taki żeby dać trochę łatwiejsze auto w prowadzeniu, ale za to wrzucić do repertuary tory ze zmienną pogodą oraz zmienną porą. Pierwszy wyścig na przetarcie, każdy kolejny wyścig ma podnosić trochę wyżej poprzeczkę. 

Na następny event fura będzie już dużo trudniejsza do opanowania :) 

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyścig numer jeden TOKYO R246 - 30.03.2014 -  (28okr.) stały czas i warunki pogodowe

LISTA STARTOWA:

1. ELMIJO77.

2. slawek197777.

3. mlody19870.

4. INODrift

5.

Edytowane przez INO1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LISTA STARTOWA:

1. ELMIJO77.

2. slawek197777.

3. mlody19870.

4. INODrift

5. Norcinu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LISTA STARTOWA:

1. ELMIJO77.

2. slawek197777.

3. mlody19870.

4. INODrift

5. Norcinu

6. lukaszasada   - rezerwa ?

7. dropsiu893

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LISTA STARTOWA:

1. ELMIJO77.

2. slawek197777.

3. mlody19870.

4. INODrift

5. Norcinu

6. lukaszasada   - rezerwa ?

7. dropsiu893

8. Rholek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LISTA STARTOWA:

1. ELMIJO77.

2. slawek197777.

3. mlody19870.

4. INODrift

5. Norcinu

6. lukaszasada   - rezerwa ? (zadna rezerwa, prowadzimy zapisy od nowa, to ze zajmuje 17 miejsce na rejestracji nie oznacza rezerwy..)

7. dropsiu893

8. Rholek

9.errorpl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LISTA STARTOWA:

1. ELMIJO77.

2. slawek197777.

3. mlody19870.

4. INODrift

5. Norcinu

6. lukaszasada   - rezerwa ? (zadna rezerwa, prowadzimy zapisy od nowa, to ze zajmuje 17 miejsce na rejestracji nie oznacza rezerwy..)

7. dropsiu893

8. Rholek

9.errorpl

10. sharent

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LISTA STARTOWA:

1. ELMIJO77.

2. slawek197777.

3. mlody19870.

4. INODrift

5. Norcinu

6. lukaszasada - rezerwa ? (zadna rezerwa, prowadzimy zapisy od nowa, to ze zajmuje 17 miejsce na rejestracji nie oznacza rezerwy..)

7. dropsiu893

8. Rholek

9.errorpl

10. sharent

11.sieniu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LISTA STARTOWA:

1. ELMIJO77.

2. slawek197777.

3. mlody19870.

4. INODrift

5. Norcinu

7. dropsiu893

8. Rholek

9.errorpl

10. sharent

11. sieniu

12. rogal1977

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. ELMIJO77.

2. slawek197777.

3. mlody19870.

4. INODrift

5. Norcinu

7. dropsiu893

8. Rholek

9.errorpl

10. sharent

11. sieniu

12. rogal1977

13.Dawid_zaw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
LISTA STARTOWA:

1. ELMIJO77.

2. slawek197777.

3. mlody19870.

4. INODrift

5. Norcinu

6. lukaszasada   - rezerwa ? (zadna rezerwa, prowadzimy zapisy od nowa, to ze zajmuje 17 miejsce na rejestracji nie oznacza rezerwy..)

7. dropsiu893

8. Rholek

9.errorpl

10. sharent

11. sieniu

12. rogal1977

13.Dawid_zaw

14. MrKubool

Edytowane przez MrKubool

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie niestety nie będzie internet mi zdechł nie mogę się w ogóle połączyć :mellow: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pieprzona gra zafundowała mi laga gdy byłem metr od bandy na pierwszym zakręcie. Spieprzyło mi to całe okrążenie i strategię. Doczłapałem się jakoś do boksu i zmieniłem gumy, ale byłem już tak rozdrażniony że znowu w coś przywaliłem na kółku wyjazdowym. Masakra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Odłączono od serwera pokoju" - 12 kółko .. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem najlepszym kierowcą w GT 6. Prawie zawsze jestem na końcu, i z rogalem walczę by nie zamknąć tablicy wyników. Świetnie się przy tym bawię i staram się nie przeszkadzać czołówce walczącej o najwyższe lokaty. 

Ale ku..... mać, jak ktoś wychodzi z gry bo mu nie idzie, traktuję to jako brak szacunku do mnie i pozostałych graczy. Liga na tym polega, że w każdym wyścigu zdobywa się miejsca od 1 do 16. 

Uważam, że taki brak profesjonalizmu ze strony zawodnika LTE zasługuje na karę. Jaką to już niech zadecydują sędziowie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Był to mój pierwszy "długodystansowy" wyścig w GT6. Zacznę od kwalifikacji, które pojechałem na oponach wyścigowych twardych. Na dodatek liczyłem na to, że sesja kwalifikacyjna będzie trwać 10 minut z dodatkowym czasem na zakończenie rozpoczętego okrążenia przed upływem czasu. ;) W samym wyścigu mało akcji, dużo dzwonów. 6 razy byłem w pitstopie? może 7? Gdyby Kubol nie zjeżdżał pod koniec do boksów to może dojechałbym wyżej. Niestety na ostatnim okrążeniu musiałem dolać paliwa. Mam nadzieję, że za tydzień będzie lepiej.

Co do wychodzących z pokoju, trochę w tym prawdy jest. Z drugiej strony nie możemy nikogo zmusić do oglądania dalszej części wyścigu jeśli nie chce dalej jechać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Mam nadzieję, że z oponami to była pomyłka z Twojej strony, w regulaminie jest czarno na białym - WM na start. (-4)

2. Jeżeli ktoś bierze udział w wyścigu to liczy się z tym, że poświęca tą 1h na grę. Ale jeżeli psuje wyścig sobie i innym i jeszcze później wychodzi z pokoju ot tak sobie ? No to sorry, ja odbieram to jako brak szacunku do ludzi i ich poświęconego czasu na trening. A są osoby, które mają tydzień jazdy w plecy....

Wobec powyższego zastanawiam się czy nie wprowadzić -8 punktów do regulaminu za każdą taką akcję....

A że od tego sezonu komisja sędziowska bierze się za to do czego została powołana..... taryf ulgowych nie będzie...

Edytowane przez INO1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, zorientowałem się w trakcie kwalifikacji. Zjechałem do boksu po WM, ale zacząłem na WT. Czas jednak ustanowiłem na WT. Na WM chyba trochę gorszy, albo wcale mi się nie udało. Wyścig zacząłem na WT. Moja wina.

Edytowane przez lukaszasada

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze powiedziawszy nie liczyłem dzisiaj na pudło, bo był to mój pierwszy wyścig w GT6 po przerwie, ale jednak się udało ;)

W Kwalifikacjach mogło być ciut lepiej, nadmiar przyczepności mieszał mi kompletnie w głowie, i wszystkie pomiarowe kółka przejechałem inną linią..

W wyścigu tylko na początku postraszył mnie sieniu, potem chyba złapał uszkodzenia, i odjechałem.. Potem miałem nerwową sytuację z rogal'em, który zamiast mnie przepuścić, to mnie blokował.. nie kumam, ale za wiele nie straciłem, to odpuszczam ;) Na 27 kółku zjechałem po regulaminową twardszą mieszankę gum, i oczywiście się zagapiłem, i założyłem znowu WM.. Na szczęście wypracowałem dość czasu nad Rholkiem, żeby zjechać jeszcze raz, i utrzymać prowadzenie uff.. 

Edytowane przez MrKubool

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.