Skocz do zawartości
DaraS

Grand Theft Auto V

Rekomendowane odpowiedzi

Normalnie leci hajs. Kumpel na tych misjach 100 baniek każdemu bohaterowi narobił

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Ja nie chwalac sie na Michealu nabilem ponad 2 miliardy :) ale mala uwaga, jest troche inaczej niz w wiekszosci internetowych poradnikow. Na wzrost cen akcji czeka sie w wiekszosci przypadkow dluzej. Np akcje Redwood to chyba tydzien czasu musialem przeczekac aby w skoczyly na ponad 300 % zysku. Dokladnie zalapalem sie na 317% ale niektorzy podobno mieli nawet 390%

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez rosomakoborsuk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na forach ludzie piszą że nawet wymiana dysku nie pomogła. Problem z optymalizacją.

Różnica po odłączeniu PS4 od sieci nie jest duża ale jest odczuwalna przynajmniej dla mnie. Poza tym fabuła szybciej się wtedy ładuje po uruchomieniu gry. Mapa w trakcie gry po wciśnieciu "options" też jakoś szybciej wskakuje. Teraz to ułamke sekundy jest:)

Ja teraz musze robić tak że najpierw gram w online by zarobić na napady potem zamykam aplikację/grę, wyłączam internet i uruchamiam tryb fabularny który od samego początku podoba mi się bardziej niż online. W singlu miasto żyje a w online świeci pustami i służy tylko temu by gracze robili rozpierduchę. Trollowanie innych było by OK gdyby przynosiło zyski. Bez tego udawanie kozaka w czołgu szybko sie nudzi. Dobrze że za 9 dni będą te napady bo GTA Online zaczyna się wypalać. Osoby ze 120 lvl lub wyższym mające co najmniej kila milionów na koncie mają prawo sie nudzić w tej grze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grałem w GTA V na ps3. Czy jeśli zaloguje się na swoje konto na PS4 i odpale GTA V to postępy z gry automatycznie się przeniosą?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stracilem misje dla franklina:/ chodzi o ta po wykupieniu firmy z taksowkami. Dostalem telefon, odebralem, jednak nie wstawilem sie na czas w wyznaczone miejsce, i do dzis nie moge zrobic tego pucharku:/ uwazajcie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zadzwonią ponownie, po prostu trzeba bardzo długo czekać. To samo było na PS3 i zdarzyło się większości z nas.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zadzwonią ponownie, po prostu trzeba bardzo długo czekać. To samo było na PS3 i zdarzyło się większości z nas.

Ok, thx. Czekam juz chyba ze 20h gry, ale dales mi znow nadzieje;)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo wiele osób robiło to zadanie na samym końcu gry, bo po prostu nikt nie dzwonił.

Nie ma sposobu na wywołanie tego telefonu i jest to losowe. Możesz grać niestety kolejne 20h i nikt nie zadzwoni, a mogą zadzwonić kilka razy w przeciągu godziny.

Niestety, losowość :sad: Ale dzwonić na pewno będą, także to nie jest jednorazówka :)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra wiadomosc jest taka, ze R* w koncu naprawil checkliste na social clubie, wiec mozna znowu na biezaco kontrolowac swoje postepy w grze.

Btw. jaki jest wasz styl gry? Najpierw robicie misje z watku glownego, a potem sie zajmujecie zadaniami pobocznymi? Ja mam dopiero 28 misji skonczonych, ale mam juz 61% postepu w grze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba tylko mnie męczyli telefonami niczym z banku. Potrafiłem mieć 3telefony o kurs na 10minut gry :) Na szczęście ustało.

Dobra wiadomosc jest taka, ze R* w koncu naprawil checkliste na social clubie, wiec mozna znowu na biezaco kontrolowac swoje postepy w grze.

Btw. jaki jest wasz styl gry? Najpierw robicie misje z watku glownego, a potem sie zajmujecie zadaniami pobocznymi? Ja mam dopiero 28 misji skonczonych, ale mam juz 61% postepu w grze.

Ja robiłem fabułę, a po drodze jak coś wyskoczyło - wydarzenie losowe, czy ktoś zadzwonił, albo byłem blisko pytajnika to robiłem poboczne. IMO tak jest najlepiej, a nie na siłę robić fabułę, a potem np. czekać nie wiadomo ile na telefon od firmy taksówkarskiej, bo się go wcześniej olało czy szukać przypadkowych wydarzeń o konkretnej porze dnia czy nocy, czy czekać na noc, żeby odbyć wyścig miejski. Na PS3 100% zajęło mi 80h, na PS4 wiedziałem już co i jak i ograłem w 58h na 100%..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak zrobic 100% w grze zrobilem wszystko co bylo mozliwe nawet od dziwakow i mam 82%

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A robiles zadania niewymagane do 100%?

Bardzo dużo, przypadkowe wydarzenia nie wszystkie, ale np. nieznajomi i dziwacy mam komplet mimo, iż nie wszystko jest wymagane do 100%. Na PS4 trochę czasu oszczędziłem, bo do 100% kariery kryminalnej jest potrzebne tylko 25 skoków kaskaderskich, a trofik za wszystkie 50, wpadł mi nie wiem czemu wraz ze wszystkim trofkami online przy przenoszeniu postaci z PS3 (na PS3 miałem 100%, czyli tzw. calaka). Mianowicie wpadły mi "instant" wszystkie trofki online plus 3 inne (odpicuj spluwę, odpicuj brykę i właśnie ten za 50skoków). Teraz pewnie z racji skoków wrócę do GTA V, bardzo mi się gra podoba. Teraz czekać tylko kolejnej gry z serii: "Red Dead..."

jak zrobic 100% w grze zrobilem wszystko co bylo mozliwe nawet od dziwaków i mam 82%

Zerknij na Social Club, tam masz ładnie pokazane co jest wymagane do 100% i będziesz widział, czego Ci brakuje. np. musisz zagrać w golfa (nawet nie musisz wygrać) ale musisz ugrać wynik par lub poniżej par na polu 9 dołkowym i nie możesz opuścić gry, co dla wielu osób jest problemem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakbym kupił w weekend GTA V to będę mógł grać te napady ze swoją ekipą ? Czy pierwsze będę musiał żmudnie wbijac jakiś level/gwiazdki ? :)

Grałem na PS 3 dawno temu jak były problemy z logowaniem, od tamtej pory nie ruszalem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siema gdzie jest ten budynek gdzie mozna bylo rozpoczac napady na banki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedyny wymóg to 12 poziom.

Dużo to grania, żeby ten poziom osiągnąć? GTA V kocham, ale Online'a nawet nie ruszałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chwila moment, problemem będą bronie i ogólnie brak jakiegokolwiek ekwipunku na tym poziomie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta stacja radiowa jest podobno exclusivem na PC  :pardon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No kupiłem to GTA i mam nadzieje ze wbije 12 lvl szybko i że kumple mnie wezmą do ekipy bez wykoksanej postaci :D dużo przewagę będą miały osoby z wyzszym levelem ? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi