pablos_83 4001 Napisano 7 Maj 2014 Premiera w Europie 10.10.2014 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 7 Maj 2014 Mvp na okładce. W polskiej dystrybucji mógłby być Gortat :p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 7 Maj 2014 Lepiej niech będzie już ten Durant... Ja bym się ucieszył jakby był to Kyrie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 7 Maj 2014 Jak zwykle bojkotuję i również zachęcam do bojkotu i nie kupowania gry w której online wyłączają po roku czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evo666 867 Napisano 7 Maj 2014 Jak zwykle bojkotuję i również zachęcam do bojkotu i nie kupowania gry w której online wyłączają po roku czasu. ja jak zwykle bojkotuje bojkot i zachęcam do bojkotu bojkotu 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrekoka 34 Napisano 7 Maj 2014 Czekam z niecierpliwością! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 16 Maj 2014 http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,15977354,W_NBA_2k15_po_raz_pierwszy_zagramy_polska_druzyna.html W NBA 2k15 po raz pierwszy zagramy polską drużyną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 17 Maj 2014 Pewnie zbyt popularna w wyborze nie bedzie niestety Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adasiulko 140 Napisano 17 Maj 2014 W tej grze jest chyba tak jak w NHL od ea, online królują 3-4 drużyny, innymi nikt nie gra. Do tego jak przeciwnik jest ogarnięty to ciężko jest coś ugrać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 20 Maj 2014 Mam nadzieję że naprawią w końcu dzwięk. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 20 Maj 2014 W tej grze jest chyba tak jak w NHL od ea, online królują 3-4 drużyny, innymi nikt nie gra. Do tego jak przeciwnik jest ogarnięty to ciężko jest coś ugrać.obstawiam na takie druzyny : indiana, miami, okc, clipers, san antonio, houston. O kims zapomniałem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrekoka 34 Napisano 11 Czerwiec 2014 Aż dziw,że zabrakło na E3 2K15,Nie mają nic do pokazania?Czyżby był odgrzewany kotlecik z 14-stki? :mellow: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QbxGamerHD 126 Napisano 11 Czerwiec 2014 2k i odgrzewany kotlet? Nie liczyłbym na to. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 11 Czerwiec 2014 Nie potrzebuja dodatkowej reklamy ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QbxGamerHD 126 Napisano 11 Czerwiec 2014 Ale niewątpliwie 2k potrzebuje mocnej konkurencji, która powoli wychodzi z głębokiej... zapaści? Bo to wygląda kozacko: http://web-vassets.ea.com/Assets/Resources/Image/nba-live-15-first-screen.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrekoka 34 Napisano 11 Czerwiec 2014 To tylko grafika.Tak czy inaczej cięzko będzie im wrócić do gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartexXx20 144 Napisano 11 Czerwiec 2014 Ja bym bardzo chciał aby NBA Live wróciło na właściwe tory. Ale jeżeli patrząc na ostatnie lata to przed EA jest wiele do nadrobienia.. Oby im się udało, ale patrząc na wydania 2k13 i 2k14 to nawet 2k games nie potrzebuje konkurencji, ponieważ było widać tak czy inaczej skok jakościowy. Oby dalej tak trzymali tempo zmian, choć i tak to stoi na wysokim poziomie. Pomijając niektóre kwestie takie jak np te z tym dźwiękiem i online to tak czy inaczej gra się świetnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
milolfc 1 Napisano 8 Sierpień 2014 (edytowane) 2K Sports wrzuciło informacje o nowym trybie rozgrywki na next gena. Nazywa sie MyLeague coś na wzór Association z old genów. Tryb będzię dostępny tylko na XO i PS4. Na pierwszy rzut oka to dla mnie to tryb bardzo podobny do MyGM z opcją tuningu. Można ustawić: ilość spotkań w sezonie regularnym i playoffów możliwość wyłaczenia salary cap mozna grać od 1 do 30 zespołów nie ma opcji gry online ustawienie cześtotliwości wymian i transakcji możliwość ustawienia trudności negocjacji, morali i chemi w zespole regulacja efektów kontuzji a nawet ustawienie szybkości rozwoju graczy w trakcie sezonu Do tego był przeprowadzony wywiad z jednym z producentów z czego wynika że tryb: nie bedzię wykorzystywał VC można wymieniać zespoły wstawić klasyczne albo zespoly z euroligi tryb będzie miał długość 80 sezonów nowy system kontuzji nazwany po prostu injuries 2.0 w którym jest 16 elemntów ciała i każdy będzię się tak jakby "zużywał" przez całą kariere, kontuzje nie będą już losowe przykładowo jak wiadomo Westbrook ma problem z prawym kolanem to wieksze prawdopodobienstwo bedzie że własnie na tej częsci ciała zlapie kontuzje, możliwe będą kontuzje kończące kariery choć to ma być bardzo rzadkie ale będzie się zdarzać, gracze z drobnymi urazami będą zakładali np. ściągacze aby chronić przed poważniejszym urazem poziom scoutingu został od nowa zaprojektowany więcej informacji na temat MyLeague przy przedstawieniu nowości w myGM ponieważ te tryby będą miały wiele wspólnego ze sobą Link do wywiadu z producentem: http://www.operationsports.com/features/1930/nba-2k15-myleague-interview/ Edytowane 8 Sierpień 2014 przez milolfc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 15 Sierpień 2014 Zakup day one, w 2k14 spędziełem do tej pory najwięcej czasu ze wszystkich gier na ps4. Dzięki tej grze zacząłem się interesować NBA. Nie mogę się doczekać, mam tylko nadzieję że naprawią w końcu problemy z dzwiękiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 15 Sierpień 2014 No dla mnie to Must Have ;D moje Cleveland będzie strasznie biło, ale minusem tej części będzie ze teraz wszyscy będą pickować Cleveland a ja będę się tylko bardziej irytować że ja tym chcę grac :< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kowaltheman 6 Napisano 15 Sierpień 2014 Pewnie tak, szczególnie że Lebron to będzie maks overall, a Love i Irving po ok. 90. Z drugiej strony jestem ciekaw ile dostanie Reggie Jackson. Jak będzie miał ok. 78, to będę katował OKC bo chociaż w grze są praktycznie najlepsi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Garru 74 Napisano 25 Sierpień 2014 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 25 Sierpień 2014 That's what I'am talking about !! :). Wygląda super, jestem ciekaw czy oprócz sezonu NBA będzie można rozegrać euroligę Stelmetem Z.G. Nie mogę się doczekać żeby rozegrać sezon Bykami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 25 Sierpień 2014 Coś wiadomo na temat Fabuły w Karierze? :D będzie coś w stylu tego co 2k14? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Garru 74 Napisano 26 Sierpień 2014 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach