bananek 149 Napisano 19 Luty 2015 Kupiłem ostatnio, w weekend wszystko działało ok. Dziś chcę grę odpalić, a tu freeze na ekranie ładowania (tym z logo wszystkich drużyn). Zajebista robota, nie ma co. Zgłosiłem ticket do supportu, na forum 2k widzę, że nie tylko ja mam taki problem. Miał to też ktoś z Was? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kruczek293 14 Napisano 19 Luty 2015 Ustawiłem na 12 minut. W kazdym meczu Triple double, prawie 5 milionów fanów a shoe endrostment'u ani widu ani słychu . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rosomakoborsuk 160 Napisano 19 Luty 2015 O ile mi wiadomo musisz rozegrac po prostu okreslona ilosc meczy. Nie symulowac tylko rozegrac. Predzej czy pozniej dostaniesz buty. Ja dostalem chyba w trzecim sezonie grajac jakies 30-40 meczow na sezon. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 19 Luty 2015 Dla online nie ma co kupować, chyba że lubisz się denerwować lagami... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QbxGamerHD 126 Napisano 19 Luty 2015 Ja natomiast lagów doświadczyłem raz. Co innego "opóźnienie", bo to w on-line norma, ale można z tym żyć i bawić się grą. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rosomakoborsuk 160 Napisano 19 Luty 2015 Opoznienie w mypark jest czasem takie ze moj zawodnik nie reaguje i nie robi dunka tylko kreci sie jak glupi pod koszem. Rzucanie tez trzeba wyczuc, bo rzuca sie calkiem inaczej niz w singlu. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartbuks 1540 Napisano 20 Luty 2015 Nagrywam każdy gol Draxlera. Nie uwierzycie co on strzela. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QbxGamerHD 126 Napisano 20 Luty 2015 Drexler i na pewno nie gole. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bananek 149 Napisano 20 Luty 2015 Draxler pewnie miał być, gole też, tylko temat nie ten ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dillen 2 Napisano 20 Luty 2015 Mam problem z trybem Domination w MyTeam. Jestem pod koniec całej drabinki i po wybierania następneg meczu zawsze włącza się błąd. Przez to nie tylko nie da się dokończyć trybu, ale zżera kontrakty zawodników, przez co po kilku próbach straciłem wszystkie karty z kontaktami... da się coś z tym zrobić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pono 0 Napisano 21 Luty 2015 Cześć niedawno zakupiłem NBA i jest to moja pierwsza odsłona z tej serii.Związku z tym mam pytanie chciałbym zagrać ze znajomymi na jednej konsoli w jakiś turniej albo małą ligę czy w ogóle jest taka możliwość bo niestety znalazłem tylko pojedynczy mecz.Pozdrawiam i czekam na odpowiedz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kruczek293 14 Napisano 22 Luty 2015 NIe ma takiej mozliwosci. rozpiszczie sobie drabinke turniejowa na kartce papieru i tyle :) jedyna opcja :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chemis 0 Napisano 13 Marzec 2015 Nowy patch się pojawił, jak dobrze pamiętam to prawie 3gb. Niestety nie mogę znaleźć listy co poprawia poza glitchem z butami w MC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thetruth90 15 Napisano 19 Marzec 2015 I jak z my parkiem ktoś chętny stworzyć jakiś skład ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ddbenc 0 Napisano 25 Marzec 2015 siema Czy w MyTeam da się zawodnikowi usunąć badges te które daliśmy mu w wolne miejsce? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jedraz 11 Napisano 1 Kwiecień 2015 Ale fajne uczucie podczas gry... "MVP!MVP!MVP!" kibice doceniaja gre podczas Playoffow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rosomakoborsuk 160 Napisano 1 Kwiecień 2015 Pierwsze mistrzostwo to jest dopiero moc. Wczesniej zadna inne sportowa gra nie dala mi tyle frajdy. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kani 81 Napisano 26 Luty 2016 Kupiłem dziś 2k15, włożyłem płytke, ściągnęła się aktualizacja, zainstalowała się. Włączam grę i cały czas wyświetla mi się komunikat w lewym wolnym rogu "Update required Return to the Main Menu to apply update and dismiss this message". i mogę tylko grać jakiś jeden mecz. O co kaman? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 26 Luty 2016 Chyba jeszcze się doinstalowauje. Wiele gier ma taki patent że możesz sobie coś odpalić w tym przypadku ten jeden mecz a reszta się w tle dociąga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 17 Marzec 2016 Witam. Razem z Maddenem zakupilem NBA ;) powie mi ktoś jak odebrać piłkę poza kwadratem i wiecznym faulem? Sent from my m2 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 17 Marzec 2016 chyba tylko kwadratem ale musisz zrobić to w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie w odpowiedniej sytuacji W koszykówce nie broni się przechwytami, można spróbować kilka razy w meczu ale jak non stop dusisz kwadrat to w 95% przpadków kończysz z faulem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
joseph969 84 Napisano 17 Marzec 2016 Witam. Razem z Maddenem zakupilem NBA ;) powie mi ktoś jak odebrać piłkę poza kwadratem i wiecznym faulem? Sent from my m2 using Tapatalk L2 i prawy analog Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach