PlastikowySmalec 45 Napisano 30 Listopad 2014 Bronek na PF ? :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafael0089 2 Napisano 30 Listopad 2014 Wall-J.R Smith-Parker-Bosh-Al Horford moja aktualna startowa piatka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QbxGamerHD 126 Napisano 30 Listopad 2014 Bronek na PF ? :blink: Coś w tym dziwnego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary człowiek 827 Napisano 30 Listopad 2014 Parker-DeRozan-Randolph-Aldridge-Drummond Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ajuszczyk82 12 Napisano 1 Grudzień 2014 Williams-Wall-Pierce-Nowitzki-Bosh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 1 Grudzień 2014 Coś w tym dziwnego? prędzej jako sg pasuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QbxGamerHD 126 Napisano 1 Grudzień 2014 (edytowane) Nie wiem w jakim świecie, ale nie. Od dwóch lat grał jako PF i nikt nie narzekał. ;) Edytowane 1 Grudzień 2014 przez QbxGamerHD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 1 Grudzień 2014 Chyba nie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QbxGamerHD 126 Napisano 1 Grudzień 2014 Uznam, że trollujesz i nie dam się wciagnąć w dyskusję. :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 2 Grudzień 2014 NIe wiem czy wiesz ale Lebron jest kompletnym ballerem i nadaje sie na wszystkie 4 pozycje bez problemu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QbxGamerHD 126 Napisano 2 Grudzień 2014 Nie wiem czy wiesz, ale jako fan Cavs powinieneś takie rzeczy wiedzieć, to jest LeBron nie Lebron. :) Wracając do LeBrona: http://www.basketball-reference.com/players/j/jamesle01.html Dwa ostatnie sezony? PF? To PF. Kropka. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 3 Grudzień 2014 Nie wiem czy wiesz, ale jako fan Cavs powinieneś takie rzeczy wiedzieć, to jest LeBron nie Lebron. :) Ojeju. straszne. Jestem fanem Cavs a nie Le'B'rona :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szyhon 0 Napisano 3 Grudzień 2014 QBX może sobie wystawić jakąkolwiek S5 :) masz już D. Nowitzki-ego w Diamond?? pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 4 Grudzień 2014 u mnie zmiana, za K.Leonarda jest C.Anthony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ajuszczyk82 12 Napisano 5 Grudzień 2014 Kupiłeś czy wygrałeś Melo?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 5 Grudzień 2014 Wygrałem w Domination;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ajuszczyk82 12 Napisano 5 Grudzień 2014 Trafiłeś Melo w domination?? Farciarz heh, mi dali Bargnaniego heh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 6 Grudzień 2014 Co z tego jak online dalej nie działa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QbxGamerHD 126 Napisano 6 Grudzień 2014 QBX może sobie wystawić jakąkolwiek S5 :) masz już D. Nowitzki-ego w Diamond?? pozdrawiam. Jeszcze nie, ale chyba miałeś na myśli Onyx-a, a najnowszy nabytek to Diamond Harden. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Holdfast_ 0 Napisano 6 Grudzień 2014 Witam, mógłby ktoś opisać o co chodzi w trybach gry, może jakoś opisać je ( my player, my gm, my team itp ) jestem świeżym posiadaczem NBA2K15 a język też stawia mi barierę. Jest możliwość pograć online w jakiś turniej ? np cały sezon ? jeżeli tak to gdzie trzeba wejść aby załączyć to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciek1916 9 Napisano 7 Grudzień 2014 odpaliłem grę na konsoli brata nic się już nie sciąga i muszę grać ten pierwszy mecz zamiast wejść sobie normalnie w jakiś tryb. nie da się tego jakoś ominąć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 7 Grudzień 2014 Nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 8 Grudzień 2014 odpaliłem grę na konsoli brata nic się już nie sciąga i muszę grać ten pierwszy mecz zamiast wejść sobie normalnie w jakiś tryb. nie da się tego jakoś ominąć? Ściąga się, musisz czekać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
milolfc 1 Napisano 8 Grudzień 2014 Pojawił się nowy patch. Na razie tylko na US. http://www.operationsports.com/news/816915/nba-2k15-patch-3-available-now-for-ps4-soon-for-xbox-onepc-patch-notes-included/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ajuszczyk82 12 Napisano 9 Grudzień 2014 Kiedy będzie dostępny u nas??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach