milolfc 1 Napisano 10 Grudzień 2014 Ciężko powiedzieć. Dzisiaj po południu robią update PSN być może wtedy się pojawi. Nie wiem czy to ma związek z opóźnieniem ale patch jest naprawdę duży( prawie 3 GB). Ludzie piszą że gamplay wygląda po patchu świetnie więc myślę jest na co czekać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szyma 1 Napisano 10 Grudzień 2014 Jak aktualnie jest z online ? Są jakieś lagi bo zastanawiam się nad kupnem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2010cobra25 0 Napisano 10 Grudzień 2014 Mam takie pytanko , być może głupie no ale... Jeżeli zainstaluje patch i będę kontynuował mecze w my gm patch będzie aktywny ? Czy dopiero jeżeli zacznę od początku nowy sezon ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
milolfc 1 Napisano 10 Grudzień 2014 Musisz zacząć od nowa. A patch jest już dostępny? nie chce mi się włączać konsoli: p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 10 Grudzień 2014 Musisz zacząć od nowa. A patch jest już dostępny? nie chce mi się włączać konsoli: pNie musi. Jest info na stronie, ze patch jest kompatybilny z save. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
milolfc 1 Napisano 12 Grudzień 2014 Coś czuję że tego patcha się chyba nie doczekamy. Minął prawie tydzień a od sony żadnej informacji. Próbowałem zaktualizować z konta us ale też mi wyskakuję info że mam najnowsza zainstalowaną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2010cobra25 0 Napisano 13 Grudzień 2014 Wiadomo coś o tym patchu ? Będzie dostępny u nas czy nie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kowaltheman 6 Napisano 14 Grudzień 2014 Korzysta ktoś z tej aplikacji mynba2k15 i może mi powiedzieć od jakiej wersji androida ona chodzi? Jest napisane że działa od 2.3, ale rzeczywiście tylko ze steamem na 2.3.6 się mogę połączyć, a psn i xbl wymagają nowszej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kr0pka 0 Napisano 14 Grudzień 2014 Panowie ponawiam pytanie ktore padlo juz wczesniej. Czy jest mozliwosc ustawienia nazwiska koszykarza zamiast mojego nicku w grze online? Dodam ze nauczenie sie wygladu zawodnikow na pamiec nie jest rozwiazaniem dla mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kielczan 28 Napisano 15 Grudzień 2014 Jako, że nie ma tematu w dziale online to napiszę tutaj. Jakby ktoś chciał pograć to dodawajcie do znajomych. PSNiD: kielczanCK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 16 Grudzień 2014 Online w tej grze... ssie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QbxGamerHD 126 Napisano 16 Grudzień 2014 Wygrywasz czy przegrywasz? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 16 Grudzień 2014 Online jest spoko :D Odpakowałem 3 packi z Adidasa i nic konkretnego :/ a wam coś wpadło ;D? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 16 Grudzień 2014 Nie chodzi o wygrywanie czy przegrywanie, chodzi o lagi i jakość połaczenia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QbxGamerHD 126 Napisano 16 Grudzień 2014 Spoko, ale wygrywasz czy przegrywasz? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sew 118 Napisano 17 Grudzień 2014 (edytowane) Mam pytanie też macie taki błąd że w MC kiedy wykupujecie swojemu zawodnikowi tatuaże to podczas meczu już znikają i nic nie widać ? Jak tak to czy czekać na dalsze patche czy coś źle robię ? Jak na razie gra rządzi, serio najlepsza sportówka na nową generację, czuję że i MC i MT będzie ostro grane. Edytowane 17 Grudzień 2014 przez sew Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary człowiek 827 Napisano 17 Grudzień 2014 Witam Chciałem zacząć Road to the playoffs a tu mi wyskakuje jakiś Error code930a1bef może ktoś pomóc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kielczan 28 Napisano 18 Grudzień 2014 (edytowane) To najbardziej zbugowany nba ostatnich lat. Ale mimo to nie mogę narzekać na tą grę. Z bugów to codzienne rozłączanie serwerów, wieszanie gry, konsoli. Grę mam od tygodnia i nie było jeszcze dnia żeby mnie nie rozłączyło o 22 z serwerami. Edytowane 18 Grudzień 2014 przez kielczan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ajuszczyk82 12 Napisano 19 Grudzień 2014 Kielczan, ja mam grę od premiery i gram w nią codziennie i z reguły właśnie wieczorami,przeważnie w my team i może ze trzy razy się zdarzyło żeby mnie rozlaczylo, a w my team żeby grać trzeba być podpięty pod neta, wiec nie jest tak źle, gorzej wygląda sytuacja w Road to playoffs, tam to już jest masakra, kiedyś w jeden wieczór na osiem meczów z czterech mnie wywalilo, a resztę grałem tak ze miałem co chwile stop klatki heh i wszystko przegrałem :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domin74 12 Napisano 20 Grudzień 2014 W końcu jest ten obiecany patch. Jeszcze nie sprawdziłem co się zmieniło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sew 118 Napisano 20 Grudzień 2014 Nie usuwa dziar w MC to wiem na pewno haha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rekinrekin 0 Napisano 21 Grudzień 2014 cześć wam! zniechecony mnogościa troli w trybie online postanowilem zapytac tutaj - czy bylby ktos chetny na gre w realistyczną koszykówkę bez bluzgania, wybierania najlepszych teamów, spamowania 'trojkami' itp? chodzi mi o quick matche na ps3 moje psn id to rekinho_pl, zapraszam do gry :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 21 Grudzień 2014 To forum od wersji ps4 a nie ps3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sew 118 Napisano 22 Grudzień 2014 Też tak macie w MC że ten pasek od rzutu tylko przeszkadza i myli ? Przy osobistych zauważyłem że lepiej idzie jak patrzę na ręce mojego zawodnika wiem lepiej kiedy wypuścić piłkę, tak samo przy trójkach jak patrzyłem na pasek to nawet z czystych pozycji chybiałem teraz jak patrzę na ręce to nawet pod kryciem ładnie wchodzą trójki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barcman 10 Napisano 22 Grudzień 2014 Ma ktoś może również problemy z grą online? A właściwie z jej brakiem, ponieważ uniemożliwa mi ją 930a1bef :< Po wpisaniu tego kodu na stronie www.nba2k.com/status otrzymuję jedynie lakoniczny komentarz, że dziękują za cierpliwość, pracują i w ogóle, ale to już od jakiegoś miesiąca mam taki problem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach