petanorech 27 Napisano 2 Czerwiec 2015 Tanya i Klassic Pack już dostępne :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bodomek1 14 Napisano 10 Czerwiec 2015 W tym tygodniu w Żyjących Wieżach każdy może zagrać jako Tanya. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keczu78 37 Napisano 24 Czerwiec 2015 Panowie dziś była jakaś aktualizacja wie ktoś do daje,zmienia itp.? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kak-tus 0 Napisano 25 Czerwiec 2015 Pomoże mi ktoś? Nie mam pojęcia jak odnaleźć ukrytą walkę w żyjących wieżach. Może powinienem zaczekać na nowe wieże? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bodomek1 14 Napisano 26 Czerwiec 2015 W piątej lub szóstej walce zrób Flawless'a i powinna Ci wskoczyć ta walka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dranz! 47 Napisano 26 Czerwiec 2015 (edytowane) ... albo poczekaj na wojnę frakcji i graj na okrągło godzinną wierzę. Przechodząc ją za trzecim razem, ukryta walka pojawiła mi się po pierwszym przeciwniku. I nie robiłem żadnego fatality i flawless ;) Edytowane 26 Czerwiec 2015 przez Dranz! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kak-tus 0 Napisano 26 Czerwiec 2015 ... albo poczekaj na wojnę frakcji i graj na okrągło godzinną wierzę. Przechodząc ją za trzecim razem, ukryta walka pojawiła mi się po pierwszym przeciwniku. I nie robiłem żadnego fatality i flawless ;) A co ile jest wojna? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dranz! 47 Napisano 27 Czerwiec 2015 Wojna frakcji jest raz w tygodniu. Po prostu loguj się codziennie online i zostaniesz powiadomiony stosownym komunikatem w grze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petanorech 27 Napisano 29 Czerwiec 2015 Już w lipcu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MartinezMW 2 Napisano 30 Czerwiec 2015 Nareszcie PREDATOR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dranz! 47 Napisano 30 Czerwiec 2015 Predzio w ruchu :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petanorech 27 Napisano 1 Lipiec 2015 http://www.pssite.com/news-42605-garsc_nowych_zrzutow_ekranu_z_dodatku_zawierajacego_predatora_do_mortal_kombat_x.html Kurde fajnie że będzie miał strój zarówno w masce jak i bez :). Szkoda tylko że Dillon aka Carl Weathers - ma metalowe ręce po Jaxie. Swoją drogą mogliby kiedyś dodać alternatywne stroje dla Jasona (wersja z kosmosu np. z Jason X) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keczu78 37 Napisano 4 Lipiec 2015 Dziś kolejna aktualizacja wie ktoś co daje zmienia w grze ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petanorech 27 Napisano 4 Lipiec 2015 Dodaje skórkę klasycznego Ermaca. W kolekcji pojawiają się stroje z ostatniego DLC - MK3 Kung Lao, MK3 Jax, MK4 Quan Chi oraz biografia Tremora :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keczu78 37 Napisano 5 Lipiec 2015 Dodaje skórkę klasycznego Ermaca. W kolekcji pojawiają się stroje z ostatniego DLC - MK3 Kung Lao, MK3 Jax, MK4 Quan Chi oraz biografia Tremora :) Dzięki za info ! :thanks: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 7 Lipiec 2015 Wkrótce dostaniemy klasyczne fatality i to za darmoszkę :) http://www.pssite.com/news-42731-masz_mortal_kombat_x__dostaniesz_za_darmo_klassic_fatality.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bodomek1 14 Napisano 15 Lipiec 2015 W tym tygodniu każdy może zagrać Predatorem w Żyjących Wieżach. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petanorech 27 Napisano 16 Lipiec 2015 Kiedy premiera tych klasycznych Fatality? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keczu78 37 Napisano 16 Lipiec 2015 Kiedy premiera tych klasycznych Fatality? :) Też jestem ciekaw tego ciekaw ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 19 Lipiec 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 19 Lipiec 2015 (edytowane) Też jestem ciekaw tego ciekaw ? Wiecie co jest najśmieszniejsze? Znowu nie ma tylko w Europie. W psstore US już dawno do pobrania. Dokładnie od 7 lipca. https://store.playstation.com/#!/en-us/games/addons/mortal-kombat-x-klassic-fatalities-1/cid=UP1018-CUSA00967_00-KLASSICFATALITY1 Edytowane 19 Lipiec 2015 przez Sithman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keczu78 37 Napisano 21 Lipiec 2015 (edytowane) Klasyczne FATALITY już dostępne na ps store europa ! https://store.playstation.com/#!/pl-pl/gry/dodatki/mortal-kombat-x-klaszyczne-fatality-1/cid=EP1018-CUSA00970_00-KLASSICFATALITY1 2 paczka też już dostępna https://store.playstation.com/#!/pl-pl/gry/dodatki/mortal-kombat-x-klasyczne-fatality-2/cid=EP1018-CUSA00970_00-KLASSICFATALITY2 co ciekawe pospieszyli sie bardzo z tremorem bo juz od dzisiaj ma byc dostepny dla sezonowcow, a za tydzien do kupienia osobno + wieza tygodniowa z nimbardzo szybko go wypuszczaja po predatorze, na pewno maja w zanadrzu kolejne postacie w dlc Edytowane 21 Lipiec 2015 przez keczu78 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dranz! 47 Napisano 21 Lipiec 2015 Faktycznie, pierwsze DLC z postaciami nie wychodziły tak szybko po sobie, jak to ma miejsce w przypadku Tremora. Obawiam się, że nowa paczka z postaciami, jeżeli w ogóle wyjdzie, będzie już w nowym season passie :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 21 Lipiec 2015 Ja chcę Smoke'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kak-tus 0 Napisano 31 Lipiec 2015 (edytowane) ... albo poczekaj na wojnę frakcji i graj na okrągło godzinną wierzę. Przechodząc ją za trzecim razem, ukryta walka pojawiła mi się po pierwszym przeciwniku. I nie robiłem żadnego fatality i flawless ;) No niestety nie oto chodziło. To co tu opisałeś to jest trofik "Machina wojenna" - Zwycięż walkę 1 na 1 podczas inwazji. a mnie chodzi o trofik "Dochowaj tajemnicy" - Znajdź tajną walkę w żyjących wieżach. Z tego co zrozumiałem to do wbicia w wierzy profesjonalnej Mortal Kombat, ale ile można czekać na tą wieże. Może ktoś zna jakiś inny sposób? P.S. No i został mi ostatni trofik. Ktoś się orientuje kiedy będą wieże Mk aby wbić "Dochowaj Tajemnicy"? Edytowane 4 Sierpień 2015 przez kak-tus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach