haobao_PRO 639 Napisano 28 Sierpień 2014 Dzisiaj EA obniżyło ceny Fify 14 na PS4 więc empik pewnie cenę skupu zmieni. Mi się jeszcze wczoraj udało opchnąć za 120zł :P dziś już po 70zł skupują... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evo666 867 Napisano 28 Sierpień 2014 Fifa 15 jeszcze nie wyszła a Empik juz w cenniku ma skup uzywanych za 120zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baku83 511 Napisano 28 Sierpień 2014 Za taka cene to ja im moge sprzedac w sierpniu za rok moja Fife :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Haqu 32 Napisano 28 Sierpień 2014 Fifa 15 jeszcze nie wyszła a Empik juz w cenniku ma skup uzywanych za 120zl Przecież nie ma cennika z fifą 15 jeszcze :mellow: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 28 Sierpień 2014 Przecież nie ma cennika z fifą 15 jeszcze :mellow: Jest od dziś :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeX 631 Napisano 28 Sierpień 2014 AC Unity na ps4 tez skupuja, ba na XO nawet far cry 4 czy GTA V :D Nie mam pojęcia jaką ważność ma ten bon, ale zostawiłbym sobie go na inna gre, bo kupować fife za 259 zł to się nie opłaca ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 28 Sierpień 2014 Karta prezentowa jest ważna rok czasu od doładowania ;) Coś czuję, że na premierę cena zostanie obniżona :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Haqu 32 Napisano 28 Sierpień 2014 Jest od dziś :) o, to pardon. Ja tam się klasycznie przejdę dzień czy dwa przed premierą do sklepu i zobaczę czy jest już :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeX 631 Napisano 28 Sierpień 2014 Karta prezentowa jest ważna rok czasu od doładowania ;) Coś czuję, że na premierę cena zostanie obniżona :) Dziś,wiedząc ze na stronie empiku jest fifa na ps4 za 259 zł poszedłem do lokalnego empiku i udając głupiego spytałem w jakiej cenie będzie fifa na ps4, babka do mnie że 280 zł (!) ale nie ma się co tą ceną przejmować bo w dniu premiery zawsze (z zaznaczeniem na słowo zawsze) mają cenę inną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piohib 6 Napisano 28 Sierpień 2014 (edytowane) Jeśli rzeczywiście miałaby kosztować 280, to opcja z wymianą w zasadzie jest nieopłacalna, skoro w MM, Saturn cena to 229. Edytowane 28 Sierpień 2014 przez Piohib Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Haqu 32 Napisano 28 Sierpień 2014 Dziś,wiedząc ze na stronie empiku jest fifa na ps4 za 259 zł poszedłem do lokalnego empiku i udając głupiego spytałem w jakiej cenie będzie fifa na ps4, babka do mnie że 280 zł (!) ale nie ma się co tą ceną przejmować bo w dniu premiery zawsze (z zaznaczeniem na słowo zawsze) mają cenę inną. Ja bym się natomiast nie zdziwił gdyby w empiku rzeczywiście na półce była fifa z ceną 279 zł. Empik ma stosunkowo drogie multimedia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Whizzer 276 Napisano 28 Sierpień 2014 Jeśli rzeczywiście miałaby kosztować 280, to opcja z wymianą w zasadzie jest nieopłacalna, skoro w MM, Saturn cena to 229. Komputronik niecałe 220 nawet. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 28 Sierpień 2014 To wystarczy teraz zrobić preordera na 259zł i dopłacić 140zł do interesu ;) oczywiście dla tych co zdążyli opchnąć 14' za 120zł :P 14' na alledrogo chodzi już poniżej 70zł, także odkup za 120zł to była naprawdę okazja :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 28 Sierpień 2014 Nie wiem czy zamówić na necie czy czatować w empiku, gorzej jak przyjdzie mi dzień po premierze albo np. nie będzie w moim empiku %) a urlop biorę na piątek, poniedziałek i wtorek żeby dobrze ruszyć w FUT :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shatan 48 Napisano 28 Sierpień 2014 oplaca sie kupowac specjalnie ps4 żeby pograć w fife 15 ?? aż tak duża różnica między ps3? dzieki za spostrzeżenia względem wcześniejszej wersji. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DAK 27 Napisano 28 Sierpień 2014 (edytowane) imho opłaca się. Ja kupiłem PS4 głównie do gier sportowych i exów. Z Fify 14 (PS4) byłem zadowolony, choć po rozegranych kilkudziesięciu meczach odczuwałem deja vu :P Edytowane 28 Sierpień 2014 przez DAK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BogitoX 62 Napisano 28 Sierpień 2014 Gdzieś jest jakiś opis o co chodzi z tym FUT? Nigdy tego nie ruszyłem i jestem ciekaw o co w tym chodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baku83 511 Napisano 28 Sierpień 2014 Gdzieś jest jakiś opis o co chodzi z tym FUT? Nigdy tego nie ruszyłem i jestem ciekaw o co w tym chodzi.Stary nie ruszaj tego trybu w ogole jak chcesz miec normalne zycie :-D ja w niego nigdy nie gralem, zaczalem dopiero od edycji 14 i zaluje ze tego nie zrobilem wczesniej, wciaga strasznie i bedziesz gral tylko w to :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evo666 867 Napisano 28 Sierpień 2014 (edytowane) Gdzieś jest jakiś opis o co chodzi z tym FUT? Nigdy tego nie ruszyłem i jestem ciekaw o co w tym chodzi. Nie ma opisu oplaca sie kupowac specjalnie ps4 żeby pograć w fife 15 ?? aż tak duża różnica między ps3? dzieki za spostrzeżenia względem wcześniejszej wersji. pozdrawiam Nie opłaca się Kosmici atakują? :blink: Edytowane 28 Sierpień 2014 przez evo666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Whizzer 276 Napisano 29 Sierpień 2014 Nie wiem czy zamówić na necie czy czatować w empiku, gorzej jak przyjdzie mi dzień po premierze albo np. nie będzie w moim empiku %) a urlop biorę na piątek, poniedziałek i wtorek żeby dobrze ruszyć w FUT UU na bogato :D. Ile planujesz kupić FP :P? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 29 Sierpień 2014 Zależne od dropu :-) znaczne od 100 zł jak cos będzie wypadac to będę dalej jechał :-) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Whizzer 276 Napisano 29 Sierpień 2014 Ja chyba też tak zacznę, w 14-stce za 200 zł nie trafiłem nikogo wartego uwagi. Dlatego teraz chyba zacznę ostrożniej. Chociaż wiesz za stówkę możesz nie trafić nikogo, a za drugą nagle możesz trafić CRa więc to i tak jest loteria. Już niecały miesiąc został... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 29 Sierpień 2014 Nie musi być to TOP drop odrazu ale jakieś karty w miarę , a nie sam QS śmieć :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torpedoem 142 Napisano 29 Sierpień 2014 lol ;d 100 zl na karteczki w grze. Myslalem ze tylko gimbaza sie na to rzuca ;) 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 29 Sierpień 2014 Nie żebym był złośliwy ale koledzy wyżej sprawiają żę mikrotransakcje w grach staną się czymś normalnym :P Co nie zmienia faktu, że tryb jest zacny ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach