Lukash_PL1 27 Posted February 18, 2016 Witam, nie wiem czy mozna tutaj pisać takie rzeczy:), mam do sprzedania coinsy do fify 15 dokładnie 2,5 mln za 70 zł, mogę się również zamienić na coinsy do 16, oczywiście w proporcjonalnym wymiarze :) Share this post Link to post Share on other sites
Lookero 5 Posted May 10, 2016 jeśli jest ktoś chętny do wbicia pucharków za multi to zapraszam id: Lookero Share this post Link to post Share on other sites
unki 1394 Posted May 16, 2016 Powiedzcie mi co jest nie tak,chciałem założyć nowe konto by zagrać sobie od nowa ligi tylko takim składem na jaki uda mi się uzbierać z meczów i bostów.Wszystko fajnie i pięknie,ale podzczas pezechodzenia kolejnych etapów w samej fifie do tego by móc grać po sieci(potwierdzenie konta,hasło,pytanie awaryjne) za każdym razem pojawia mi się na nowo ta sama procedura... O co chodzi jak by? Chciałem spróbować na nowo UT i tu dupcia blada... Share this post Link to post Share on other sites
Sithman 3250 Posted May 16, 2016 Powiedzcie mi co jest nie tak,chciałem założyć nowe konto by zagrać sobie od nowa ligi tylko takim składem na jaki uda mi się uzbierać z meczów i bostów.Wszystko fajnie i pięknie,ale podzczas pezechodzenia kolejnych etapów w samej fifie do tego by móc grać po sieci(potwierdzenie konta,hasło,pytanie awaryjne) za każdym razem pojawia mi się na nowo ta sama procedura... O co chodzi jak by? Chciałem spróbować na nowo UT i tu dupcia blada... Unki jesteś pewien że chodzi Ci o fifę 15? 1 Share this post Link to post Share on other sites
unki 1394 Posted May 17, 2016 Unki jesteś pewien że chodzi Ci o fifę 15? Fejla dałem stary Share this post Link to post Share on other sites
humberto2711 0 Posted May 23, 2016 Siemka mam pytanie o trofeum zadanie wykonane na ps3 czy to trofeum jest jeszcze możliwe do w bicia ? Share this post Link to post Share on other sites