Krosek 627 Napisano 9 Luty 2015 Ja na stronie EA normalnie mam statystyki. Za to na PS4 po wejściu w swój profil cały czas mam napisane że strzeliłem 1 bramkę. :d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doberFP 0 Napisano 14 Luty 2015 Jak są chętni do gry w FIFĘ 15 na PS4 to zapraszam na forum Turniejowe www.fifaplay.com.pl codziennie organizowany jest jakiś turniej/liga/puchar, czasami turnieje o nagrody. Wystarczy wejść na forum i pod logiem strony w tabelce z zapisami wyszukać zapisów na dany dzień, zapisujemy się podając nick z forum, gg, drużynę którą chcemy grać(do wybrania dostępne w danym turnieju w rozpisce) o przyjętym zapisie decyduje kolejność dodania postu, drużyny nie mogą się powtarzać. Po zapisach są dodawane rundy, bądź kolejki w zależność czy to liga czy puchar. Na rozegranie meczu mamy kilka dni, po wcześniejszym ustaleniu z rywalem terminu. UWAGA: Nie jestem adminem tejże strony. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 15 Luty 2015 Szukam 3 osoby do trofeum stylowo Fifa 15. Ostatnio nawalilem. Psn: pakasiedlce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PasztetR-Sl 2 Napisano 18 Luty 2015 (edytowane) Ciekawe bramki z naszej gry ze Spidim :). 1) http://youtu.be/iiFab48ohQ8 2) http://youtu.be/00jye9Y7Els No i na koniec raczej perełka... Najdziwniejsza bramka jaką w życiu strzeliłem (a przy okazji mój pierwszy filmik na Share Factory): http://youtu.be/HbgFiz79Y1A Pozdrawiam Edytowane 18 Luty 2015 przez PasztetR-Sl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kruczek293 14 Napisano 19 Luty 2015 (edytowane) Nastepnym razem jak bedziesz kleił filmiki w SF to wejdź sobie w tryb powtórki i ponagrywaj pare ujęć z róznej perspektywy bo narazie 3/4 filmiku to cieszynki po golu. Pozdrawiam Edytowane 19 Luty 2015 przez Kruczek293 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spidi 0 Napisano 19 Luty 2015 Ciekawe bramki z naszej gry ze Spidim :). No i na koniec raczej perełka... Najdziwniejsza bramka jaką w życiu strzeliłem (a przy okazji mój pierwszy filmik na Share Factory): http://youtu.be/HbgFiz79Y1A Pozdrawiam do dzis bramkarz z ligi Arabskiej sie nie moze odnaleść :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zabka89 3 Napisano 21 Luty 2015 Mam pytanie do weteranów gier z serii FIFA. Jaka będzie wartość FIFY 15 na rynku wtórnym pod koniec września z chwilą premiery następnej części? Oczywiście zdaję sobie sprawę, że nikt nie jest jasnowidzem, ale może ktoś pamięta jak to było w poprzednich latach. PS Ten dział wydawał mi się najbardziej odpowiedni aby zadać to pytanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 22 Luty 2015 Kolo 90 zl zapewne. Zalezy kiedy sprzedasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zabka89 3 Napisano 22 Luty 2015 Ok, dzięki. Tak myślałem, że około 80/90 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evo666 867 Napisano 22 Luty 2015 (edytowane) Przed premiera 16tki powinieneś dostać 80-100 zł. Ja swoją 14tke za 100zl pchnąłem Edytowane 22 Luty 2015 przez evo666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 22 Luty 2015 Ja zawsze robię podmiankę w Empiku za dopłatą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chmurowski 30 Napisano 22 Luty 2015 Ja chciałem się podzielić pewnymi spostrzeżeniami dot. Fifa 15 sezony pojedynków w porównaniu do FUTa. W 15 grałem praktycznie tylko w FUT. I do pewnego momentu dało się grać. Tak do 4 ligi całkiem przyjemne wyważone mecze. Natomiast w 4 lidze gra stała się bardzo irytująca. Bardzo dużo dryblerów. Bieganie przez pół boiska cyborgami. Wszyscy 4-3-3, wszyscy defensywnie. Do tego jeszcze te tanie monety spowodowały, że normalni gracze (nie kupujący, nie handlujący) są naprawdę w trudnym położeniu. Dlatego postanowiłem pograć sezony pojedynków online 4* zespołami. i okazało się, że gra mi się dużo przyjemniej. Gra nieco bardziej przypomina mecz. Udało się "doczłapać" do 2 ligi i dryblera/skillera kręcącego moją obroną trafiłem jednego. Zawodnicy nie są tak "podpompowani". Nie obiegają "na chama". Mniej strzałów z 40m wchodzi, lepszy balans. Wreszcie mogę grać przeciwko różnym piłkarzom, a nie ciągle te same jedenastki ze Sturridge z przodu. Nie wiem, czy tylko ja mam takie spostrzeżenia. Może nie umiem grać, może irytacja FUTem wynika właśnie z tego, ale w tej 3-4 lidze ogrywali mnie wszyscy. W sez. poj. po prostu dobrze się bawię. Ktoś ma to samo? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evo666 867 Napisano 22 Luty 2015 Jest róznica i to znaczna, wszystko co piszesz sie zgadza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 22 Luty 2015 . Ktoś ma to samo? Wszyscy mają to samo. Jednak fut to tak cholerny narkotyk, że jak dopadnie, to mimo złości, żalów, frustracji i innych negatywnych emocji, już nie puszcza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ulik10 40 Napisano 22 Luty 2015 Ja zawsze robię podmiankę w Empiku za dopłatą. Ile można na tym oszczędzić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 22 Luty 2015 (edytowane) Ile można na tym oszczędzić? To zależy, mają cennik za używane gry z góry ustalony. 14 sprzedałem im za 80 zł chyba, 15 kupiłem za 229, oczywiście odejmując jeszcze te 80 zet. Zawsze to trochę taniej za nową grę, a fifa nie należy do gier, które się kolekcjonuje. Edytowane 22 Luty 2015 przez Sithman 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomekZ 0 Napisano 27 Luty 2015 Szukam kogoś ogarniętego do gry w sezonach współpracy. PSN: zaziab Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 8 Marzec 2015 Dziś kolo 21 planowana jest ustawka na trofeum Stylowo w Fife 15. Zainteresowanych zapraszam na prov po wiecej informacji.(potrzeba 2 osob co najmniej) Sezon wspolpracy tez chetnie pogram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 9 Marzec 2015 Cóż to za aktualizacja dzisiejsza? W niedzielę najblizsza planowana kolejna ustawka na trofeum "Stylowo". Potrzeba jeszcze minimum 3 zdecydowanych osob, najlepiej z hs. Wiecej info priv lub psn: pakasiedlce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bor3wicz 17 Napisano 9 Marzec 2015 Podobno dodaje 2 nowe zespoły z MLS do trybu meczy towarzyskich, ale nie sprawdzałem jeszcze. http://www.product-reviews.net/2015/03/09/fifa-15-1-05-ps4-update-live-with-size-and-notes/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geble 195 Napisano 12 Marzec 2015 U mnie po aktualizacji nie można wejść w wydarzenia tygodnia a przy szybkim meczu nie działa forma. Cały czas jest wylaczona a klikanie w trojkat nic nie przełącza. Ktoś ma podobny problem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wawrys1992 0 Napisano 14 Marzec 2015 u mnie przy grze online wyskakuje komunikat ze nie mozna pobrac skladow online oraz ze nie mozna pobrac informacji online i mam sprobowac pozniej. nie wiem czy gra mi sie zaktualizowala bo nic mi sie nie sciagalo, natomiast jak wciskam na konsoli zeby sprawdzil aktualizacje to nic nie wykrywa, ktos tez tak ma? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czaczapel 2 Napisano 19 Marzec 2015 u mnie przy grze online wyskakuje komunikat ze nie mozna pobrac skladow online oraz ze nie mozna pobrac informacji online i mam sprobowac pozniej. nie wiem czy gra mi sie zaktualizowala bo nic mi sie nie sciagalo, natomiast jak wciskam na konsoli zeby sprawdzil aktualizacje to nic nie wykrywa, ktos tez tak ma? niestety u mnie jest tak samo, ktoś pomoże ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czaczapel 2 Napisano 20 Marzec 2015 Witam, Udało mi się rozwiązać problem, który opisał wawrys1992. W moim przypadku pomogło zresetowanie składów do domyślnych ("Przywróć domyślne składy"), a następnie pobranie aktualizacji ("Pobierz aktualizację"). Obie opcje są dostępne w menu Konfiguracja->Edytuj zespoły. Pozdrawiam 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ajuszczyk82 12 Napisano 20 Marzec 2015 Witam, Udało mi się rozwiązać problem, który opisał wawrys1992. W moim przypadku pomogło zresetowanie składów do domyślnych ("Przywróć domyślne składy"), a następnie pobranie aktualizacji ("Pobierz aktualizację"). Obie opcje są dostępne w menu Konfiguracja->Edytuj zespoły. Pozdrawiam Dzięki mistrzu, twój sposób zadziałał, bo już nie wiedziałem co się dzieje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach