Sithman 3250 Napisano 31 Styczeń 2015 Mam pytanko: czy idzie w trybie FUT zmienić komentarz na angielski? Bo za każdym razem jak zmienię to i tak w fut mam tych starych grzybów... Musisz wybrać angielski na początku gry, czyli cała gra po angielsku. Ja tak robię, bo uszy bolą od polskiego komentarza. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrubaKielbasa 0 Napisano 31 Styczeń 2015 Tak też robiłem i chyba też miałem komentarz po polsku... Muszę sprawdzić jeszcze raz bo możliwe że coś pokręciłem... A może też jest tak że to zależy od języka interfejsu konsoli? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 31 Styczeń 2015 (edytowane) Tak też robiłem i chyba też miałem komentarz po polsku... Muszę sprawdzić jeszcze raz bo możliwe że coś pokręciłem... A może też jest tak że to zależy od języka interfejsu konsoli? Wybierasz przy starcie gry język angielski i w menusach gry masz ustawiony angielski - wszystko Edytowane 31 Styczeń 2015 przez piachu00 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 31 Styczeń 2015 (edytowane) Dokładnie tak jak pisze Piachu. Chyba, że w opcjach już po uruchomieniu przestawiłes coś. Najważniejsze, żeby na starcie wybrać flagę angielską. Nie ma to nic wspólnego z językiem w konsoli. Na 100%. Edytowane 31 Styczeń 2015 przez Sithman 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrubaKielbasa 0 Napisano 31 Styczeń 2015 Okej dzięki. Przetestuję i zobaczymy bo szpaka już słuchać nie idzie i przez to nie gram w ogóle w FUT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 31 Styczeń 2015 (edytowane) Okej dzięki. Przetestuję i zobaczymy bo szpaka już słuchać nie idzie i przez to nie gram w ogóle w FUT. Będzie działać. A na tym forum dziękujemy klikając "lubię to" przy pomocnych postach ;) Edytowane 31 Styczeń 2015 przez Sithman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakosusz 169 Napisano 31 Styczeń 2015 Ja gram w polska wersje językowa z angielskim komentarzem. Mozna tak ustawić. Wybierasz flage polska na starcie a w opcjach gry ustawiasz jez angielski. Przed meczem nie ustawisz bo nie mozna ale jak jesteś w glownym menu to tak. Mozna jeszcze niemiecki ustawic hiszpański i inne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrubaKielbasa 0 Napisano 31 Styczeń 2015 Ja gram w polska wersje językowa z angielskim komentarzem. Mozna tak ustawić. Wybierasz flage polska na starcie a w opcjach gry ustawiasz jez angielski. Przed meczem nie ustawisz bo nie mozna ale jak jesteś w glownym menu to tak. Mozna jeszcze niemiecki ustawic hiszpański i inne. Zgadza się, ale u mnie to działa tylko w szybkim meczu i sezonach online. W FUT nawet jak w opcjach zmienię na angielski komentarz to w meczu i tak mam tych pryków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 31 Styczeń 2015 Nie tylko u Ciebie, w fut tak już jest, że nie zapamiętuje ustawień itp. Dlatego najlepiej zrobić tak jak pisaliśmy z Piachem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakosusz 169 Napisano 31 Styczeń 2015 Nie wiem jak w FUT bo nie gram gdyż jest niegrywalny jedynie na 2 pady odpalam fife jak wpadnie ktoś na piwo :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 31 Styczeń 2015 To po co odpowiadasz na pytanie dotyczące fut? ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kondzionh 1 Napisano 1 Luty 2015 Nie da się grac w tym roku w ten szajs ostatnio spadłem z 4 ligi do 9 tej na około 50 meczów przegrałem z 30 haha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evo666 867 Napisano 1 Luty 2015 Nie da się grac w tym roku w ten szajs ostatnio spadłem z 4 ligi do 9 tej na około 50 meczów przegrałem z 30 haha I kolejny... :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 1 Luty 2015 Mnie osobiscie gra sie gorzej niz w poprzednia fifke. Glownie przeszkadzaja mi strzfaly, takie jakies kartoflane sa. Pilka leci i placze a nagle wpada w okno o_O Nie ma tragedii, ale gdyby zrobili glowki z F15 w F14 to byloby swietnie|! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 1 Luty 2015 I kolejny... :blink: I co zrobisz? Jakoś bardzo dużo ludzi przy tej odsłonie zapomina, że to tylko gra... ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nehake 0 Napisano 2 Luty 2015 Siemka mam pytanie odnośnie tej gry czy jest możliwość zakupienia używanej fify 15 na ps4 i czy będzie ona działać kiedyś słyszałem że chyba nie działa czy share play może ktoś na ten temat się wypowiedzieć. Pierwszy raz bym kupił używaną grę jakieś porady ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 2 Luty 2015 Używka działa normalnie, czemu niby ma nie działać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nehake 0 Napisano 2 Luty 2015 Używka działa normalnie, czemu niby ma nie działać? Pytam się tylko bo po EA można się wszystkiego spodziewać. A na jakiej to zasadzie działa bo np od tego co kupiłem on już grał w fife na swoim koncie psn i nie będzie żadnego problemu ?? mam też zamiar sprzedać GTA V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 2 Luty 2015 Żadnego. Kupujesz, logujesz się na swoim koncie i grasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nehake 0 Napisano 2 Luty 2015 Żadnego. Kupujesz, logujesz się na swoim koncie i grasz. OK to git i ostatnie pytanie czy została poprawiona obrona ,grałem w demo i tam to kiepsko wyglądało tak samo mówili na początku premiery a później zbytnio się tym nie interesowałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 2 Luty 2015 (edytowane) Jak się nauczysz grać w obronie, to będzie poprawiona. Jak nie, to będziesz pisał jak niektórzy, że gra jest zrypana, albo (co najzabawniejsze), że pes lepszy ;) Edytowane 2 Luty 2015 przez Sithman 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stMikolaj 838 Napisano 4 Luty 2015 Mam pytanie do wersji z ps store us. Czy zapisane dane z wersji polskiej pudelkowej wraz z osiągnięciami, statystykami zadziałaja grając na koncie polskim i jak sprawa wygląda z update gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 4 Luty 2015 Jest ktos chetny na ustawke na trofeum "wlacz niestandardowy styl wykonywania karnych lub wolwolnych"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stMikolaj 838 Napisano 8 Luty 2015 Nikt nie wie czy statystyki online będą dostępne z wersji polskiej pudelkowej grając na koncie europejskim na wersji cyfrowej z us ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 8 Luty 2015 Statystyki to masz chyba przypisane do konta ea/origin? Dopóki logujesz się na tym koncie to chyba wersja gry nie ma znaczenia. Każdy może się przeprowadzić ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach