Danielski_82 572 Napisano 25 Marzec 2015 Czy ogólnie jest jakakolwiek szansa że z tych elementów otoczenia coś wypadnie , tych skrzyń , beczek itp. czy to tylko taka destrukcyjna dekoracja ? Kuzyn namiętnie wczorAj próbował rozwalić wszystko dookoła , efekt uboczny grania godzinami w Diablo chyba heh :) No i od pewnego momentu mam wrażenie że moja broń ( ta pierwsza , piła to czy brzytwa już nie pamiętam ) się " złożyła " niczym składany nóż , mam teraz mniejszy zasięg chyba , jest jakiś przedmiot który odpowiada za "postawe " ? Sorki za lamerskie pytania , sama gra jest dla mnie wspaniała , zdecydowanie najlepsze obok multi Killzona w co grałem na ps4 , ten drugi boss wczoraj strasznie dał mi popalić i uświadomiłem sobie jakim jestem leszczem ech za dużo człowiek gra w jakieś mainstremowe serie kurcze ninja gaiden mi sie przypomina .. Nic się nie przyczepie do grafiki , ani do framerate według mnie design rządzi tak jak kiedyś w dmc i nightmare creatures .. Teraz klepią te remastery to ja poproszę całą trylogię Soulsów , strasznie mi głupio że kiedyś olałem jedynkę po godzinie ech . W każdym bądż razie dla mnie killer totalny i cieszę strasznie że jednak wybrałem ps4 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 25 Marzec 2015 Kazda statystyke mozna podswietlic i zobaczyc jej opis. Gdzie, jak? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 25 Marzec 2015 @Danielski, bron rozkladasz L1 i skladasz tez L1. Rozlozona jest wolniejsza. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dam27 12 Napisano 25 Marzec 2015 czacha pod r3 masz pomoc 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 25 Marzec 2015 A co do rozwalania skrzn itd chyba nie ma to wiekszego sensu.. tez to robilem ale przestalem. czacha pod r3 masz pomoc Dzieki!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 25 Marzec 2015 Gdzie, jak? :) Options -> Status -> R3 i najezdzasz na state ktora cie interesuje. Mozna tez w innych opcjach menu wcisnac R3 pod warunkiem ze na ekranie sa pokazane gdzies statystyki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 25 Marzec 2015 (edytowane) Panowie, jak jest z zużywaniem się broni. Czy często naprawiamy i czy w ogóle :) Edytowane 25 Marzec 2015 przez anarom 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 25 Marzec 2015 Jest durability, po 2 godzinach grania z 200 spadlo do 182, ale za duzo nie walczylem, wiec wyglada na to ze bedziemy musieli odwiedzac kuznie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu19 235 Napisano 25 Marzec 2015 (edytowane) W opcjach gry możesz sobie ustawić język jaki chcesz i napisy jakie Ci najbardziej pasują :) I tak powinno być w każdej grze :thumbsup: Edytowane 25 Marzec 2015 przez Malibu19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 25 Marzec 2015 Wstrzymam się przed graniem do wieczora, szkoda mi teraz tylko na kwadrans włączać, bo cały dzień w pracy miałbym zj**any. http://www.ppe.pl/blog-12352-5370-kozmar.html - to są moje wypociny, dzięki którym wygrałem grę w PSX Extreme :) 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leito_PL 17 Napisano 25 Marzec 2015 Jaki bedzie limit NG+ wiadome? Bi w DS1 bylo to NG+6 i potem poziom nie rosl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenMan!!! 1 Napisano 25 Marzec 2015 Panowie/ Panie, Mam takie pytanie: które rodzaje broni korzystają z atrybutu "siły", a które ze "skilla"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 25 Marzec 2015 http://www.ppe.pl/blog-12352-5370-kozmar.html - to są moje wypociny, dzięki którym wygrałem grę w PSX Extreme :) Pewnie dałeś w łapę ;). Żartuję, oczywiście :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 25 Marzec 2015 Jeśli kogoś interesują czasy ładowania z SSD to tu wrzucam: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 25 Marzec 2015 Wkrecam sie .. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 25 Marzec 2015 Panowie/ Panie, Mam takie pytanie: które rodzaje broni korzystają z atrybutu "siły", a które ze "skilla"? Tutaj masz wszystko ładnie opisane: http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Weapons Ciekawy jestem na jakim poziomie zatrzyma się meta, w poprzedniej części było to 150 (co było bzdurą) i 200. Patrząc na statystyki to może nawet do 100, na razie robią najazdy głównie przed drugim bossem i PvP jest zupełnie inne. Ubił już ktoś drugiego bossa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leito_PL 17 Napisano 25 Marzec 2015 W kazdej chwili mozemy miec najazd czy tylko po uzyciu tego magicznego dzwonka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 25 Marzec 2015 Wydaje mi się, że tylko po użyciu dzwonka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 25 Marzec 2015 (edytowane) Cleric beast padl za 1 podejsciem, od wczorejszego 1 glupiego zgonu jeszcze nic mnie nie zabilo, powinni troche ograniczyc drop-rate fiolek krwi bo ciagle mam maksymalna ilosc i w sumie jak mnie cos uszkodzi zaraz sie lecze i po chwili podnosze z trupow kolejne fiolki. Tez wam tak czesto leca? W 3:25 zwroccie uwage jak mna cisnal w dosc niespodziewane miejsce, gra calkiem fajnie sie zachowala. Edytowane 25 Marzec 2015 przez Bansai 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 25 Marzec 2015 (edytowane) @up Filmik spoko, mnie boss trochę sponiewierał przez głupie przyzwyczajenie do grania z tarczą :) Mam w skrzyni już prawie 60 fiolek zapasu, a jakoś szczególnie tego nie farmiłem. Jak ktoś ma problem z fiolkami znalazłem fajne miejsce do farmienia: Po zabiciu drugiego bossa wracamy do Nexusa i teleportujemy się znowu do miejsca gdzie zabiliśmy bossa. Wracamy po schodach na dół i zabijamy 2 pokraki z których wypadną 2/4 fiolki. Cofamy się jeszcze trochę i zabijamy grubasa z którego wylecą kolejne 2/4 fiolki. Teleportujemy się do Nexusa i powtarzamy, można tym sposobem w 7-10 minut wyfarmić 20 fiolek. Oczywiście drop jest ograniczony i w końcu zaczną wypadać z przeciwników monety dlatego polecam zostawić to miejsce gdy będziemy na minusie. Edytowane 25 Marzec 2015 przez shemaforash Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nautilus 72 Napisano 25 Marzec 2015 Mam kilka pytań do bardziej doświadczonych graczy. 1. Jak się odbywa proces levelowania? 2. Jak to jest z utraconymi tętnieniami? Czy można je jakoś odzyskać jak to było w serii souls? 3. Jak można przełamać gardę przeciwnika? Mam na myśli głównie tych wieśniaków z tarczami? Z góry dziękuję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 25 Marzec 2015 (edytowane) 1. Bardzo podobnie do Demon's Souls czy Dark Souls 2, jest od tego odpowiedni npc, ale zeby go odblokowac trzeba: zabic 1 bossa 2. Jesli chodzi ci o dusze to mozna je odzyskac, tam gdzie zginales bedzie lezec kaluza krwi, ale jesli w miedzyczasie przeszedl po niej jakis potwor, zebral twoje dusze i zeby je odzyskac musisz go zabic, latwo poznac ow potwora po swiecacych sie oczach 3. Trzymasz R2 i robisz power attack, to powinno przelamac garde. Edytowane 25 Marzec 2015 przez Bansai 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 25 Marzec 2015 (edytowane) @up 1. Po walce z pierwszym bossem w Hunter's Rest (lalka siedząca na gzymsie) 2. Można odzyskać, albo musisz podnieść z ziemi albo pokonać przeciwnika który cię zabił (świeca mu się oczy) Edytowane 25 Marzec 2015 przez shemaforash 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chopers 4 Napisano 25 Marzec 2015 Czy wer z UK ma polskie napisy?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nautilus 72 Napisano 25 Marzec 2015 (edytowane) @Bansai, shemaforash Dzięki wielkie ;) @down Cenna wskazówka, dziękuję raz jeszcze :) Edytowane 25 Marzec 2015 przez Nautilus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach