Patricko 8082 Napisano 3 Wrzesień 2014 Gameplay z ekskluzywnej mapki Exodus Blue na Ziemi :) Wg mnie wygląda supcio! 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Twinskillers 87 Napisano 3 Wrzesień 2014 A która mapka źle wygląda? :D Chyba że Mars ale na niej nie grałem. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 7 Wrzesień 2014 Zmiany po becie: - 5 lvl nie bedzie juz wymagany aby moc zaczac grac crucible. Beda dwa przedzialy zapisywania sie do pvp. Jeden dla graczy 1-4 lvl, a drugi od 5-30. Bungie nie chce, aby gracze byli zdezorientowani jak zaczac grac w pvp. Przedzialy do zapisow musialy zostac zrobione z powodu braku "speciala" do 5 lvl. Dodatkowo w przedziale 1-4 nie bedzie mozna uzywac second oraz heavy weapon Tak ze bedzie mozna grac tylko i wylacznie pvp. kto nie bedzie chcial nie bedzie zmuszony do wbicia 5 lvl "na sile" w pve. Mi sie podoba. . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 7 Wrzesień 2014 Fajnie, zrobię sobie twinka na 4 levelu i będę kosił nupów :P *po czym pomyślało tak 99% graczy, którzy kupują Destiny* 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redlumek 41 Napisano 8 Wrzesień 2014 A przypadkiem za pvp to nie dostaje się expa ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 8 Wrzesień 2014 Ah shieeeet, Bungie pomyślało o cwaniakach :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 8 Wrzesień 2014 Ma być jeszcze PVP 2 vs 2 Jestem ciekaw czy to była plota czy rzeczywiście będzie taki tryb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
can5ona 5 Napisano 8 Wrzesień 2014 Zmiany po becie: - 5 lvl nie bedzie juz wymagany aby moc zaczac grac crucible. Beda dwa przedzialy zapisywania sie do pvp. Jeden dla graczy 1-4 lvl, a drugi od 5-30. Bungie nie chce, aby gracze byli zdezorientowani jak zaczac grac w pvp. Przedzialy do zapisow musialy zostac zrobione z powodu braku "speciala" do 5 lvl. Dodatkowo w przedziale 1-4 nie bedzie mozna uzywac second oraz heavy weapon Tak ze bedzie mozna grac tylko i wylacznie pvp. kto nie bedzie chcial nie bedzie zmuszony do wbicia 5 lvl "na sile" w pve. Mi sie podoba. . Bardzo fajne rozwiązanie. Grę kupiłem pod kątem PVP a pozostałe możliwości gry zostawiam sobie na sytuacje "znudziło mnie PVP więc sprawdzę co tam innego oferuje gra". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reku 65 Napisano 8 Wrzesień 2014 Zamiast mnie, to troche wiecej by się sprzydało 8 vs 8 albo 12 vs 12 ; D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelus528 50 Napisano 8 Wrzesień 2014 Zamiast mnie, to troche wiecej by się sprzydało 8 vs 8 albo 12 vs 12 ; D to już trochę za dużo bo pomyśl jak te 12 osób wyglądało by na mapie Venus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reku 65 Napisano 8 Wrzesień 2014 Ale wiesz co, byłby to tryb, także jak by tam byly z 3 mapy to juz git. Jest taki hype na tą grę, że pewno na TS się będzie rozmawiać bo te 8 slotów na Imprezie to będzie stanowczo za mało : D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 8 Wrzesień 2014 Ale po co powiększać? 12 vs 12 to masz już taki chaos na mapie, że szok. BF przecież tyle ma i mi się to osobiście niezbyt podoba. Pomijam już wielkość map, która jest idealnie przystosowana do 3 vs 3 i 6 vs 6. Na alphie i becie grało się super w takich składach. Ja najbardziej jestem ciekaw 2 vs 2, czy w ogóle to wprowadzą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 8 Wrzesień 2014 Opcja 6v6 jest idealna, szybkie i intensywne mecze. Przeciwników nie trzeba szukać i nie ma też chaosu na mapie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Okulista 69 Napisano 8 Wrzesień 2014 Mapy sa dosc male (beta) i wieksza ilosc niz 6vs6 spowodowalaby jeden wielki chaos i zero przyjemnosci z gry ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mecei 4 Napisano 9 Wrzesień 2014 odczuwalne jest te 30 fps heh :) pytanie do Was, podczas gry pvp gracze, do ktorych sie strzela maja bialy pasek (tarcza) i czerwony (zycie), u siebie tego nie widze, tez tak mam? :D czy trzeba jakis item miec? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 9 Wrzesień 2014 tez tak mam? czy trzeba jakis item miec? Jaka postacia grasz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mecei 4 Napisano 9 Wrzesień 2014 hunter :p skurczybyk musi miec cos w ten desen ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
can5ona 5 Napisano 9 Wrzesień 2014 Może mi ktoś wyjaśnić (bo się pogubiłem w gąszczu informacji). W finalnej wersji zniesiono limit "5 lvl", który był potrzebny w becie do wejścia na PVP. Ale jest sens na starcie tam wchodzić? Tzn. też będzie mi się nabijały lvle i odblokowywały bronie? W becie wpadłem na PVP mając max level i teraz nie wiem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redlumek 41 Napisano 9 Wrzesień 2014 (edytowane) W pvp grasz kiedy chcesz. Standardowe tryby są i tak skalowane wiec ekwipunek się nie liczy. Jednak czym wyższy level tym lepiej - bo będziesz miał więcej i lepsze skille. Dodatkowo stworzyli zakres level 1-4 i 5+ Edytowane 9 Wrzesień 2014 przez redlumek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
can5ona 5 Napisano 9 Wrzesień 2014 Ok ale levele grając PVP lecą w górę czy i tak muszę grać PVE, żeby potem grać na wyższych levelach PVP? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 9 Wrzesień 2014 Nie chciałbym podawać błędnych informacji, ale na PVP mogłem wbić dopiero od 5lvl o ile się nie mylę i mogłem zagrać tylko control. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mecei 4 Napisano 9 Wrzesień 2014 Nie chciałbym podawać błędnych informacji, ale na PVP mogłem wbić dopiero od 5lvl o ile się nie mylę i mogłem zagrać tylko control. ja tak samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redlumek 41 Napisano 9 Wrzesień 2014 Jeszcze nie odpaliłem swojej kopii destiny ale parę dni temu podali info o dodaniu kolejek dla level 1-4. W czasie grania pvp normalnie się levelu je. Wiec można zrobić maxa tylko na pvp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
can5ona 5 Napisano 9 Wrzesień 2014 To już teraz nic nie wiem - kilka dni temu było info o podziale graczy na 1-4 oraz 5-max a teraz ludzie piszą, że nie mogą wejść na PVP - siedzę w robocie i sprawdzę dopiero po 19:00 o ile oczywiście do tego czasu PSN nie padnie z natłoku graczy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pchylin 11 Napisano 10 Wrzesień 2014 1. zakres lvl 1-4 i 5-max - nie uświadczymy tego w grze 2. PvP odpalimy dopiero na 5lvl naszej postaci i to po wizycie w Tower i rozmowie z jednym z NPCów (Crucible Handler) 3. dostępny od 5 lvl jest tylko tryb Control, gdy w niego zagramy odblokujemy tryb Clash, gdy zagramy w Clash odblokujemy następny... itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach