Wyso52 35 Napisano 11 Listopad 2015 Od ostatniego patcha w grze towarzyszy mi jakies dziwne cykanie, tak jakbym caly czas spotowal przeciwnikow. Tez tak macie? Troche to denerwujace. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raju 19 Napisano 18 Listopad 2015 Tez tak macie? Troche to denerwujace. Teraz już znacznie rzadziej niż na początku. A druga sprawa. Czy jest tu jakiś snajper, który nie boi się przelatujących obok twarzy drzew? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 18 Listopad 2015 Możesz jaśniej :) Chyba że to jakiś rebus i mamy się pomęczyć ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raju 19 Napisano 18 Listopad 2015 Szukam strzelca do helki na nocnej mapie w lesie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sajmon34 15 Napisano 18 Listopad 2015 hej Są teraz wyprzedaże dlc. Które warto dokupić? Battlefield Hardline Criminal Activity (PS3/PS4) - 38 zł czy: Battlefield Hardline Robbery (PS3/PS4) - 38 zł Z góry dziękuję za odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 18 Listopad 2015 Robbery 100 razy lepsze.W tym momencie na dużym podboju tylko jeden z tych dodatków jest grany na PS4.Zapełnionych serwerów na Criminal Activity prawie nie ma a jak jest to w liczbie 2 może 3.Robbery lepsze,polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
3kuba 0 Napisano 24 Listopad 2015 WItam nie moge nigdzie znaleźc odpowiedzi mam problem i czytalem ze ludzie mieli podobnie przy 8 odc jak zabijaja mnie na lotnisku gra sie nie chce wgrac czy ktos mial podobnie i wie moze co z tym zrobic ? Będe bardzo wdzięczny za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 25 Listopad 2015 WItam nie moge nigdzie znaleźc odpowiedzi mam problem i czytalem ze ludzie mieli podobnie przy 8 odc jak zabijaja mnie na lotnisku gra sie nie chce wgrac czy ktos mial podobnie i wie moze co z tym zrobic ? Będe bardzo wdzięczny za pomocPrzeinstaluj grę, nic innego nie zrobisz. Mi cała kampania szła bez zacięć i innych niespodzianek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 27 Listopad 2015 Bf jest w promocji black friday warto brać podstawową edycje?Były jakieś dlc ciekawe czy da się grać bez i czy naprawili błąd z resetem ustawionych broni? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi915 173 Napisano 27 Listopad 2015 (edytowane) Warto brać "podstawową", naprawili znikające ustawienia. Z 2 płatnych DLC tylko jeden jest ciekawy, kolega wyżej opisał co i jak. Edytowane 27 Listopad 2015 przez Tomi915 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Velans 57 Napisano 7 Styczeń 2016 W Hardline pojawią się oficjalne ligi :). Wraz z nowym dodatkiem :). W tej sytuacji chciałbym zaoferować moją drużynę - jeśli ktoś poszukuję teamu ;). Gramy już w ESL więc jesteśmy już drużyną z jakąś wiedzą i doświadczeniem :). Na ten moment w drużynie jest na sześciu, nazwa drużyny to Dura Rex :). Mój PSNID dla chętnych - velans :). Można śmiało pisać :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 16 Styczeń 2016 Grał ktoś w najnowsze DLC?Świetna mapka tam jest "Kanały" takie Metro połączone z Locker'em. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nenesior 34 Napisano 16 Styczeń 2016 zrób stream i poka ją. nie mam akurat hardlajna a ciekawi mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 16 Styczeń 2016 Jutro mogę,właśnie skończyłem grać w Hardline.Dzisiaj grałem te "Rankedy" 5 na 5 i muszę powiedzieć,że takich pozytywnych emocji dawno nie było u mnie przy graniu w BF.Świetna zabawa i serwery na ten tryb w 60Hz tickrate. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reku 65 Napisano 16 Styczeń 2016 (edytowane) A serwery do hardline, zeby np pograć "klanówke" to da sie kupić jak w bf4? :D Edytowane 16 Styczeń 2016 przez Reku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 16 Styczeń 2016 Rafał, też się zlapalismy z Supasem i Ziminem na 5 vs 5, super sprawa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 16 Styczeń 2016 A serwery do hardline, zeby np pograć "klanówke" to da sie kupić jak w bf4? :DSerwery da sie kupić ale wydaje mi sie,że tylko te do gier "zwykłych" takich jak w BF4,a wspomniane "RANKEDY" to raczej nie są do wynajęcia. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebaps4 0 Napisano 22 Styczeń 2016 Teraz BF: Hardline jest za 100 zł, opłaca się brać w tej cenie ? I czy w ogóle na serwerach multiplayer ktoś jest bo słyszałem historie że nikogo praktycznie na serwerach nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 22 Styczeń 2016 (edytowane) Zależy od kogo słyszałeś te historie.Jeżeli od graczy PC i Xbox to się nie dziwię.Jeżeli jest sens w kupieniu tego tytułu to tylko na platformie Playstation 4 (wystarczy zajrzeć PS.Terazna XOne jest wyjątkowo dużo ludzi bo dla użytkowników popularnej usługi Xbox Live albo EA Access,dali darmowy dostęp do tego tytułu czyli sytuacja z liczbą graczy wróci do "normy" jak się domyślam za około 2 tygodnie.Chociaż osobiście życzę temu tytułowi jak najlepiej i myślę że taką akcje powinno EA zorganizować na każdej platformie to może uda się przywrócić ten tytuł do życia. Edytowane 22 Styczeń 2016 przez PLasgoogle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebaps4 0 Napisano 23 Styczeń 2016 (edytowane) To mozliwe ze zdecyduje sie na zakup skoro na ps4 jest troche ludzi :) dzieki za odpowiedz :) Edytowane 23 Styczeń 2016 przez sebaps4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reku 65 Napisano 30 Styczeń 2016 Ma ktoś dubeltowke? Potrzebuję pomocy z nią związana :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 14 Luty 2016 Nowy screen z kolejnego dodatku. Walka na miecze? "Banan " z Grand Bazaar? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 14 Luty 2016 Gdyby zrobili bazarek to by było miło :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bananek 149 Napisano 14 Luty 2016 Wrzucenie najlepszej mapy z 3ki do chodzącego trupa jakim jest hardline zamiast do 4ki jest dla mnie niesmacznym żartem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 14 Luty 2016 Reanimują ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach