Michal_Mac 6 Napisano 17 Październik 2014 To wtedy byśmy strajki 24 lvl przechodzili na strzała. Właściwie dziwne, że nie dali strajków na wyższe levele :/ 24 już dawno stał się za łatwy. Mogli chociaż dać do 28 żeby jakieś wyzwanie było. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 17 Październik 2014 Dopiero w DLC mają być Strikei na 28 level Kilka legendarnych przedmiotów, które zawitają w DLC, mam nadzieję że to nie wszystko... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 17 Październik 2014 Raczej wszystko, tylko ze to nie tyle Legendy co sety Raidowe http://imageshack.com/a/img538/3435/QGK9rN.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelus528 50 Napisano 17 Październik 2014 szkoda że tak spaskudzili hełmy dla tytana....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal_Mac 6 Napisano 18 Październik 2014 (edytowane) Jak dla mnie tytańskie łby wyglądają mega badass Zdecydowanie lepiej niż dziurawy hełm z uciekającym wyziewem :P Klaty za to słabe są :( Edytowane 18 Październik 2014 przez Michal_Mac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mecei 4 Napisano 22 Październik 2014 mam pytanie odnosnie legendarnego ekwipunku, czy sa lepsze i gorsze pod wzgledem light elementy uzbrojenia w tej samej klasie? czy np kazda legendarna zbroja ma tyle samo light jak jest zmaksowana? wiem, ze wyjatkiem jest uzbrojenie rajdowe :) a reszta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba6113 42 Napisano 22 Październik 2014 Tylko legendarne z raidu mają więcej light no i oczywiście exotick. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lazienkowicz 10 Napisano 22 Październik 2014 Dodatkowo bronie (primary) legendarne z raidu maja obrażenia od fire, arc lub void. Jest to duże ułatwienie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 24 Październik 2014 Wklejac co tam Xur dzisiaj ma :) Xur znowu ma Surosa, także kto nie kupił ostatnio to niech kupuje teraz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 24 Październik 2014 Suros, engram na łapę, the armamentarium, crest of alpha lupi, voidfang vestments Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 24 Październik 2014 Ile za surosa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 24 Październik 2014 23 coiny bodajże. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 24 Październik 2014 Ostatnio był chyba za 23 coiny, ale czy teraz za tyle samo to nie wiem. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damka88 7 Napisano 24 Październik 2014 (edytowane) Tak 23 Edytowane 24 Październik 2014 przez damka88 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lazienkowicz 10 Napisano 24 Październik 2014 (edytowane) Xur czym w tym tygodniu nas uszczęśliwia? Edytowane 24 Październik 2014 przez lazienkowicz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 24 Październik 2014 3x chest + 1x Suros + 1x Exotic Engram na Ręce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laska 23 Napisano 24 Październik 2014 Ma ktoś klate dla Locka? Jakieś opinie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 24 Październik 2014 Mam i leży w banku :P Ogólnie head dla locka w moim mniemaniu lepiej się sprawuje, ten z zeszłego tygodnia. Ale co kto lubi. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damka88 7 Napisano 24 Październik 2014 Czy jak trzymam itemy w banku to mogę je nosić inna postacią? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 24 Październik 2014 Tak, skrzynka jest jedna dla wszystkich kont. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laska 23 Napisano 24 Październik 2014 Klata dla Titana jest chyba najlepszym wyborem dla tej klasy. Kto nie ma niech bierze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 24 Październik 2014 Jednak wole oba egzotyczne chelmy, jako ze jeden jest pod Strikera a 2gi pod Tytana. Klata z granatami nie dosc ze mi sie nie podoba to jeszcze nie czuje zeby byla niezbedna. BTW i tak smigam w secie Raidowym .. tyle czasu zajelo mi jego wydropienie ze nie chce mi sie nosic egzotykow ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 24 Październik 2014 No właśnie całe te egzotyki nie są już tak atrakcyjne jak legendy z raidu. Chociaż zawsze zależności od potrzeby można jednego egzotyka włożyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 24 Październik 2014 Hej! Mam już 27 lvl i cały czas niebieską primary. Widziałem, że Xur ma znów Surosa, brakuje mi dwóch SC. Pytanie, czy Suros jest dużo lepszy od Vanquishera VIII albo Shadow Price? Może kupić którąś z tych dwóch za marki, a SC u Xura wydać na coś innego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 24 Październik 2014 Suros to najlepszy auto rifle w grze. Idealnie sprawdza się w każdej sytuacji. Lepszy jest tylko Vex wg mnie. Pomijam bronie z raidu, które są jedynie lepsze pod Oracle, bo jedynie tutaj Suros jest minimalnie słabszy. Wg mnie jak ktoś nie ma jeszcze tej broni to powinien czym prędzej ją nabić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach