Skocz do zawartości
Patricko

Ekwipunek

Rekomendowane odpowiedzi

Jako że po premierze miałem dużo pracy to tylko czytałem o grze niestety nie było czasu na grę. Teraz nadrabiam i czuję ten ból co wy kiedyś. Niby mieli to naprawić ale na 15 levelu co teraz mam to z zielonych entagramow wypadają mi tylko białe przedmioty. (chociaż w opisie jest info że może wypaść zielony lub niebieski item) BTW od którego levelu zaczynają się rare itemy? Bo jeszcze żadnego nie widziałem.

Edytowane przez redlumek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak naprawdę gra zaczyna się od 20 poziomu, więc to co teraz traktuj jako przydługi samouczek. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z zielonych musza wypaść zielone, tak jak z niebieskich niebieskie, cos musiales pokręcić. Dopiero chyba od 17-18, jak zaczną ci dropic vangardy, to polecam korzystanie ze stronki destinypublicevents.com, jak będziesz chcial szybko i bez nerwów podlevelowac lighta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi nie wypadają - przynajmniej na moim 16 levelu. Za pierwszym razem jak dostałem białe przedmioty to myślałem że coś nie tak zrobiłem. Przy kolejnych razach specjalnie zwracałem na to uwagę i zawsze był biały. Wczoraj pierwszy raz widziałem blue item na mój level u Vendora :) Ale sobie odpuściłem - kosztował jakieś 3/4 kasy tej co mam. I chyba szybko dobije do 20 levelu i tam zacznę zbierać ekwipunek. Mission story jest nawet nawet - chociaż pewnie końcówka będzie ucięta (jak to wszyscy piszą) - ale pewnie na 20 levelu też da się to zrobić i będzie dużo z tym zabawy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj pierwszy raz widziałem blue item na mój level u Vendora :) Ale sobie odpuściłem - kosztował jakieś 3/4 kasy tej co mam.

Kupuj śmiało, glimmery nie są po nic potrzebne po 20 lvl ;) jak nie wydasz ich teraz to nie wydasz ich nigdy, chyba, że na paczki amunicji, ale to i tak nie są duże wydatki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@up

Nie tak do końca nie są potrzebne, do kupowanie ulepszeń zbroi/uzbrojenia też są wymagane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na pełen upgreat broni wydasz 3500 glimerów

ja tez zawsze miałem w full ale jak poszło pale upgreat na bronie i zbroje to w ciągu godziny zostało mi 20 glimerów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam 28 lvl, regularnie robię upgrade'y broni i pancerzy, pilnuję by zawsze mieć w ekwipunku co najmniej 10 sztuk każdej amunicji i w tym momencie mam 13773 glimmerów ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To co zostanie zawsze wydaje na dziwki, koks i lasery  :laugh:

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, przyznam się - mam tyle, bo zarabiam tańcem na wiatraku w Wieży :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedzcie mi panowie czy ten Atheon's Epilogue po upgradeach jest trochę lepszy niż na początku? Bo może to efekt przesiadki z Surosa, ale pierwsze chwile z AE to tragedia..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry tylko na nightfall jak jest z bonusem na void dmg.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedzcie mi panowie czy ten Atheon's Epilogue po upgradeach jest trochę lepszy niż na początku? Bo może to efekt przesiadki z Surosa, ale pierwsze chwile z AE to tragedia..

Pewnie, ja na raidy chodzę cały czas z atheonem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie, ja na raidy chodzę cały czas z atheonem.

Wiadomo, void w primary robi swoje, ale na PvP jak go wziąłem (robię Bounty na Thorna, więc akurat tutaj mi się AE przyda) to nikogo nie mogłem ubić - liczę na to, że po upgradzie stability będzie lepiej. Z drugiej strony na raid Epilogue i Icebreaker to pewnie będzie miażdżąca kombinacja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj grałem raid tym AE z nie do końca zrobionym upgrade i mi słabo wychodziło.

Oracle zbijał moment nic po za tym. Zobaczymy przy 300 damage co pokaże.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm... Ja już go mam tylko przemalowany :biggrin:

post-58669-0-33771000-1415356529_thumb.j

Edytowane przez Karaluch69

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi