Patricko 8082 Napisano 19 Wrzesień 2016 Nie wszedles na któreś z kont, gdzie plus się skończył i sprawdziło licencje? Jeśli wszystko jest ok to spróbuj przywracanie licencji. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SantomHQ 22 Napisano 19 Wrzesień 2016 Już smiga, dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 29 Wrzesień 2016 (edytowane) Październik PlayStation Plus Resident Evil, PS4 Transformers: Devastation, PS4 Mad Riders, PS3 From Dust, PS3 Code: Realize ~Guardian of Rebirth~, PS Vita Actual Sunlight, PS Vita Edytowane 29 Wrzesień 2016 przez Laptok 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 19 Październik 2016 Typowa gra z PS+, nawet nie odpaliłem by sprawdzić jak bardzo jest zła a już usuwajo http://m.pssite.com/news/52974/gra-z-kwietniowej-oferty-plusa-wylacza-serwery-i-zostanie-usunieta-z-psn.html 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 25 Październik 2016 Plus w Azji. Super jakby u nas też był Rapture Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsynapse_ 545 Napisano 26 Październik 2016 No i jest Rapture w plusie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 26 Październik 2016 (edytowane) https://blog.eu.playstation.com/2016/10/26/everybodys-gone-to-the-rapture-heads-up-novembers-playstation-plus-line-up/ dorzucam zrodlo jak dla mnie oferta OK. Plus pozostale gry Everybody’s Gone to the Rapture, PS4 The Deadly Tower of Monsters, PS4 DiRT 3, PS3 Costume Quest 2, PS3 Letter Quest Remasterd, PS Vita (Cross Buy with PS4) Pumped BMX+, PS Vita (Cross Buy with PS4 and PS3) Edytowane 26 Październik 2016 przez MagEllan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 26 Październik 2016 Świetna gra, wprawdzie ja juz ograłem ale jak ktoś nie mial okazji to polecam. Mega wciagajaca przygoda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 27 Październik 2016 Spoko oferta. Na Rapture czaiłem się już wcześniej, więc z przyjemnością ogram. Szkoda tylko, że pełne SR4 nas ominęło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 27 Październik 2016 W dniu 27.10.2016 o 07:00, _Matheo_ napisał: Spoko oferta. Na Rapture czaiłem się już wcześniej, więc z przyjemnością ogram. Szkoda tylko, że pełne SR4 nas ominęło. Co do SR to kwestia gustu - ogralem niedawno na PS3 i powiem ze SR3 mialo lepszy pomysl na siebie w SR4 czuc na kazdym kroku ze to mialo byc DLC ktore pozniej rozbudowali i zrobili z tego nowa czesc, humor nie bawi, wszystko jakies slabsze, jak 3ka byla zwala z gansterkich sandboxowych gier akcji tak 4ka miala krecic beke z super mocy (Prototype, Infamous) ale wyszlo doprawdy plasko. Jak chcesz to za nascie pln moge tobie SR4 na PS3 pogonic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 28 Październik 2016 W dniu 27.10.2016 o 08:56, MagEllan napisał: Co do SR to kwestia gustu - ogralem niedawno na PS3 i powiem ze SR3 mialo lepszy pomysl na siebie w SR4 czuc na kazdym kroku ze to mialo byc DLC ktore pozniej rozbudowali i zrobili z tego nowa czesc, humor nie bawi, wszystko jakies slabsze, jak 3ka byla zwala z gansterkich sandboxowych gier akcji tak 4ka miala krecic beke z super mocy (Prototype, Infamous) ale wyszlo doprawdy plasko. Jak chcesz to za nascie pln moge tobie SR4 na PS3 pogonic SR3 podobało mi się bardzo, dlatego chcę łyknąć też SR4. Lubię czasem pograć w takie głupie gry, a na SR4 nabrałem chrapki po obejrzeniu, jak moja kobieta radośnie pocina w Gat out of Hell z plusowej oferty. No i gdy już będę kupował SR4, to w wersji na obecną generację. Nie wiem jak to działa na PS3, ale 60FPS robi robotę na PS4 przy tak dużej rozpierdusze. No ale trzymajmy się tematu. To nie wątek o Saints Row. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 1 Listopad 2016 no jak milo.... moge dodac do koszyka wszystkie gry z wyjatekiem EGTTR ktore jak podaje komunikat jest w tej chwili niedostepne. Moze ma to cos wspolego z tym ze mialem gre na wish list. Co smieszne przez wish list dodalo mi gre do koszyka w pelnej cenie. Wywalilem gre z wish list, wylogowalem sie, zmienilem przegladarke zalogowalem to samo..... Ktos mial podobnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 1 Listopad 2016 też mam że niedostępne Pierwsza sensowna pozycja od wielu, wielu miesięcy, wolny wieczór, ale pograć nie można. Sony jak zwykle w formie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 1 Listopad 2016 W dniu 1.11.2016 o 16:14, pablos_PRO napisał: też mam że niedostępne Pierwsza sensowna pozycja od wielu, wielu miesięcy, wolny wieczór, ale pograć nie można. Sony jak zwykle w formie Dzieki za odpowiedz. Marne to pocieszenie ze nie jestem sam... eh Sony.... No ja chcialem choc to pobrac.... nic to bedzie trzeba Dirt3 obadac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 1 Listopad 2016 da się dodac przez listę życzeń ale cena 84 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 1 Listopad 2016 W dniu 1.11.2016 o 16:23, pablos_PRO napisał: da się dodac przez listę życzeń ale cena 84 dokladnie to samo mialem - dobrze ze zobaczylem w pore bo akurat mam 85pln w portfelu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 1 Listopad 2016 mając pozycję w koszyku po dodaniu przez listę życzeń wylogowałem się i zalogowałem ponownie (cały czas przez pc) i pokazało się 84-84=0 już pobieram 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 1 Listopad 2016 W dniu 1.11.2016 o 16:51, pablos_PRO napisał: mając pozycję w koszyku po dodaniu przez listę życzeń wylogowałem się i zalogowałem ponownie (cały czas przez pc) i pokazało się 84-84=0 już pobieram Powinnes testerem zostac Zaraz sprawdze - pewnie u mnie tez zadziala Ale co kombinacje alpejskie.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kobong 0 Napisano 1 Listopad 2016 Tez nie mogę pobrać. "Pozycja niedostępna...." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JacaC8 38 Napisano 1 Listopad 2016 Właśnie przed chwilą dodałem normalnie do koszyka i zrealizowałem zamówienie (przez przeglądarkę). Natomiast rzeczywiście na początku, przed kupnem pojawił się komunikat o niedostępności. Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hakuna 47 Napisano 1 Listopad 2016 Jak macie problem dodajcie do listy życzeń i z jej poziomu dodajemy do koszyka. U mnie tak poszło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 23 Listopad 2016 Cześć. W grudniu kupuje ps+ na rok z automatu jako kolejne przedłużenie. W związku z tym ze ktoś usilnie chce mi dać na święta jakiś prezent to pytanie czy karta zdrapka ps+ na 3 miesiące zadziała jak ja dodam tego 24 grudnia ( czyli pare dni po zakupie subskrypcji na rok). Bez niej (zdrapki) miałbym subskrypcje do 10 grudnia 2017 a z nią do ok 10 marca 2018 - czy tak właśnie będzie? To wydaje się logiczne ale wole się upewnić bo już różne cuda przeżyłem . Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsynapse_ 545 Napisano 23 Listopad 2016 W dniu 23.11.2016 o 18:58, Eloszki napisał: Cześć. W grudniu kupuje ps+ na rok z automatu jako kolejne przedłużenie. W związku z tym ze ktoś usilnie chce mi dać na święta jakiś prezent to pytanie czy karta zdrapka ps+ na 3 miesiące zadziała jak ja dodam tego 24 grudnia ( czyli pare dni po zakupie subskrypcji na rok). Bez niej (zdrapki) miałbym subskrypcje do 10 grudnia 2017 a z nią do ok 10 marca 2018 - czy tak właśnie będzie? To wydaje się logiczne ale wole się upewnić bo już różne cuda przeżyłem . Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Tak właśnie będzie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 23 Listopad 2016 Dzięki za potwierdzenie. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 29 Listopad 2016 http://www.thebitbag.com/playstation-plus-free-games-december-2016-leaked-invisible-inc-stories-path-destinies-appear-psn/206314 Przeciek. Nigdy nie słyszałem nawet o tych grach więc prawdopodobny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach