pablos_83 4001 Napisano 28 Kwiecień 2016 https://blog.eu.playstation.com/2016/04/27/coming-to-playstation-plus-in-may-tropico-5-table-top-racing-and-more/ Maj 2016 Tropico 5 (PS4) Table Top Racing: World Tour (PS4) Bionic Commando Rearmed 2 (PS3) LocoRoco Cocoreccho! (PS3) Switch Galaxy Ultra (PS Vita, PS4) God of War: Ghost of Sparta (PSP, PS Vita) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 31 Maj 2016 https://blog.eu.playstation.com/2016/05/31/nba-2k16-and-gone-home-join-playstation-plus-this-month/ NBA 2K16 (PS4) Gone Home (PS4) Echochrome (PS3) Siren: Blood Curse (Episodes 1-12) (PS3) God of War: Chains of Olympus (PSP/PS Vita) Little Deviants (PS Vita) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 30 Czerwiec 2016 http://blog.us.playstation.com/2016/06/29/playstation-plus-free-games-for-july-2016/ Furi, PS4 Saints Row: Gat out of Hell, PS4 Call of Juarez: Bound in Blood, PS3 Fat Princess, PS3 Oreshika: Tainted Bloodlines, PS Vita Prince of Persia: Revelation, PS Vita Do tego wcześniejszy dostęp do gry Paragon. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 27 Lipiec 2016 https://blog.eu.playstation.com/2016/07/26/tricky-towers-and-rebel-galaxy-are-coming-to-playstation-plus-in-august/ Tricky Towers, PS4 Rebel Galaxy, PS4 Yakuza 5, PS3 Retro/Grade, PS3 Patapon 3, PS Vita Ultratron, PS Vita, PS3, PS4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 17 Sierpień 2016 We would like to apologise for an error that lead to Retro/Grade being offered as one of this month’s free to download games on PS Plus. We are aware that this title has previously been made available as part of the service in 2012 and had not intended to offer it again. We have now looked into and addressed this issue to ensure that it does not happen in the future. To rectify this we are pleased to be able to offer an additional title for PS Plus members; Tom Clancy’s EndWar (PS3) from UbiSoft, which is now available to download immediately. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kobraki666 12 Napisano 23 Sierpień 2016 Panowie jak to jest , aktywowałem triala PS+ na koncie dziewczyny (ja juz wczesniej mialem kupowany wiec nie moglem oczywiście). Na jej koncie ani na moim nie działają gry z kłudką które ściągałem gdy plusa miałem jeszcze na swoim koncie. U niej ps4 ustawione jako podstawowe u mnie też . Coś robie źle czy po prostu się nie da ? Wysłane z mojego Picasso przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 23 Sierpień 2016 Żeby działały gry musi być przedłużona subskrypcja na tym samym koncie. Na innym nie zadziała żadna gra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kobraki666 12 Napisano 23 Sierpień 2016 Ok dzieki za szybką odpowiedź ! Wysłane z mojego Picasso przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 31 Sierpień 2016 https://blog.eu.playstation.com/2016/08/31/journey-and-lords-of-the-fallen-headline-playstation-plus-in-september/ Lords of the Fallen, PS4 Journey, PS4, PS3 Prince of Persia: The Forgotten Sands, PS3 Datura, PS3 Badland, PS Vita, PS4, PS3 Amnesia: Memories, PS Vita 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 31 Sierpień 2016 Rozdają już za darmo 'Plusa' Takiego maila właśnie dostałem. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonkotjoPoland 14 Napisano 31 Sierpień 2016 Potwierdzam, ja także dostałem maila. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 31 Sierpień 2016 Oho to prognostyk, niezłe gry dadzą we wrześniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 31 Sierpień 2016 Ale tak swoją drogą to powód tego maila chyba wyssany z palca na potrzeby "promocji". Ktoś przypomina sobie taką awarie z 2015 roku? It's a trap! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 1 Wrzesień 2016 (edytowane) Znając moje szczęście, ja na bank takiego kodu nie dostanę. Moja dziewucha dostaje na swoje konto wszelkie pierdoły od Sony, a ja tylko potwierdzenia zakupów w PS Store... A tak swoją drogą, fajna oferta we wrześniu. Jakże inna od typowych plusowych miesięcy. No i miło zauważyć, że temat o PS+ został odblokowany. Edytowane 1 Wrzesień 2016 przez _Matheo_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 1 Wrzesień 2016 Ja też nic nigdy nie dostaję, zmieniałem email, upewniłem się czy wszystkie ptaszki odhaczone i to samo , jedynie powiadomienia. Jestem na czarnej liście - wierny fan od lat, nie wysyłać kodów i tak plusa opłaca. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 1 Wrzesień 2016 @up Niestety mam to samo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 1 Wrzesień 2016 Godzinę temu, pablos_83 napisał: Ja też nic nigdy nie dostaję, zmieniałem email, upewniłem się czy wszystkie ptaszki odhaczone i to samo , jedynie powiadomienia. Jestem na czarnej liście - wierny fan od lat, nie wysyłać kodów i tak plusa opłaca. To wlasnie przez to ze placisz oferty dostaja tylko Ci ktorzy plusa olali.... Sony wychodzi z zalozenia ze ci co placa beda placic mozna ich doic, a jak ktos zwatpil w usluge to moze warto go zachecic. Jest to moim zdaniem bardzo nieprzyjazne dla klienta podejscie. Choc pewnie ma jakies uzasadnienie biznesowe..... I tak tez jestem owca ktora daje sie regularnie strzyc za plusa od stycznia 2013r. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
graqzu 188 Napisano 1 Wrzesień 2016 Nie jest tak do konca jak piszecie - ja nie płace od 2 lat a nie dostałem - oprocz tego caly spam z ps dostaje. Co do rozpiski na wrzesień to bardzo przyzwoicie i jak ktoś się przyczepi to tylko dla zasady. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 1 Wrzesień 2016 Muszę się przyczepić, LotF już był... na XBOXie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scooby-Doo 138 Napisano 1 Wrzesień 2016 (edytowane) 43 minut temu, Laptok napisał: Muszę się przyczepić, LotF już był... Ukryj zawartość na XBOXie Ło, to w GWG już było tyle gier z Plusa z czasów Ps3 że jedna taka pozycja jeszcze nie nadrobi, także Sony może pewnie jeszcze kilka wyłowić takich gier które były na Xboxie a nie były na Playstation. Może nowy pomysł na Plusa Tym bardziej że ostatnio zdublowali jakiś tytuł z Plusa i ludzie szybko wyłapali to będą brać od konkurencji czego jeszcze sami nie dali Edytowane 1 Wrzesień 2016 przez Scooby-Doo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 6 Wrzesień 2016 Hmmm - czyżby w plusie szykowały się jakieś zmiany? Gry co miesiąc - ani słowa o PS3 i PS Vita. Przeoczenie czy zapowiedź zmian? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 6 Wrzesień 2016 A nie mówili czasem, że będą 2 gry tylko, że dostępne na wszystkie platformy? Problem w tym, że takich crossoverów nie było za wiele... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 6 Wrzesień 2016 Wrześniowy rzut już do pobrania . https://store.playstation.com/#!/en-pl/games/journey/cid=EP9000-CUSA00470_00-JOURNEYPS4061115 https://store.playstation.com/#!/en-pl/games/lords-of-the-fallen/cid=EP4321-CUSA00377_00-LORDSOFTHEFALLEN edit: a tu wszystkie https://store.playstation.com/#!/en-pl/monthly-games/cid=STORE-MSF75508-PLUSINSTANTGAME Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 6 Wrzesień 2016 Journey można było zaklepać bez konieczności posiadania abonamentu. Udało mi się w ostatnim momencie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SantomHQ 22 Napisano 19 Wrzesień 2016 Czy ktos zauwazyl problem z gra po sieci bez plusa na swoim koncie? Otoz mamnnankonsoli 2--3 konta z psplusem ustawione jko podstawowe i na kontach bez moglem zawsze grac bez problemu a dzisiaj nagle wola plusa jak chce zagrac w sieci, cos zmienili? Ktos cos wie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach