DigitalMan_PL 1527 Napisano 3 Maj 2016 (edytowane) Jak wypada endgame i grind? Jest co robić, czy wieje nudą? Nooo moim zdaniem jest spoko, misje można robić na Weteranie (+ do trudności, + lepszy loot), na mapach masz kryjówki boosów (w nich masz szanse wydropić KLUCZ do UFO), w Statku UFO masz szansę wydropić klucz do Arki, a w Arce masz kilka leveli i rozpier... masakryczny (po każdym lvl, możesz albo odejść i bierzesz skrzynkę z łupem, lub grać dalej na kolejnym lvl i masz więcej skrzynek, ale jak zginie cały oddział TRACICIE WSZYSTKO)... Więc moim zdaniem jest co robić, no i inwazje PVP... PS: Wbity już prawie 100 lvl bohaterski, jest moc... (po 30 lvl normalnym, masz ten 2 lvl) Edytowane 3 Maj 2016 przez DigitalMan_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinka 33 Napisano 14 Lipiec 2016 Ostatni patch dodał kanapowego Co-Opa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 15 Lipiec 2016 Mam pytanie ta gra to tak bardziej w stylu Helldivers czy Dead Nation? Jakaś tam fabuła jest czy takie bezmyślne siekanie stworów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 15 Lipiec 2016 Jest fabuła jest ale to tylko dodatek,ale jaki fun z co-opa jak lecicie w drużynie... Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 17 Lipiec 2016 O 15.07.2016 o 04:23, DigitalMan_PL napisał: Jest fabuła jest ale to tylko dodatek,ale jaki fun z co-opa jak lecicie w drużynie... Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka I jeszcze jedno...jak gram w co-opie i jak strzelam to pociski przechodzą przez moich ziomków czy muszą schodzić z linii strzału? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 17 Lipiec 2016 Przechodzą. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 18 Lipiec 2016 (edytowane) Wydropilem wczoraj 5 legendarek w niecałe 2h . Panowie jaki jest wasz ulubiony zestaw ? Ja jadę karabin/strzelba/rpg lub miotacz/bumernag . Kompletnie nie podchodzi mi rewolwer minigun i nie używam min. Dziwne bo w dead nation miny były mega przydatne . 21 lev sieka na veteranie jest masakryczne jak horda nadchodzi Edytowane 18 Lipiec 2016 przez schranz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kobraki666 12 Napisano 18 Lipiec 2016 Nam ( mi i dziewczynie) wczoraj dwa pierwsze legendarne wypadły. Ja preferuje rewolwer lub strzelbę/granat . Dla niej z koleji najlepsza mina Przechodzimy w coopie i musze napisać, że najlepsza zabawa od czasu Diablo 3 Wysłane z mojego Picasso przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 18 Lipiec 2016 Housemarque robi najlepsze małe gierki do coopa. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 19 Lipiec 2016 Ale Legendarek to leci na potęgę, co nie pogram godzinkę to ze 2/3 wpadają . Trochę to słabe bo już tak nie cieszy jak za 1 razem dropnęło . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bananek 149 Napisano 30 Sierpień 2016 Kurcze świetna jest ta gierka. Aż się dziwę, że Dead Nation mi zupełnie nie podeszło, a tutaj mam już spokojnie z 50h przegrane i nie mam dość. Niestety jest jeden spory minus - przy dużej ilości "akcji" w jednym momencie fps potrafią spaść do dramatycznie niskiego poziomu. Mimo to kupiłem season passa, bo kasa za ten produkt należy się Housemarqe bez dwóch zdań. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wypizdzisko 44 Napisano 2 Wrzesień 2016 Zastanawiam się czy nie kupić, czy poczekać aż stanieje albo będzie w plusie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 2 Wrzesień 2016 Ta gra na bank będzie w plusie, jeszcze kilka miechów i bydzie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 2 Wrzesień 2016 14 minut temu, Patricko napisał: Ta gra na bank będzie w plusie, jeszcze kilka miechów i bydzie Tak samo jak Knack? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 2 Wrzesień 2016 Zupełnie inna półka gier. Poza tym Knack też będzie w końcu w Plusie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 2 Wrzesień 2016 12 godzin temu, Wypizdzisko napisał: Zastanawiam się czy nie kupić, czy poczekać aż stanieje albo będzie w plusie. No to tez masz powod do rozmyslan. Masz cisnienie na ta gre, masz kase chcesz zagrac kupujesz. Chcesz zagrac ale cena wydaje sie zbyt wysoka czekasz na promocje. Jestes ciekawy co to za gra ale masz inne do ogrania, gra nie jest priotytetem czekasz niewiadomo jak dlugo bo moze gra trafi do PS+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 3 Wrzesień 2016 Poznałem kilka dni temu na PSN polaka który ciągle gra w tą gierkę i oderwać się nie może. Sam kupiłem w jakiejś promocji bo cena była kusząca, a gra zebrała dobre opinie tylko do tej pory nie ograłem bo miałem sporo gier na liście. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 5 Wrzesień 2016 Sorry za posta pod postem... Ograłem tutorial i pierwszą misję i powiem tak - ale zajebiście się w to gra. Coś czuję, że nie jeden wieczór spędzę przy tej grze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 24 Listopad 2016 Bardzo się toto różni od Helldivers? Piekłonurki po pierwszym zachwycie mi się niestety dość szybko znudziły. Teraz zauważyłem, że to kosztuje z poprzedniej promo na storze jakieś śmieszne 30 zł i się trochę zastanawiam nad małym, szybkim odstresowywaczem :0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 24 Listopad 2016 2 godziny temu, xavris napisał: Bardzo się toto różni od Helldivers? Piekłonurki po pierwszym zachwycie mi się niestety dość szybko znudziły. Teraz zauważyłem, że to kosztuje z poprzedniej promo na storze jakieś śmieszne 30 zł i się trochę zastanawiam nad małym, szybkim odstresowywaczem :0 Lepiej wygląda, większy ruch...znaczy dużo więcej mobów niż w Helldivers. Wiele nie pograłem w tą grę bo ciągle mam długą liste gier do załatwienia, ale w tej to serio można spędzić mnóstwo czasu. Najlepiej mieć kogoś do co-opa. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach